Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Nýřany Nýřany
Advertisements

Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
Představení projektu „Zvyšování kvality základního vzdělávání na území ORP Otrokovice“ Reg. č. CZ.1.07/1.1.00/
Podpora metodických a koordinačních jednání terénních sociálních pracovníků v Litvínově 05/2011 Kateřina Dosoudilová.
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
Projekt: Cesta rozvoje středních škol v JmK CZ.1.07/1.3.10/ název operačního programu: OP VK číslo prioritní osy: 7.1 název prioritní osy: Počáteční.
Zkušenosti města Valašské Meziříčí s rozvojovými projekty Město Valašské Meziříčí Zdeněk Studeník Praha
Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Individuální projekt národní – „K2“ Kvalita a konkurenceschopnost v neformálním vzdělávání.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
Evropské jazykové portfolio v praxi TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Motivační seminář projektu Motivační seminář projektu „Motivace žáků ke studiu technických předmětů“
Podnik ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední odborná.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Registrační číslo: CZ.1.07/2.4.00/ O PROJEKTU Cílem projektu E-SYNERGIE je vytvořit funkční vědeckovýzkumnou, aplikační, komunikační a vzdělávací.
Šikovné ruce – cesta k úspěchu Reg. č. CZ.1.07/1.1.13/ Spolufinancováno Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ.
Informační a poradenské centrum ZČU
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 5. dubna 2017 Tato akce je financována.
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
Mezinárodní vzdělávací projekt TESEUS
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Analýza kvality života aneb proč, jak a pro koho …
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Marcel Dittrich.
Ing. Aneta Hornychová Vedoucí realizačního týmu
Hlavní město praha a integrace cizinců
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 1: Jablíčko
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
NAJDI PÍSMENKO skupina písmen N, Š, D, Z, K ZAČÍT HRÁT
Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Příspěvek na konferenci
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 7: Jednotažky
Program celoživotního učení Comenius
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 5: Spojování zvířat
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola, Teplice
DOTAČNÍ PŘÍLEŽITOSTI PRO ŠKOLY
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Podnik VY_32_INOVACE_40_811 Projekt.
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Vzdělávání v Praze Hlavní město Praha podporuje řadu projektů s cílem zvýšit kvalitu vzdělávání zaměření na instituce zřizované Hlavním městem Praha pomoc.
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována.
Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů
Krajský metodický kabinet STROJÍRENSTVÍ
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
Zdravý kraj Vysočina Marta Vencovská
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO)
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2. května 2018 Tato akce je.
Klíčové aktivity projektu
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Profesionalizace sociální práce v ČR
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Systémové řešení – Motivace a vzdělávání pedagogů aktivita Společně na trhu práce CZ /0.0/0.0/16_034/
Transkript prezentace:

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Sídlo : Vyšší odborná škola a Střední škola, Bratislavská 2166, 407 47 Varnsdorf, Zřizovatelem příspěvkové organizace je Ústecký kraj Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace je nositelem projektu KVALITNÍ MANAGEMENT VE VZDĚLÁVÁNÍ CESTA K ÚSPĚCHU Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Název operačního programu : Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo operačního programu : CZ.1.07 Oblast podpory : Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Projekt je realizován v celém regionu Ústeckého kraje Od 1. září 2008 do 31. 5. 2011 Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Celková dotace na realizaci tohoto projektu je 20 347 360,00 Kč z toho ESF 17 295 256,00 Kč SR 3 052 104,00 Kč Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Cíle projektu Vycházely z trendu současné společnosti v zavádění moderních systémů jakosti a moderních systémů řízení ve školách a školských zařízeních. Cílem je zvýšit nejen kvalitu poskytovaných služeb, ale i kvalitu a produktivitu práce řídících pracovníků vzdělávacích institucí. Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Obsah projektu Hlavní náplní projektu bylo nastartovat zavádění vybraných nástrojů kvality prostřednictvím proškolených řídících pracovníků škol a školských zařízení. Dále to bylo vypracování metodiky kvality řízení managementu. Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Cílové skupiny Byli to řídící pracovníci škol a školských zařízení bez ohledu na typ zřizovatele. Do této skupiny byli zahrnuti ředitelé, jejich zástupci a ostatní řídící pracovníci škol a školských zařízení Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Partneři projektu : Evropská obchodní akademie, příspěvková organizace Komenského náměstí 2, Děčín, Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Partneři projektu : Rentel, akciová společnost, Pod Třešněmi 1120/18A, Praha – Hlubočepy Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Co již proběhlo ? V průběhu měsíců listopadu 2008 až ledna 2009 proběhlo 6 setkání v rámci tématu QMS (Quality Management System). Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Co již proběhlo ? Koncem roku 2008 a začátkem roku 2009 byly osloveny školy a školská zařízení Ústeckého kraje k účasti na úvodní konferenci. Ta se uskutečnila v dubnu v Ústí nad Labem a ve Varnsdorfu. Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Úvodní konference Hlavní náplní bylo seznámení se základními cíli a obsahem projektu. Dále vystoupili zástupci nositele projektu, zřizovatele, zástupci škol se zkušenostmi v oblasti certifikace. Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Co je dále hotovo ? Byla dohotovena a předána Srovnávací studie pro přenos firemních nástrojů v oblasti řízení. Bylo dokončeno a vyhodnoceno ZŘ na dva výjezdy cílových skupin a realizačního týmu do zahraničí. Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Další informace Ve Sporthotelu v Úštěku byla uspořádána konference pro představení Srovnávací studie pro přenos firemních nástrojů v oblasti řízení. Účastníci byli seznámeni s průběhem projektu. Další prezentace se zaměřily na oblast systémů kvality řízení. Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Další informace Proběhlo ZŘ na dodavatele služby v rámci hlavní klíčové aktivity – realizace školení a tvorbu vzdělávacích modulů. Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Hlavní klíčová aktivita Realizace školení a tvorba vzdělávacích modulů. Probíhá v období od března 2010 do konce dubna 2011. Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Hlavní klíčová aktivita Bylo vytvořeno 5 vzdělávacích modulů : Management řízení Finanční řízení Vnější vztahy Lidské zdroje Informační řízení Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Hlavní klíčová aktivita V rámci KA bylo uskutečněno pilotní ověřování : Varnsdorf Ústí nad Labem Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Hlavní klíčová aktivita V rámci KA bylo uskutečněno pilotní ověřování : Teplice Most Chomutov Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Hlavní klíčová aktivita V rámci KA byla uskutečněna konference v Ústí nad Labem - Problematika řízení kvality a zavádění systému řízení jakosti a kvality do škol a školských zařízení Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Hlavní klíčová aktivita V rámci KA byly u škol, které projevily zájem, provedeny pilotní interní audity. U každé školy byl vydán Konzultační list se záznamem průběhu s upozorněním na aspekty v řízení, kterým je třeba věnovat zvýšenou pozornost. Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Pilotní interní audity Aspekty v řízení je třeba zlepšovat tak, aby škola v budoucnu mohla systém řízení kvality efektivně zavést. Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Pilotní interní audity Interní audity byly provedeny na školách v : Chomutově Bílině Mostě Varnsdorfu Ústí nad Labem Litvínově Zatím se zúčastnilo 43 pracovníků škol Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Další produkty vzniklé v rámci projektu Management environmentu ve vzdělávání Práce s žáky se speciálními vzdělávacími potřebami Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Webové stránky projektu : http://projekt.sosvdf.cz www.sosvdf.cz - Projekty - Kvalitní management ve vzdělávání - cesta k úspěchu Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Jménem realizačního týmu projektu Kvalitní management ve vzdělávání – cesta k úspěchu DĚKUJI za pozornost a těším se na další spolupráci Kontakt : v.cernohous@sosvdf.cz www.sosvdf.cz www.projekt.sosvdf.cz Aktivita je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky