Připravil jsem si pro vás prezentaci Na arduino

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Uspech v podnikani Jak uplest z hovna bic
Advertisements

Můj mobilní telefon Nokia 6303 classic.
Počítač Počítač je v informatice elektronické zařízení, které zpracovává data pomocí předem vytvořeného programu. Počítač je zpravidla ovládán uživatelem,
„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Vstupní zařízení Vstupní zařízení je hardware, kterým počítač nebo jiný přístroj pořizuje data. Obvykle slouží jako součást uživatelského rozhraní, může.
Vstupní a výstupní zařízení
Z ČEHO SE POČÍTAČ SKLÁDÁ
Rozhraní PC.
Přednášející: Luboš Langhammer Lanbot. .NET MF v robotice  Výhody platformy  Automatický sklad  Snobot  Robrouk  Lynx  Soutěže.
Proč se učíme fyziku? O čem fyzika je?
Informatika I 7.a 8. hodina 4. týden.
HARDWARE 2 KONEKTORY PC 7. ročník verze
Hardwarové vybavení počítače
Počítač a jeho příslušenství
Co vše nám může tvořit počítačovou sestavu
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Hardware 2.
Počítačová sestava – Základní hardware I.
Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz Základy práce s počítačem.
Inovace roku Výukový systém Merkur robotika kolem nás.
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Informatika Počítačová sestava Obrázek:
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_12_INOVACE_06_6TR_INF Autor: Mgr. David Ryška.
MS WINDOWS Plocha. Plocha  Deska pracovního stolu  Výchozí bod pro práci s PC  Na každém počítači může vypadat různě  Uživatel si ji může sám upravovat.
Úvod do informatiky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
Hardware Ověření znalostí Informatika – 6. třída Bc. Josef Štainer
ElectroConsult, s.r.o. Obsah  Profil firmy  Oblasti působnosti  Novinky  Kontakt.
Wifi, LAN a internet v elekt. drátech Počítačové sítě naší školy.
Identifikační modul polohy pro řídicí jednotku robota NXT
Procesory.
Počítačové laboratoře bez tajemství aneb naučme se učit algoritmizaci a programování s využitím robotů CZ.1.07/1.3.12/ „Tento projekt je spolufinancován.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Hardware počítače Číslo DUM: III/2/VT/2/1/01 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Počítačové sítě Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Co se všechno naučíme??? Počítačová síť LAN WAN Firewall.
Principy funkce počítače (4). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Počítač ve škole 2016 (Nové Město na Moravě) SKVĚLÝ NÁSTROJ PRO VÝUKU ALGORITMIZACE A PROGRAMOVÁNÍ Š TĚPÁNKA B AIERLOVÁ (SOŠ pro administrativu EU, Praha.
VideoStreaming Aplikace pro mobilní zařízení Jiří Chadima, Jiří Mašek.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 33 AnotaceTechnické.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_32_INOVACE_IVT_1_KOT_16_POCITACOVA_MYS.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 7. ročník III
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky 3.3 Ovládací a signalizační.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_01_16_základy práce na PC.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín  Materiál slouží jako výkladová prezentace k tématu „Konstrukční typy PC“, je vhodný.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Vstupní a Výstupní zařízení. Co to je? Vstup/výstup (I/O, anglicky input/output) označuje ve výpočetní technice hardwarové zařízení, která zprostředkovávají.
INFORMATIKA 6.ročník SESTAVA POČÍTAČE. PC – Personal Computer = Osobní počítač Počítač je zařízení, které slouží na uchování a zpracování informací. Pracuje.
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr. Petra Šandová Název: VY_32_INOVACE_5B_INF3_05_ Počítačová myš, práce s myší Téma: Počítačová.
PROPOJENÍ POČÍTAČE S REALITOU DEBRUJÁR PROGRAMÁTOR A KONSTRUKTÉR.
Mikropočítačová technika Úvod do mikropočítačové techniky a její aplikací.
Z čeho se skládá počítač. Opakujeme: Informatika Informatika se zabývá zpracováváním informací.
Vývoj mobilních her a současné trendy
Vytvořil: Jiří Burda © Arduino.
Informatika Obrazová technologie Pro: ISŠ SEMILY
Programování mikropočítačů Platforma Arduino
Grafické karty Klaudie Mazůrková 6.A
VY_32_ INOVACE_50_INFORMATIKA_ 3.+4.ROČNÍK_Seznámení s počítačem
.NET Micro framework 2012 PRaha
Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_2_7_20 Obrazové technologie   Uveďte základní typy zobrazovacích technologii. V jakých jednotkách se uvádí velikost displeje?
Jak naprogramovat akvarijní rybičku
Informační a komunikační technologie
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Modernizace manipulačního robota
Základní desky Anna Daňková
INFORMATIKA 6.ročník SESTAVA POČÍTAČE
Technické a programové vybavenie PC
Roboti Andrea Tichá.
Autor: Mgr. Václav Chvál
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Transkript prezentace:

Připravil jsem si pro vás prezentaci Na arduino - Arduino- program - Arduino- deska - Servo- motory - navod na Arduino - Popis- Arduina Připravil jsem si pro vás prezentaci Na arduino

Program Arduino https://www.youtube.com/watch?v=pUYKWm_4KZQ Program Program je v anglictine takže musite umet anglicky nebo rozumnet jako třeba ja ANGLICTINA MI MOC NEJDE Ala KDYŽ JDE o programovaní tak tomu rozumim program je docela lechke teda(mislim aji ti co to neumi)

Arduino mega 2560 a micro Tady jsou dve videa na arduino https://www.youtube.com/watch?v=I1F2LlfVkKM arduino mega 2560 https://www.youtube.com/watch?v=2pbkYWRXxSA micro Tady jsou dve videa na arduino Mega 2560 a micro

Návod Nas kamos kterýmu je osumnact Startovaní auta přez mobil Nas kamos kterýmu je osumnact Si udelal startovaci cidlo na startovani auta vse chno klapalo asi mesic ale jednou tam nechl zarazenou 1 a dal si predstavte co se stalo.

RC auta Arduino rc je vetsinou na benzín ale i na elektřinu https://www.youtube.com/watch?v=Kaqd1NIWm7Q Jak jezdit po silnici Arduino rc je vetsinou na benzín ale i na elektřinu

Arduino VŠEOBECNĚ Arduino je v informatice název malého jednodeskového počítače založeného na mikrokontrolerech ATmega od firmy Atmel. Svým návrhem se snaží podpořit výuku informatiky ve školách a seznámit studenty s tím, jak jsou pomocí počítačů řízena různá zařízení (např. mikrovlnná trouba, automatická pračka a jiné stroje). Nejedná se tedy o počítač ve smyslu stolního počítače nebo chytrého telefonu. Nelze proto k němu snadno přímo připojit monitor ani klávesnici či myš, ale je připraven na připojení LED diod, displeje z tekutých krystalů, servomotorů, senzorů, osvětlení atd.

NXT vs Arduino Porovnejte sami

Děkuji za pozornost Jirka Krňávek 6.A