Karlovarský kraj Ing. Jiří Šindelář

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Advertisements

Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 2. ročník Regionální konference cestovního ruchu Karlovy Vary 16. prosince 2013.
Ústecký kraj Lázeňská oblast Ústecký kraj Znak kraje
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
41.1 Karlovarský kraj – poznáš jeho dominanty?
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
28. listopadu 2012 Zastupitelský sál
FOTODOKUMENTACE ZPRACOVALA: ING.ŘEHÁKOVÁ, VOŠ MĚLNÍK
TRNKOVÁ STEZKA Představení projektu. Trnková stezka obecně Předmětem projektu je rozvoj a propagace „Trnkové stezky“, specifického turistického produktu,
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Město Ostrov Sdružení Krušné hory - západ. Město Ostrov ve spolupráci se Sdružením Krušné hory - západ je partnerem Karlovarského kraje v projektu Partnerství.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Volnočasové projekty a EU financování
Karlovarský kraj.
Projekt „Věda do škol“ Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy v Praze.
Konference pracovních skupin a veřejnosti ke tvorbě Integrované strategie území – Dolní Žandov.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu:
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZEM_BR_2_10.
Územní a hmotné podmínky rozvoje cestovního ruchu ČR - DSO Tato distanční studijní opora vznikla v roce 2005 z velké většiny jako praktický dílčí výstup.
Analýza potenciálu cestovního ruchu v turistické lokalitě Hranicko
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
Autorem materiálu, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ivana Vávrová
Český systém kvality služeb Prezentace projektu Ministerstvo pro místní rozvoj ČR na podporu cestovního ruchu Velké Losiny –
Tereza Hynková a Tereza Merhoutová
Karlovarský kraj Nejmenší kraj – 3 okresy Příhraniční poloha –
Integrovaný projekt Třebíčskem po vodě a po souši.
Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Litoměřice Ing. Jiří Krist.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_74_ČR – Karlovarský kraj AUTOR: Mgr. Marek Bury ROČNÍK, DATUM:
Karlovarský kraj Rozloha – km2 Počet obyvatel –
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Zeměpis Ročník : 9.
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Turistická informační centra - první krok na vašich cestách
Nové oddělení cestovního ruchu -Tvorba koncepce rozvoje cestovního ruchu -Navázání na Strategický plán města -Spolupráce s Komisí cestovního ruchu -Spolupráce.
2. setkání pracovní skupiny projektu MOS obcí v územním obvodu ORP Chomutov Místo: Chomutov Dne: , 13:00 hod. C ESTOVNÍ RUCH – PROJEKT MOS.
Karlovarský k kk kraj. Mapa,vlajka a znak Obecné informace krajské město: Karlovy Vary rozloha: 3314 km² počet obyvatel: hustota zalidnění: 92.
Páteřní trasy v Ústeckém kraji - propojování a diferenciace nabídek Ústí nad Labem.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
NOVÁ TVÁŘ ÚSTECKÉHO KRAJE TISKOVÁ KONFERENCE Krajský úřad Ústeckého kraje.
Regionální značení v České republice Tomáš Kažmierski Asociace regionálních značek, o.s.
Bečov nad Teplou 23. září Charakteristika města 1399 městská práva V současnosti cca 1000 obyvatel Poloha na spojnici lázeňských měst Karlovy Vary.
Asociace turistických informačních středisek České republiky - A.T.I.S. ČR NIRES - Národní informační a rezervační systém turistiky Ministerstva.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.
Sdružení Český ráj. 2 Projektové záměry Regionální projektové záměry pro období : Marketingové a koordinační aktivity v CR Rozvoj doplňkové infrastruktury.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Labská stezka priorita rozvoje cykloturistiky v Ústeckém kraji Ústí nad Labem.
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy Soukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. Předmět Zeměpis (klíčová.
Regionální operační program pro NUTS 2 Střední Čechy 2007 – /11/2008 Mladá Boleslav Ing. Jan Přikryl.
Greenway Jizera Seminář Greenway Jizera Mladá Boleslav,
Novinky portálu Kudy z nudy Aktivní dovolená:
BÝT ČLENEM PROFESNÍ ORGANIZACE. BÝT ČLENEM PROFESNÍ ORGANIZACE Být členem asociace znamená: nestát "mimo" profesní dění, mít možnost se potkávat a vyměňovat.
Zkušenosti a přínosy ROP Střední Morava pro rozvoj Olomouckého kraje Ing. Jiří Rozbořil hejtman Olomouckého kraje předseda Výboru Regionální rady regionu.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Turistické mapy Klad listů pro území Karlovarského kraje.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
Ústecký kraj. Rozloha km² 8. největší kraj ČR krajské město : Ústí nad Labem.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
20 let
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
OPŽP PO 4 Specifický cíl 4.1 a 4.2
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště
Karlovarský kraj Nejmenší kraj – 3 okresy Příhraniční poloha –
Projekt „Věda do škol“ Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy v Praze.
Přírodní poměry Karlovarského kraje VY_32_INOVACE_C16
Značka „Českosaské Švýcarsko
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ, KRÁTKÁ 676 AUTOR: MGR
VY_52_INOVACE_28_02_Ústecký kraj
Transkript prezentace:

Karlovarský kraj Ing. Jiří Šindelář 2016 Osobnosti oceněné za rozvoj cestovního ruchu v regionech Karlovarský kraj Ing. Jiří Šindelář Ústecký kraj Miroslav Foltýn

Karlovarský kraj Ing. Jiří Šindelář Ocenění získal na návrh Karlovarského kraje a ve shodě redakce KAM po Česku a Asociace turistických informačních center České republiky pan Ing. Jiří Šindelář. Je zahradním a krajinářským architektem, který se svými spolupracovníky více než deset let obnovuje botanickou zahradu v Bečově nad Teplou. Zahradu zanedbanou a zpustlou dovedl do Unie botanických zahrad ČR. Areál o rozloze devíti hektarů dnes návštěvníkům nabízí mimo poznání a vzdělávání také vyhlídky, altány i netradiční koutky či pískové pláže s možností projížďky na loďce. Volnočasový areál s vrbovými prvky, travnatým hřištěm, lanovkou, pískovištěm a prolézačkami nabízí také unikátní skalní stezku, tzv. bioferratu, která byla první svého druhu v ČR. Mezi další jeho projekty, které značným dílem přispívají k rozvoji cestovního ruchu prostřednictvím zatraktivnění lokalit, patří obnova vegetačních prvků v zámeckém parku na Valči, obnova bečovské zámecké zahrady a hradního parku nebo realizace dendrologické naučné stezky Zámecký park a Husovy sady v Sokolově.

Ústecký kraj Miroslav Foltýn Na návrh Ústeckého kraje získal ocenění pan Miroslav Foltýn. Nominaci obdržel za dlouholetou činnost v rozvoji turistických informačních center nejen v Klášterci nad Ohří, na území Ústeckého kraje, ale i po celé ČR. Podílel se také na projektu vybavení a značení cyklotras v okrese Chomutov a Karlovy Vary. Byl členem mezinárodního týmu pro zpracování studie Krušnohorské lyžařské magistrály a podílel se na vydání atlasu lyžařských tras a stezek Krušných hor, je autorem produktu regionální 3K návštěvnické karty. V letech 1997–2013 byl prezidentem ATIC ČR, je spoluautorem jednotné klasifikace JK TIC ČR. Od roku 2013 působí jako regionální koordinátor Českého systému kvality služeb.

Oceněným srdečně gratulujeme. Vaše redakce KAM po Česku