Ing. Aneta Hornychová Vedoucí realizačního týmu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Advertisements

Program podpory zaměstnanosti v Ústeckém kraji (Podpora) reg. č. CZ.1.04/2.1.01/E Ing. Radka Fantová projektová manažerka Mobil:
Projekt Národního technického muzea V technice je budoucnost Projekt „V technice je budoucnost“ (reg. číslo CZ.1.07/1.1.32/ ) je finančně podpořen.
Představení projektu „Zvyšování kvality základního vzdělávání na území ORP Otrokovice“ Reg. č. CZ.1.07/1.1.00/
Projekt: Cesta rozvoje středních škol v JmK CZ.1.07/1.3.10/ název operačního programu: OP VK číslo prioritní osy: 7.1 název prioritní osy: Počáteční.
Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky Výuka cizích jazyků s akcentem na kombinované studium a.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Individuální projekt národní – „K2“ Kvalita a konkurenceschopnost v neformálním vzdělávání.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky OB21-OP-EL-STZ-NEV-U Ochrana.
Evropské jazykové portfolio v praxi TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Jihlava 25. listopadu 2014.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Šikovné ruce – cesta k úspěchu Reg. č. CZ.1.07/1.1.13/ Spolufinancováno Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Publicita projektu
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Aktuální informace.
PŘÍPRAVA PROJEKTŮ NA ZŠ Autor: Jana Bartoňová.  Fondy EU  Programové období  Zkušenosti s projekty v OPVK +dokumenty  Benefit7  Programové období.
Rozvoj žákovských kompetencí pro 21. století
Řízení rizik podvodů v Evropských fondech: Zkušenosti a nejlepší praxe
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
Komplexní systém hodnocení
PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ
Vytvoření jednotného systému v oblasti finanční gramotnosti a prevence předlužení na úrovni územních samosprávných celků F I N G R A M.
Opakování – pracovní list
Mezinárodní vzdělávací projekt TESEUS
Příprava na multikulturní výchovu pro učitele a učitelky MŠ
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Šablony pro SŠ a VOŠ 21. září 2017 Doksy Mgr. Lucie Ptáková
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v Kraji Vysočina
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Jaké formy CLILu? Tento projekt je spolufinancován z Evropského.
Závěrečná konference Zlín,
Podpora krajského akčního plánování
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 1: Jablíčko
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
NAJDI PÍSMENKO skupina písmen N, Š, D, Z, K ZAČÍT HRÁT
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 7: Jednotažky
RKC.
Jak nám roste krokus vnímání.
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Regionální seminář na téma Sociální bydlení
EQF a Národní soustava kvalifikací v České republice
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017
Příprava Libereckého kraje na období 2014 – 2020 Setkání členů Rady Libereckého kraje s primátory a starosty měst a obcí  15. prosince 2014 Krajský úřad.
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
Aktuální informace o projektu IKAP
Zdravý kraj Vysočina Marta Vencovská
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Upravila R.Baštářová.
CENTRA VZDĚLÁVÁNÍ PRO UDRŽITELNOU BUDOUCNOST
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO)
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2. května 2018 Tato akce je.
Šablony I a jejich realizace
Inovace VOV informace o projektu
- ČESKY SEVER Sociální podnik a OPZ •.
CZ.1.07/1.4.00/ číslo a název klíčové aktivity III/2
Hudební nástroje vnímání.
Transkript prezentace:

Ing. Aneta Hornychová Vedoucí realizačního týmu Stručné představení projektu Vytvoření systému vzdělávání finanční gramotnosti pro dětské domovy CZ.1.07/1.2.00/14.0075 Ing. Aneta Hornychová Vedoucí realizačního týmu 23. listopadu 2011 Seminář MŠMT

Vytvoření systému vzdělávání finanční gramotnosti pro dětské domovy Název projektu: Vytvoření systému vzdělávání finanční gramotnosti pro dětské domovy Reg. číslo: CZ.1.07/1.2.00/14.0075 Žadatel: COFET a.s. Partner: Liberecký kraj Cíl: - zavedení systému neformálního vzdělávání v oblasti FG vzdělávání pracovníků dětských domovů rekvalifikační kurz pro pracovníky DD na lektora FG pilotní ověření - vzdělávání dětí z dětských domovů vytvoření metodických pokynů a mentoring Cílové skupiny: pracovníci dětských domovů děti v dětských domovech Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Aktivity projektu Systémová vstupní etapa projektu Vzdělávání pracovníků dětských domovů Vzdělávání dětí z dětských domovů (pilotní ověření) Závěrečná hodnotící celorepubliková konference

Systémová vstupní etapa projektu vytvoření školících materiálů, zajištění publicity projektu, konference zahajovací celorepubliková.

Vzdělávání pracovníků dětských domovů pracovní setkání regionální, vzdělávání 200 pracovníků dětských domovů, výstupní znalostní test dotazník.

Vlastní vzdělávání dětí z dětských domovů (pilotní ověření) výuka cílové skupiny dětí z dětských domovů, celkem bude vzděláno 1200 dětí.

Závěrečná hodnotící celorepubliková konference závěrečná konference, prezentace závěrečné studie, vytvoření metodiky.

Výsledky projektu zkušenosti se zavedením nových forem a metod práce metodiky a publikace zkušenosti s využíváním metodik výsledky ověřování účinnosti forem a metod práce s cílovou skupinou odezva – formální i neformální reakce cílových skupin negativní zkušenosti, které se během realizaci vyskytly, jejich řešení

www.fgdd.cz Děkuji za pozornost! Ing. Aneta Hornychová vedoucí realizačního týmu GSM: 724 345 327 E-mail: aneta.hornychova@fgdd.cz www.fgdd.cz