Malé zimní dovádění Teplice nad Metují 18. 2. 2017.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Průběh běžného školního roku na naší skvělé škole.
Advertisements

Tábor na Suchém Dole se koná prvních 14. Dní o letních prázdninách.
Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
OLYMPIJSKÉ HRY.
Chcete vyzkoušet netradiční sport?
ZŠ a MŠ Blížejov KRONIKA-SPORT v Blížejově
OLYMPIÁDA V DĚJINÁCH.
Gymnázium U Balvanu Eliška Patrmanová, 3.A.
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
OLYMPIJSKÉ HRY.
Mezinárodní den zdraví V rámci mezinárodního Dne zdraví, který je každým rokem 7. 4., jsme připravili akci „ Soutěž o nejzdravější svačinu“
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
Setkávání žáků s SPU Setkávání žáků s SPU Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ „O POHÁR PROTEC PLUS S.R.O.“ Datum konání: sobota Rtyně v Podkrkonoší, sportovní hala Orlovna.
IES Menéndez Pidal, Avilés, Spain Gymnázium V. Mýto, Czech Rep. St Brigid´s College, Derry, Northern Ireland.
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK uprostřed města 17. června 2014 od 9 hodin na Pernštýnském náměstí v Pardubicích Univerzita Pardubice.
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
7. Poslední disciplína – původně jsme měli stavět sněhuláka, ale sněhové podmínky nám to nedovolily, a tak nám paní učitelky vymyslely náhradní disciplínu.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
OLYMPIJSKÉ HRY.
…… Úvod Křest nové knihy (druhé vydání) se uskutečnil v Městské části Bosonohy ve dvoře budovy Centra volného času BOSA. Slavnostního ceremoniálu.
Máchovo jezero 16. – 20. června Naše společné týdenní putování začalo v pondělí na libereckém vlakovém nádraží. Rozloučili jsme s rodiči, naložili.
Věrnostní klub - ČEDOK.
Letní olympijské hry v Číně
Náměšť n.Oslavou Pozor, začínáme....
ROAD TRIP DOB Ř ÍŠ 3. jízda Je pátek a naše cesta začíná na Vršovickém nádraží v Praze.
Historické jádro je městskou památkovou zónou Dominantou města je barokní zámek, jsou zde dvě trojúhelníková náměstí, kostel a nemocnice z 18. století.
MHJ HS ŽABČICE.  Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 31. března 2012  V kolik: příjezd od 12,30 hod, zahájení ve 13 hod  Disciplíny: 1.Valčík 2.Charleston.
ZA POKLADY BROUMOVSKA ročník hudebního festivalu v kostelích Broumovska Agentura pro rozvoj Broumovska o.s.
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
Slavnostní otevření zrekonstruovaného stadionu ASK Slavia Praha.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 SPOLEČENSKÝ PLES SPOLEČENSKÝ PLES 2006 V letošním roce jsme se prvně stali také spolupořadateli společenského plesu.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
BIATLON – PRAVIDLA, SP, MS, OH
Minipodnik ZŠ Litovel, Vítězná Členové minipodniku Ředitel –Toby Náměstek ř.- Dave Ředitel výroby – Kuba Ředitel odbytu – Nicolas Investice – Rišan.
SPORTOVNÍ DEN v rámci oslav 660. let obce Lešná V pátek 12. června 2015 se uskutečnil na víceúčelovém sportovním hřišti tradiční „Sportovní den“, kterého.
ČLENSKÁ SCHŮZE Dílčí zpráva o hospodaření klubu v roce 2007.
MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2014 PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2014 SOUTĚŽ PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL HZS Ústeckého kraje.
Vyhodnocení soutěže Fotograf expedice FotoApalucha 2015 Šumava – Prachaticko, Volary,
Základní škola a Mateřská škola Litvínov - Janov Přípravná třída II.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Autor: Mgr. Kateřina Stehlíková Název materiálu: VY_12_INOVACE_CJS.2.Ste.41_Olympiada_.
IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo.
ŠKOLNÍ OLYMPIÁDA Základní škola Pardubičky
MĚSTO POČÁTKY si vás dovoluje pozvat na 9. ročník tradiční velkolepé akce pod záštitou ministra životního prostředí a hejtmana kraje Vysočina.
,, Srdce na talíři“.  Datum konání:  Garant soutěže: Asociace kuchařů a cukrářů ČR  Téma soutěže:,, Z pohádky do pohádky “
Lyžování jako sport. Lyže vs. SNOWBOARD Lyžování je zimní sport spočívající v pohybu člověka vlastní silou po sněhu pomocí lyží, páru dlouhých úzkých.
FIRE DANCE 2017.
ROZLOUČENÍ S PRÁZDNINAMI
Aktivizační hodina TV Stanislav Haňka.
POZVÁNKA NA DĚTSKÉ ODPOLEDNE KDY: od 14:00 hod
5.A Naše úspěchy.
DOMOV PRO SENIORY JEVIŠOVICE, p. o. ve spolupráci s Městem Jevišovice
SDH JÁMA a Obec Mičovice Vás zvou na.
Křinický masopust od 12:30.
IV. IVAŇSKÝ SEDMIBOJ ve zdravém těle zdravý duch
ODM Olympiáda dětí a mládeže.
Malé letní dovádění
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
DĚTSKÝ DEN června 2017 jsme Den dětí oslavili sportovním dopolednem na naší školní zahradě. Děti soutěžily v různých sportovních disciplínách.
FIRE DANCE 2018.
FIRE DANCE 2019.
Po naší předvánoční besídce jsme začali s dětmi vytvářet nejrůznější dekorace na stůl nebo dveře. A tak to vypadalo ještě deset dní po našem tvoření. Stoly.
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
Transkript prezentace:

Malé zimní dovádění Teplice nad Metují 18. 2. 2017

Historicky první Malé zimní dovádění se konalo na zámečku Bischofstein v části Teplic nad Metují zvané Skály. Kromě všech 14 obcí Broumovska se akce zúčastnil i tým DSO Policka, který velmi sympaticky zastupoval tým ze Žďáru nad Metují.

Samotné soutěže se zúčastnilo 15 šestihlavých družstev, kde musely mít zastoupení dvě ženy, dítě do 12 let a jeden člen týmu musel být ročník 1967 a starší.

Soutěžilo se v  netradičních disciplínách: hod bramborou do kyblíku, štafetový sjezd na pytli, otáčení se na lyži, variace biatlonu – střelba ze vzduchovky, jízda zručnosti na traktorové duši, chůze zručnosti 4 osob na jednom páru lyží, „šibování mašinky na Hejtmánkovickém nádraží“.

Celkové umístění, které snad nebylo až tak podstatné, dopadlo takto: poslední neskončil žádný tým, protože se našla shoda na místě předposledním, domácí uzavřeli první třetinu startovní listiny a na medailových pozicích to bylo takto – 1. Božanov, 2. Vernéřovice, 3. Adršpach. (výsledková listina na dalším snímku)

Vlajky zúčastněných obcí…

Tady je naše sestava…

Nástup všech soutěžních týmů

Zapálení olympijského ohně

Fotky ze samotného zápolení…

Převzetí diplomu a cen…

Doprovodný program zajistili členové Musher clubu z Červeného Kostelce, jejichž psí spřežení trpělivě vozila zájemce o netradiční zážitek. Své umění prezentovali a drobné výrobky byly k mání u dvou výhní uměleckých kovářů. Sokolníci z Trutnova předvedli několik dravců a hajný městských lesů se pochlubil nejenom moderní technikou, kterou město Teplice n.M. postupně nakupuje pro svou hospodářskou činnost.

Pavel Souček s fotogenickým hřebcem představili tradiční dovednosti při manipulaci s kládami a ještě povozili mnohé zájemce, především malé děti. Atmosféru celému podniku dávala hudba, kterou pouštěl místní DJ Jarda Dušek a chybět nemohlo ani skvěle připravené občerstvení z dílny „zámeckých“ kuchařů.

A co říci závěrem? Poděkovat všem za velice příjemné zážitky a říci to, že se těšíme na další zápolení, tentokrát letní, které se bude konat v Meziměstí.