Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Regulační plány

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Regulační plán Regulační plán v řešené ploše stanoví -podrobné podmínky pro využití pozemků, -pro umístění a prostorové uspořádání staveb, -pro ochranu.
Advertisements

Obsah a pořízení politiky územního rozvoje Politika územního rozvoje -určuje ve stanoveném období požadavky na konkretizaci úkolů územního plánování v.
Nástroje územního plánování
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Spolupráce a podpora mikroregionů v rámci Jihočeského kraje Brno – ÚÚR
I.1.4 Pozemkové úpravy ÚZPI dne 18. října Charakteristika opatření  prostřednictvím tohoto opatření je řešena problematika vlastnických vztahů.
KONFERENCE PROTIPOVODŇOVÁ OCHRANA – PREZENTACE VÝSLEDKŮ PILOTNÍHO PROJEKTU „ATLAS LABE NA ÚZEMÍ KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE“ Projekt je spolufinancován Evropskou.
? Územní (prostorové) plánování ÚP
Správa stavební 2 Filip Dienstbier, 2010 Nástroje územního plánování Územně plánovací podklady Politika územního rozvoje.
Představení Centra pro regionální rozvoj České republiky
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4.patro Ing. Tomáš Jeřábek.
PRIORITNÍ OSA 3: Dobrá správa území a zefektivnění veřejných institucí
19. výzva IROP - „Technika pro IZS“ (blok pro obce) Pardubice Ing. Markéta Kupcová Centrum pro regionální rozvoj České republiky.
Příjem a hodnocení žádostí o podporu Ing. Michaela Brožová, Ing. Markéta Kupcová Seminář pro SC 3.3 PODPORA POŘIZOVÁNÍ A UPLATŇOVÁNÍ DOKUMENTŮ ÚZEMNÍHO.
IROP – Národní program Ing. Ilona Kunešová / Ing. Filip Novosád Odbor územního plánování Ministerstvo pro místní rozvoj 10. prosinec 2015, pracovní porada.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ERDF pro vysoké školy Mgr. Stanislava Podolková Praha, duben 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ESF výzva pro vysoké školy Mgr. Helena Hořáková Praha, duben 2016.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
Představení Centra pro regionální rozvoj České republiky Ing. Ivan Palán Seminář pro SC 3.3 PODPORA POŘIZOVÁNÍ A UPLATŇOVÁNÍ DOKUMENTŮ ÚZEMNÍHO ROZVOJE.
01  PF02-12 Podprogram na podporu obnovy venkova  PF03-12 Podprogram podpory předprojektové přípravy projektů regenerace brownfields ve ZK  PF04-12.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Excelentní výzkum Mgr. Helena Hořáková Praha, 17. února 2016.
Představení Centra pro regionální rozvoj České republiky Ing. Petr Šústal, MPA Seminář pro SC 3.3 PODPORA POŘIZOVÁNÍ A UPLATŇOVÁNÍ DOKUMENTŮ ÚZEMNÍHO ROZVOJE.
VYHLÁŠENÍ 1. VÝZVY POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Tisková konference – Zlín
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb Mgr. Ivana Stráská.
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Aktuální informace o přípravě KAP 22. března
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE 3. VÝZVA IROP - „REGULAČNÍ PLÁNY“ 9. VÝZVA IROP - „ÚZEMNÍ STUDIE“ PRAHA BRNO.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Výzkumné infrastruktury Ing. Irena Havlová Praha, 8. února 2016.
Aktuální informace - MMR Porada ÚP – KÚ ÚK, Ústí nad Labem – Ing. J. Novotná.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
Kotlíkové dotace v Olomouckém kraji Bc. Pavel Šoltys, DiS
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
Vodohospodářské aktuality
Pracovní skupina Dopravní systémy a telematika
Rozvoj území a demografický výhled
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-17 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Integrovaný regionální operační program
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
maximální spoluúčast kraje 70 % příjem žádostí –
Prioritní osa 3 - výzva č. 25 a 27
Nové Výzvy Národního programu životní prostředí Vazba na PZKO
Informace o výzvě pro školy
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků Praha, 20. července 2017.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků – MSCA -IF Praha, 25. července 2017.
IROP aktualizace Rámce pro podporu infrastruktury a investic
IROP – Národní program Ing. Ilona Kunešová / Ing. Filip Novosád
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Modelový příklad smlouvy o spolupráci - zajištění ÚSVP ORP pro Obec
IROP - Podpora pořizování a uplatňování dokumentů územního rozvoje
1. Workshop pořizovatelů a projektantů k územní studii krajiny Kofinancování územní studie krajiny z NPŽP Petra Kolářová Odbor obecné ochrany přírody.
Výzvy k předkládání žádostí o podporu MAS Podhorácko - IROP
Setkání se starosty obcí Karlovarského kraje Téma: Novela stavebního zákona v oblasti územního plánování s účinností od VÝBĚR.
Vztah ÚSK k Evropské úmluvě o krajině
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ LIBEREC – JABLONEC NAD NISOU
IROP SC VZDĚLÁVÁNÍ Centrum pro regionální rozvoj České republiky
Územně analytické podklady
Regenerace sídlišť Regenerace sídlišť Úprava veřejných prostranství
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
Aktuality k územním studiím krajiny z hlediska IROP
Transkript prezentace:

Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Regulační plány Celková alokace výzvy: 450 mil. Kč (85 % EFRR; 5 % SR; 10 % ORP) Vyhlášení výzvy: září 2015 Příjem žádostí: do března 2017 Průběžná výzva – hodnocení projektů probíhá průběžně Datum zahájení realizace projektu: od 1. 1. 2014 Datum ukončení realizace projektu: do 31. 12. 2019 Příjemce: obec s rozšířenou působností RP pro území obce s rozšířenou působností RP z vlastního podnětu obce RP nenahrazující územní rozhodnutí

Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Regulační plány Výše celkových způsobilých výdajů Minimální: 200 000 Kč Maximální: není stanovena Projekt zahrnuje zpracování návrhu regulačního plánu pro společné jednání; úprava návrhu regulačního plánu pro veřejné projednání; úprava návrhu regulačního plánu po veřejném projednání. Způsobilé výdaje a Povinné přílohy k žádosti o podporu – obdobně jako ve 2. výzvě

Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Územní studie Celková alokace výzvy: 235 mil. Kč (85 % EFRR; 5 % SR; 10 % ORP) Vyhlášení výzvy: říjen 2015 Příjem žádostí: do března 2017 Průběžná výzva – hodnocení projektů probíhá průběžně Datum zahájení realizace projektu: od 1. 1. 2014 Datum ukončení realizace projektu: do 31. 12. 2019 Příjemce: obec s rozšířenou působností Místo realizace: správní obvod obce s rozšířenou působností

Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Územní studie Výše celkových způsobilých výdajů Minimální: 200 000 Kč Maximální: není stanovena Projekt zahrnuje: zpracování územní studie a úpravu územní studie pro schválení možnosti jejího využití pořizovatelem. Způsobilé výdaje a Povinné přílohy k žádosti o podporu – obdobně jako ve 2. výzvě

Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Územní studie Příklady územních studií Územní studie zaměřené na veřejnou technickou infrastrukturu Územní studie zaměřené na veřejnou dopravní infrastrukturu Územní studie zaměřené na veřejná prostranství Územní studie zaměřené na řešení krajiny

Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Územní studie Územní studie se zpracovává v území správního obvodu obce s rozšířenou působností. Územní studie, zaměřené na veřejnou infrastrukturu, musí splňovat alespoň jedno z těchto kritérií: územní studie ORP je zpracovaná na akci veřejné technické infrastruktury ve vazbě na TEN-E nebo na záměry vyplývající z PÚR na území správního obvodu ORP; územní studie ORP je zpracovaná na akci veřejné dopravní infrastruktury ve vazbě na TEN-T nebo na záměry vyplývající z PÚR na území správního obvodu ORP; územní studie ORP je zpracovaná na veřejná prostranství pro vybrané území správního obvodu ORP.

Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Územní studie Územní studie, zaměřené na řešení krajiny, musí splňovat následující kritérium: územní studie řeší krajinu podrobně ve všech souvislostech ve vazbě na zelenou infrastrukturu, Adaptační strategii EU, protipovodňovou ochranu a Evropskou úmluvu o krajině na území správního obvodu ORP.