Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_2_7_20 Obrazové technologie   Uveďte základní typy zobrazovacích technologii. V jakých jednotkách se uvádí velikost displeje?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_2_7_20 Obrazové technologie   Uveďte základní typy zobrazovacích technologii. V jakých jednotkách se uvádí velikost displeje?"— Transkript prezentace:

1

2 Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_2_7_20 Obrazové technologie Uveďte základní typy zobrazovacích technologii. V jakých jednotkách se uvádí velikost displeje? Co je rozlišení? Uveďte dva způsoby připojení displeje. Jaké výhody má LED technologie? Proveďte změnu rozlišení displeje na 800x600. Porovnejte rozdíl a změny, které touto změnou nastaly. Zjistěte jakým způsobem je připojen váš monitor. Na internetu si zjistěte aktuální cenu jednotlivých typů monitorů při stejné úhlopříčce. Porovnejte zobrazení na dvou odlišných monitorech.


Stáhnout ppt "Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_2_7_20 Obrazové technologie   Uveďte základní typy zobrazovacích technologii. V jakých jednotkách se uvádí velikost displeje?"

Podobné prezentace


Reklamy Google