Kam můžu vycestovat. Kam můžu vycestovat Země CEEPUS mobilit Slovenská republika Maďarsko Rakousko Slovinsko Polsko.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informace pro studenty vyjíždějící s programem LLP- ERASMUS v ak. roce 2012/2013 Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. LLP - ERASMUS.
Advertisements

Studium v zahraničí Petra Taušl Procházková Markéta Kohoutková
ERASMUS 2012/2013 mobilita studentů Oddělení mobilitních programů Rektorát VUT v Brně Antonínská 1.
Filozofická fakulta Univerzity Karlovy, FULBRIGHTOVA STIPENDIA.
Studijní pobyt ak.r. 2013/2014 Mgr. Ing. Vladimír Sýkora
Možnosti studia v zahraničí pro studenty doktorského studia
Erasmus Info Day – DIFA 2013 Barbara Dostálová (zastupuje Hana Matějková) Institucionální koordinátor programu Erasmus Rektorát JAMU, zahraniční oddělení.
Mapa České republiky Univerzita Karlova / Charles University (Praha, Plzeň, Hradec Králové) Jazykové kurzy – 1 rok – placené (po nich vstup.
DOTACE PROJEKTY STUDIE SEMINÁŘE Komunitární programy Ústí nad Labem Ing. František Jochman Datum:
FULBRIGHTOVA STIPENDIA. FULBRIGHTŮV PROGRAM Poslání: „Podporovat vzájemné porozumění mezi národy prostřednictvím výměn v oblasti vzdělávání.“ 1946 – americký.
Erasmus+ Info Day – DIFA 2014 Hana Matějková Institucionální koordinátor programu Erasmus Rektorát JAMU, zahraniční oddělení Beethovenova.
Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko-výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/ Tato prezentace je spolufinancována.
Dům zahraniční spolupráce Seminář IPC UK v Praze „Možnosti zahraničních stáží pro doktorandy“
Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko-výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/ Tato prezentace je spolufinancována.
Informační schůzka k programu. Erasmus+ Program ERASMUS+ se zaměřuje na spolupráci vysokoškolských institucí a vysokoškolských institucí s podniky. Program.
AKTION Česká republika – Rakousko, spolupráce ve vědě a vzdělávání Helena Hanžlová.
ZAHRANIČNÍ MOBILITA MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ A ZÍSKÁNÍ PRAXE
Mobilita Róbert Marušák Katedra HÚL. Mobilita doktorské studium celé část Postdoctoral Cíl mobility studium výzkum.
Program Socrates/Erasmus Jana Procáková Petra Veselá Odbor zahraničních vztahů Západočeská univerzita v Plzni.
FULBRIGHTOVA STIPENDIA Filozofická fakulta Univerzity Karlovy Praha 25. dubna 2013.
Možnosti projektové spolupráce a individuálních stáží Jihočeská univerzita Norské fondy a fondy EHP Spolupráce škol a stipendia (CZ07)
Central European Exchange Programme for University Studies
Program mobilit Leonardo da Vinci na ZČU Pavlína Bínová Odbor zahraničních vztahů Západočeská univerzita v Plzni.
Informační setkání se studenty
Nutriční terapeut Paulová, Winklerová
STUDUJ NA MASARYKOVĚ UNIVERZITĚ >> POZNEJ SVĚT CENTRUM ZAHRANIČNÍCH STUDIÍ FAKULTA SOCIÁLNÍCH STUDIÍ FAKULTA INFORMATIKY EKONOMICKO-SPRÁVNÍ FAKULTA PEDAGOGICKÁ.
Zahraniční stáže- Evropské programy
Stipendijní pobyty. Erasmus Mundus Co je to program Erasmus Mundus? Erasmus Mundus ( ) je program zaměřený na podporu spolupráce a mobility v.
Vědecká prezentace v botanice a zoologii Eva Řehulková.
Mezioborová síť spolupráce pro policy development v oblasti udržitelného rozvoje Přehled aktivit COŽP 26. září 2011, Jana Dlouhá.
SEVENTH FRAMEWORK PROGRAMME Coordination and support action HEALTH EECAlink Promotion and facilitation of international cooperation with Eastern.
Stáže a stipendia - další programy a možnosti I DZS – Dům zahraniční spolupráce (programy pro mobilitu jednotlivců: CEEPUS, AKTION, Norské fondy a fondy.
ODDĚLENÍ ZAHRANIČNÍCH STYKŮ (OZS) ozs.vse.cz MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ.
STUDUJ NA MASARYKOVĚ UNIVERZITĚ >> POZNEJ SVĚT CENTRUM ZAHRANIČNÍCH STUDIÍ FAKULTA SOCIÁLNÍCH STUDIÍ FAKULTA INFORMATIKY EKONOMICKO-SPRÁVNÍ FAKULTA PEDAGOGICKÁ.
CEEPUS - CEEPUS - Central European Exchange Programme for University Studies INFORMAČNÍ SEMINÁŘ Zpracoval: Mgr. Jan Trnka Přednášející: Mgr. Helena Římská.
Stipendia do Německa: informace pro studenty medicíny Informační centrum DAAD v Praze Seminář, IPSC Univerzity Karlovy, Přednášející: Dr. Christof.
1 South Moravian Programme for Distinguished Researchers Programme of the Region of South Moravia – co-funded by Marie Curie Actions SoMoPro a další programy.
 Středoevropský výměnný univerzitní program zaměřený na regionální spolupráci univerzit v rámci sítí.  Program má více než 20 letou historii, ČR je.
Informační seminář k projektům, programům a stipendiím pro podporu mezinárodní spolupráce.
MOŽNOSTI STUDIA V ČÍNĚ. Ing. Dana Brázdová Ing. Eva Zamrzlová Ing. Radka Vaváková ODDĚLENÍ ZAHRANIČNÍCH STYKŮ VŠE.
FULBRIGHT Ů V PROGRAM A Č ESKÉ UNIVERZITY. Přehled stipendijních programů Stipendia pro české účastníky: Pro vědce a přednášející Pobyty na 3-10 měsíců.
Studentská mobilita LS 2014/2015 v rámci dotace z grantu Norských fondů CZ07/MSNG/MOPNG01.
ODBOR MARKETINGU A VNĚJŠÍCH VZTAHŮ Mgr. Petra Švambergová FREEMOVERS, STÁŽE A DALŠÍ STIPENDIA.
Fulbrightova stipendia Karlova Univerzita v Praze 4. dubna 2016.
Studijní pobyty ERASMUS doc. RNDr. Petra Poulová, Ph.D. – Monika Hebková.
Mobilita studentů na základě bilaterálních smluv, popř. formou „free movers“
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
FULBRIGHTOVA STIPENDIA
FCH VUT ZAHRANIČNÍ ODDĚLENÍ FAKULTY
Fulbrightova stipendia
Erasmus+ kreditové mobility mimo EU Mgr. Zuzana Zmeškalová Bc
Mobilita studentů mimo program Erasmus+ financovaná z příspěvku MŠMT)
Na MZLU.
Studijní pobyty ERASMUS+
Central European Exchange Programme for University Studies
O ČEM TO DNES MIMO JINÉ BUDE?  CEEPUS AKTION STIPENDIA AIA VISEGRAD FUND DALŠÍ NABÍDKA STIPENDIÍ Odbor zahraničních vztahů, Rektorát Ing. Hana.
Univerzita Karlova v Praze Možnosti zahraničních stáží pro doktorandy 13. října 2015 Mgr. Tomáš Uher.
Zahraniční mobility studentů
Sekretariát prorektora pro vědu, výzkum a zahraniční vztahy
Erasmus 2010/11.
Informační seminář o zahraničních pobytech a stážích
Zahraniční mobility studentů
Institucionální rozvojový plán TUL 2017
Fulbrightova stipendia
Mobilita v rámci bilaterálních dohod
Fulbrightova stipendia
“Vývoj mezinárodního cestovního ruchu a jeho dopad na lázeňství“ MARTIN PLACHÝ President of the European Spas Association 2. října 2015.
Představení projektu KETGATE
Zahraniční mobility studentů
Transkript prezentace:

Kam můžu vycestovat

Země CEEPUS mobilit Slovenská republika Maďarsko Rakousko Slovinsko Polsko

7 x CEEPUS Jednoduchá organizace, žádosti se vyřizují s předstihem 1 semestru Online přihlášky Stipendium určeno na ubytování a stravování, vypláceno hostitelskou institucí Každá síť má vlastního CEEPUS koordinátora z naší univerzity společné programy v sítích univerzit a udělování společných akademických titulů stipendia mohou být udělena i za účelem praktického výcviku je-li váš obor mimo sítě, můžete jet jako freemover

CEEPUS na MENDELU Na základě sítí Každá síť má vlastního CEEPUS koordinátora z naší univerzity Podávání přihlášek, jejich správa, atd.: vše online na www.ceepus.info

CEEPUS sítě na MENDELU CIII-PL-0114: Dr. Ing et Ing. Miroslav Kravka – LDF CIII-AT-0050: Mgr. Nataša Pomazalová, Ph.D. – FRRMS CIII-HR-0306: doc. Ing. Martina Lichovníková, Ph.D. – AF CIII-SK-0044: doc. Ing. Pavel Žufan. Ph.D. – PEF CIII-SI-0215: doc. JUDr. Martin Janků, CSc. – PEF CIII-CZ-0311: Ing. Markéta Flekalová, Ph.D. – ZF CIII-SK-0310: Ing. Luďka Hlásková – LDF CIII-PL-0062: Ing. Tomáš Mikita, Ph.D. – LDF freemover

Sítě MENDELU CIII-CZ-0311: Landscape management - Sustainable land use perspectives in the Central European Region CIII-AT-0050: Education Without Frontiers CIII-SI-0215: International CEEPUS Network of Administration, Economics and Organizational Sciences CIII-SK-0044: Applied Economics and Management CIII-PL-0062: Applied Geoinformatics  CIII-HR-0306: For Safe and Healthy Food in Middle-Europe CIII-SK-0310: Non traditional processes in production technologies and integration of the study and research in the eastern and central Europe universities

Přihlášky Podávají se v rámci sítě Online na www.ceepus.info po zaregistrování Uzávěrky: 15.6. na zimní semestr 31.10. na letní semestr 30.11. freemover Long term: 3-4 měsíce Short term: 1-2 měsíce Více info: www.dzs.cz, www.ceepus.info

Mobility a stipendium Mobility Stipendium Výše stipendia: Studentské Učitelské Stipendium Vyplácí hostitelská univerzita Cestovné – možnost proplatit MENDELU Výše stipendia: Studentské (Bc./Mgr./Ing.): 9 000 Kč/měsíc Studentské (doktoranti): 9 500 Kč/měsíc Učitelské: 27 000 Kč/měsíc

Na co dát pozor Termíny pro přihlašování Zda síť odpovídá vašemu oboru, pokud ne, můžete se účastnit jako freemover Domluvit si předem předměty, kredity a jejich uznání na MENDELU Kontaktní osoby jednotlivých sítí

Kontaktní informace www.ceepus.info www.dzs.cz Koordinátoři jednotlivých sítí Univerzitní koordinátor: Ing. Barbora Floriánová, barbora.florianova@mendelu.cz, 545 135 100

Děkuji za pozornost! 