Patrik Vogel Základní Škola hluchák Třída 5.B

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jeho celé jméno je Lionel Andrés Messi, ale je znám pouze pod jménem Lionel Messi. Je to argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za FC Barcelona.
Advertisements

OB 21 OBN POSTAVENÍ ČR VE SVĚTĚ. ČR Postavení ČR ve světě ● Zkuste se zamyslet, jaké má ČR postavení ve světě a do jakých světových organizací patří.
Hospodářský výsledek. je důležitý ukazatel umožňující posoudit hospodaření podniku. představuje rozdíl mezi celkovými příjmy a celkovými náklady podniku.
Nízkoprahový klub BAN! Chválit a povzbuzovat dítě je stokrát účinnější než hrozit a trestat. Orison Swett Marden.
JAZYKY. Základní prostředek dorozumívání mezi lidmi. Co to je jazyk ? Zdokonalováním mnoha generacemi uživatelů velmi rozrůznil a stal se jedním z hledisek.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Z obrázků vytvoř věty jednoduché Některé věty napište na tabuli.
Florbal Ročník: Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: S portovní hry Téma: Florbal – základní pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek.
Poušť Základní škola a Mateřská škola Kateřinice, okres Vsetín projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu: VY_32_INOVACE_08_07_Ekosystémy Vzdělávací oblast:
Starší přípravka + mladší přípravka A,B sezóna 2014/2015 trenér starší přípravky Allan Kheil, trenér mladší přípravky A Petr Vokáč trenér mladší přípravky.
ŠPANĚLSKÁ HUDBA Šárka Damborská. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Oficialní název: Španělské království Hlavní město: Madrid Státní zřízení: konstituční monarchie Jazyky:
VY_32_INOVACE_07-53 Ročník:VIII. ročník Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Vzdělávací obor:Zeměpis Tematický okruh:Evropa Téma:Evropa – Jižní Evropa (Španělsko,
Konstantin a Metoděj Vypracovala: Petra Mertová 4. B.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 18 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: listopad 2012 Ročník: 8. Vzdělávací.
Mgr. Pavel Kasal ředitel Základní školy Rudná od r let zastupitel (místostarosta) města Mgr. Pavel Kasal ředitel Základní školy Rudná od r.1991.
Přijímací řízení pro školní rok 2010/2011 Přijímací řízení pro školní rok 2010/2011 Seminář výchovných poradců základních a středních škol okresu Semily.
Horská služba ČR NONSTOP SOS
 Onika Tanya Maraj lépe známá pod svým uměleckým jménem Nicki Minaj [nyki mináž],je "rapperka" a "textařka" z New Yorku. Narodila se na Trinidadu. 
Život Karla IV. Jeho život a kdo to byl Karel se narodil v Praze 14.května roku 1316 Byl to první český král Karel IV byl synem Přemyslovců Elišky a českého.
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144 Název materiálu: VY_52_INOVACE_07_Pyrenejský_poloostrov_ib2 Číslo projektu: CZ1.07/1.4.00/ Autor:
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Eva Bartošová Název DUM: VY_32_Inovace_ Ota Pavel Název sady: Český jazyk 7. ročník Číslo projektu:
JAN ÁMOS KOMENSKÝ 28.BŘEZNA LISTOADU 1670.
Hospodářský proces Hospodářský proces. Hospodářský proces Hospodářský proces rozdělujeme na následující fáze: a) výroba b) rozdělování a přerozdělování.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova Autor: Mgr. Roman Havlíček 1.1 Házená Házená je kolektivní míčový sport, ve kterém proti sobě.
Soudní proces s O. J. Simpsonem
SKUTEČNÝ PŘÍBĚH DVOU TENORŮ
PŘIHLÁŠENÍ K ELEKTRONICKÉ EVIDENCI TRŽEB
Druh učebního materiálu
Věcné učení VY_32_INOVACE_06_11_smysly člověka (sluch 2)
Česká republika Naše vlast
BOB MARLEY.
Život Karla IV. Julie Trojančíková.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Slavní fotbalisti.
Prezentace Kristek Jakub
Početní operace v oboru přirozených čísel
Luiz suarez Prezentace Jan Šoupal.
Naše škola má dvě budovy
Numerické myšlení Kontrola úloh z pracovního listu
O JAKÝ ZAJÍMAVOSTECH SE CHCETE DOZVĚDĚT ???
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Skladba 9. ročník
ČÍM CHCI BÝT AŽ VYROSTU FILIP KUDLA.
RUDOLF II..
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Antonín Dvořák Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Kde vzít na platy lékařů?
Prezentace Martin Dohnálek 5.C
VLASTIVĚDA vypracovala: Mgr
Základní škola Jindřicha Matiegky Mělník, příspěvková organizace
TJ Tatran Prachatice – oddíl Juda
ŠALAMOUNOVY OSTROVY.
Znáš dobře mluvnici? Hodnocení testu
Doplněk (verbální atribut)
Autor: Mgr. Jana Burdzová
Křesťanství a středověká Evropa
Španělsko Učivo 8. ročníku Název školy
POČETNÍ POMĚRY V ČESKÝCH ZEMÍCH V POLOVINĚ 17. STOLETÍ
Autor: Mgr. Věra Voborníková Datum: Název: VY_52_INOVACE_26_VLASTIVĚDA
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Petr Smetana, NÁZEV: VY_32_INOVACE_04_ Hudební skladatelé TÉMA: Antonín.
Česká padelová tour 2018 seriál oficiálních soutěžních turnajů vrcholící Mistrovstvím České republiky v padelu vyhlašuje:
Šalamounovy ostrovy.
VELKÁ FRANCOUZSKÁ REVOLUCE
Argentina, Paraguay, Uruguay = Laplatské státy Chile - Andy
První Habsburkové na českém trůnu
KDY SE NARODIL KAREL IV. ? A) 1216 B) 1316 C) 1416.
Školní rok 2018/2019 Prezentace školní družiny při Základní škole s rozšířenou výukou jazyků a Mateřská škola Litvínov, se sídlem: Ke Koldomu 1615,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okr
EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.
Pobyt v přírodě – 3.třída Den první.
36 FINANČNÍ MATEMATIKA.
Transkript prezentace:

Patrik Vogel Základní Škola hluchák Třída 5.B Lionel Messi Patrik Vogel Základní Škola hluchák Třída 5.B

Osnova Kdo je Lionel Messi Kdy začal hrát fotbal Messiho začátky Jak si ho všimli Zdroje Závěr

Kdo je Lionel Messi Jeho celí jméno je Lionel Andrés Messi Je to Argentýnský fotbalista,který v součastnosti hraje za Katalánský klub FC Barcelona Nosí dres s číslem 10

Kdy Messi začal hrát fotbal Messi začal hrát fotbal v 5 letech Začal hrát s týmem Grandoli Kde trénoval jeho otec V říjnu 2004 měl Messi svůj oficiální debutový zápas za A tým Barcelony proti RCD Espanyol a stal se tak třetím nejmladším hráčem v dresu Barcelony. 1. května 2005 vstřelil za Barcelonu svůj první gól. Bylo mu tehdy 17 let, 10 měsíců a 7 dnů a stal se nejmladším střelcem v dresu Barcelony.

Messiho začátky V roce 1995 začal působit v CA Newell's Old Boys S fotbalem začal v pěti letech, kdy začal hrát s týmem Grandoli, kde trénoval jeho otec. V roce 1995 začal působit v CA Newell's Old Boys. V jedenácti mu byl diagnostikován nedostatek růstových hormonů.[15] Tehdy o něj projevil zájem CA River Plate, ale Messiho rodiče tehdy neměli peníze, aby platili synovu léčbu.

Jak si ho všimli V jedenácti mu byl diagnostikován nedostatek růstových hormonů. Carles Rexach, tehdejší ředitel týmu FC Barcelona, nabídl Messimu kontrakt včetně zaplacení celé léčby a přestěhování do Španělska. V říjnu 2004 měl Messi svůj oficiální debutový zápas za A tým Barcelony proti RCD Espanyol a stal se tak třetím nejmladším hráčem v dresu Barcelony. .

Zdroje https://cs.wikipedia.org/wiki/Lionel_Messi

Závěr Děkuji vám za pozornost zas někdy příště