NAJDI SPRÁVNÝ OBRÁZEK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martina Gřundělová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Puzzle – jehličnaté stromy
Advertisements

PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Před, za, pod, nad aktivita
Dobře se podívej na obrázky v horní řadě.
Slabiky la, lo, le, lu, li Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiřina Zorková. Dostupné z Metodického portálu
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
VYŠŠÍ X NIŽŠÍ UPEVNĚNÍ SLOVA NIŽŠÍ UPEVNĚNÍ SLOVA VYŠŠÍ CVIČENÍ
PROVĚRKY Převody jednotek času.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Pracovní listy k vytisknutí
VYBER SPRÁVNOU VĚTU K DANÉMU OBRÁZKU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martina Gřundělová. Dostupné z Metodického portálu.
Kam letí letadlo? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Zelenina a stín Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Rozklad čísel 6 – 10 – doplňování varianta A
Funkce s absolutní hodnotou Využití grafu funkce při řešení rovnic a nerovnic s absolutní hodnotou Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Řekni, proč se tomu směju?
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
VYBER, CO NA OBRÁZEK NEPATŘÍ. ŘEKNI PROČ.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je RNDr. Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
SLOVA NADŘAZENÁ, PODŘAZENÁ A SOUŘADNÁ Jméno: třída: Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu.
Dostupné z Metodického portálu www. rvp
Sýr a myška Na snímcích 2, 3, 4 a 5 jsou kartičky určené k vystřižení a zalaminování. Dítě pracuje dle pokynů: Podej mi myšku, která je vedle sýra atd.
SVĚT KOLEM NÁS Pojmenuj jednotlivé obrázky, které jsou zobrazeny na každém snímku, a označ je obecným pojmem. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
Vyber, co na obrázek nepatří, a řekni proč.
Interaktivní třídění domovního odpadu.
Porozumění řeči – MÁ x NEMÁ interaktivní
STEJNÉ Pracovní listy Poznáš, které obrázky jsou stejné? Najdi je a spoj. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer.
KRAJE ČR mapky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Porozumění řeči – těžší varianta interaktivní
VYBER SPRÁVNOU VĚTU K DANÉMU OBRÁZKU
Zakresli popř. načrtni dle 3D modelů – nárys, bokorys a půdorys
Třídíme podle dvou kritérií
Řekni, proč se tomu směju?
PUZZLE Podpora výuky o stálých a tažných ptácích
ZÁKLADNÍ TVARY Zopakuj si:
Najdi dva stejné obrázky
Hledání obrázků Děti mají za úkol najít v každém listu daný počet obrázků. Po nalezení je mohou vybarvit. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
SLOVNÍ ÚLOHY PRO PRVŇÁČKY
Název učebního materiálu
Interaktivní vyhledávání dvou stejných obrázků.
Farben Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
WHAT IS YELLOW? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
MLÁĎATA ZVÍŘAT PUZZLE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Princip magnetoelektrického měřícího přístroje
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2
Kde žije… Klikni na obrázek místa, kde žije dané zvířátko. Pokud vybereš správně, zvířátko se objeví. Pokud špatně, objeví se naštvaný smajlík. Autorem.
Rozklad čísel od 1 do 10 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
VE MĚSTĚ Popiš, co vidíš na následujícím obrázku.
Zvířata na statku. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
ČLOVĚK – NAŠE TĚLO PODPORA PRO VÝUKU
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY
Najdi rozdíl IV. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Co jí králíček Ušáček nejraději?
M O T Ý L Í L O T O 2 Najdi stejného motýla!
Prezentace určena k opakování a upevnění pojmů více a méně.
KVARTETO – hláska R Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
ZLOMKY pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Procenta % Prezentace je zaměřená na procvičování procent užitím trojčlenky. Obsahuje celkem řešených 15 příkladů. Mgr. Eva Černá, Plzeň Autor © Eva Černá.
Rozvíjíme zrakovou paměť
Domino 1−10 Obrázkové domino se skládá z kartiček, na jejichž levé polovině je napsáno číslo a na pravé polovině je určitý počet stejných obrázků. Hru.
Slož popletené obrázky.
Na které písmenko začíná obrázek?
Před, Nad, Za, Pod 1) Vybarvi obrázek, který je: a) hned před jahodou
Prezentace určena pro názornou ukázku toho, co je více a co je méně.
Zakresli popř. načrtni dle 3D modelů – nárys, bokorys a půdorys
Už to umím ! ZÁKLADNÍ TVARY Zopakuj si:
Ahoj. Jmenuji se Kroužek a musím se dostat do mého domečku
Transkript prezentace:

NAJDI SPRÁVNÝ OBRÁZEK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martina Gřundělová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

HLEDANÝ DORT MÁ VÍCE SVÍČEK NEŽ JEDNU. MÁ HNĚDOU POLEVU.

HLEDÁME ZVÍŘE, KTERÉ MÁ ČERVENÉ KROVKY. NA KROVKÁCH MÁ ČERNÉ TEČKY.

NÁŠ DŮM MÁ DVĚ OKNA. BARVA JEHO STŘECHY JE MODRÁ.

NAŠE RUKAVICE JE NA OBRÁZKU SAMA NAŠE RUKAVICE JE NA OBRÁZKU SAMA. MÁ NA SOBĚ NEJEN ČERVENOU BARVU, ALE TAKÉ ZELENOU A MODROU.

KVĚTINA, KTEROU HLEDÁME, JE MODRÁ. NAŠE KVĚTINA MÁ STONEK DVA LISTY.

AUTO MÁ ČTYŘI KOLA. JE MODRÉ BARVY.

HLEDANÝ DEŠTNÍK NENÍ JEDNOBAREVNÝ. NEMÁ NA SOBĚ RŮŽOVOU BARVU.

HLEDÁME HOLČIČKU, KTERÁ MÁ DVA CULÍKY HLEDÁME HOLČIČKU, KTERÁ MÁ DVA CULÍKY. HOLČIČKA MÁ TMAVÉ VLASY A USMÍVÁ SE.

NÁŠ HRNÍČEK U SEBE NEMÁ TALÍŘEK. HRNÍČEK JE POUZE ČERNOBÍLÝ.

STROM, KTERÝ HLEDÁME, JE LISTNATÝ. ROSTOU NA NĚM JABLKA.

KLUK, KTERÉHO HLEDÁME, MÁ TMAVÉ VLASY, USMÍVÁ SE A MÁ BRÝLE.

NÁŠ SNĚHULÁK MÁ KOLEM KRKU ŠÁLU. NA HLAVĚ MÁ MODRÝ KLOBOUK.

HLEDANÉ ZVÍŘE JE VELKÉ, MÁ ČTYŘI NOHY. JE ŠEDÉ BARVY A MÁ CHOBOT.

Veškerý obrazový materiál: [cit. 2011-01-04] Veškerý obrazový materiál: [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-12201.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-7185.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-12202.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-12190.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-1929.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-naviimage.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-3526.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-ladybug-8.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-3331.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-11561.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-3587.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-10138.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-birthday-cake-2.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-2378.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-3065.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-13499.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-blue-flower.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-simple-flower.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-4360.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-2935.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-red-umbrella.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-88530.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-71194.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-80986.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-12353.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-6472.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-6467.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-4004.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-3931.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-3932.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-3941.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-4229.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-14881.html> [cit. 2011-01-04]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <www.clker.com/clipart-mitten-outline.html>