Časopis Lentilky Díl 1.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Malí andělé.
Advertisements

VTIPY ZE ŠKOLNÍCH LAVIC.
Rozhovor s Bohem.
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
Máš rád humor pro dospělé ?.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
Dobrý den! Budu vám vyprávět příběh o olympijských hrách!
Černý humor.
ZÁJMENA Zájmena nahrazují podstatná nebo přídavná jména. Zájmena používáme místo podstatných nebo přídavných jmen. Zájmena používáme za jména, proto to.
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Byl to týden plný zajímavých události,ne jen ze života Modré ústřice ale taky ze života Růžového šneka. Po roce se opět konal skvělý seminář v Divišově.
Jednou, až budou moje děti dost velké na to, aby pochopili, co motivuje jejich rodiče, řeknu jim: „Milovala jsem tě tolik, že jsem se tě vždy ptala kam.
Někdy je dobré se zastavit a zamyslet se nad životem Všem mým přátelům.
Čtěte pomalu a tiše!  .
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Tydenní věštec 2.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. HEJNO BĚHENIC  Jak je vám jistě známo, běhenice jsou malá stvořeníčka. Ovšem, když je jich celé hejno.
Zlatovláska Autorka: Dáša Kudová.
Najdi ve větách VS po S Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.B.18 Název pro školu:
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Věta vedlejší příslovečná podmínková
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
Samuel Beckett Čekání na Godota
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
V životě lidí mohou nastat neočekávané situace
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Vtipy.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
O perníkové chaloupce Bylo nebylo….
Jakou událost si Židé o Velikonocích připomínají?
Nevěřící Tomáš sestaveno s využitím obrázků Henryho Martina Český text: kanan.cz Copyright © Henry Martin Used by Permission.
O Karkulce Autor: Kroupa Michal 1.Kapitola V jedné rodině žila jedna hodná a milá dívenka. Každý jí měl rád, ale maminka s babičkou jí milovaly ze všech.
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU
Den mazec Autor : Valentýn Dudka. Vstal si v osm ráno a nestíháš školy A. Zůstaneš doma Zůstaneš doma B. Půjdeš do školy Půjdeš do školy.
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Vlasta Faktorová rozená Daňková ze Sedlčan Zpracovaly Veronika Macháčová a Kateřina Cihelková Sedlčany 2015.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
Bajka VY_32_Inovace_09KM-7
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
Mýma očima PETR SCHWARZ student sekundy ANGLIČTINA V TURECKU 2016
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Rozhovor s NÍM.
Malí andělé.
Autor: Mgr. Vlasta Šujanová Název : VY_32_INOVACE_29CJ_5_PŘÍMŘEČ
Téma: Matematika a její aplikace
Máš rád humor pro dospělé ?.
Vytvořil: Ondřej Koubek a David Hraba
Rozhovor s Bohem.
Rozhovor s NÍM.
Návštěva Záchranky u nás v Pardubičkách
Rozhovor s NÍM.
Co napsat do písku, a co vytesat do kamene.
Malí andělé.
Rozhovor s NÍM.
Malí andělé.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Časopis Lentilky Díl 1

Obsah Vtipy na každý den Příběh Události naší školy Chytré odkazy, které vám pomůžou

Vtipy na každý den Pepíčku, co to děláš? Papám sekundové lepidlo maminko. CO?! ,,Mmmmmmmm‘‘ Dva šneci stojí u silnice a jeden říká: Přejdeme silnici a druhý odpoví: Neblázni! Za 45 minut jede autobus! Honzíku, jak dělá kočička: Mňau. Jiříku, jak dělá pejsek: Haf. Pepíčku, jak dělá myš: Klik, paní učitelkou Paní učitelka je s dětmi v zoo a zastaví se u zebry. Zeptá se: Jak se jmenuje toto zvířátko? Děti neví tak jim napovídá Ze….. a Pepíček odpoví: Zeby to byl tygl? Mravenec na slona: Vylez z vody! Slon se diví a poté vyleze a pak se ptá mravence: Proč? Ále nic, jenom se dívám jestli nemáš moje plavky!

Příběh Byl jednou jeden chlapec. Rodiče ztratil v lese na houbách a od té doby si osud hraje s jeho životem. Snaží se hledat maliny, borůvky a další potravu. Jednou narazil na studnu, ale byla jako nová, přitom kolem to vypadalo nedotčeně. Koukl se do ní v úvaze, že se napije. To, co viděl na dně se mu před očima přehrávalo ještě pár dní. Nebyla to voda ale byla tam jeho postava, ležela tam bezvládně. Měla u sebe lano. Poté chlapec uviděl vedle sebe lano. Myslel si že když osobě hodí lano, že vyšplhá nahoru. To dělat neměl. Když se naklonil, i s lanem spadl dolu na dno. Postava s lanem náhle zmizela a až pak si to uvědomil. Ta postava byla jeho představa, která ho varovala a on ji neuposlechl. Ještě tři týdny tam ležel když náhle slyšel ženu jak volá: Kájo!!! Jsi tu někde? Byla to jeho matka, vrátila se, že by se mohl objevit na kraji lesa. Chlapec volal, ale byl vysílený a vymrzlý, jeho hlas byl tenký a tichý. Jediné co u sebe měl byl kus plechu na dně a kámen pro štěstí. To je ono! Usmyslel si a kamenem bouchal do plechu. Plech dělal rámus. Hned slyšel, jak se ke studně blíží jeho matka. Když se naklonila, v očích ji vylétly slzy radosti. KÁÁÁÁJOOO! Po chvíli zavolala hasiče a záchranku. Ti zde byli okamžitě. Bezvládného chlapce vytáhli a odvezli do zdejší nemocnice. Nakonec vše dopadlo dobře a chlapec už se nikdy neztratil.

Události naší školy Tento školní rok 2016 / 2017 nás opouští náš oblíbený ředitel školy Ivo Záleský a paní zástupkyně 1. stupně Dana Klimčuková. Také odchází naše paní učitelka chemie Ludmila Hanuščinová. Bude se nám po nich stýskat  Školní rok 2017 se 31. května uskutečnil muzikál Pastelky, který byl věnován víše zmíněnému panu řediteli a paní zástupkyni. Muzikál vedly paní učitelky: Ivana Vacková, Hana Plachá a Dana Brožíková ( sbor ) Na představení se přišel kouknout i pan starosta a velice se mu to líbilo. Příběh byl o malíři a jeho pastelkách 

Chytré odkazy, které vám pomůžou Kalkulačka online: http://playgamemc.cz/TridaVIA/apps/calculator.html Vyhledávač ( více možností ): http://playgamemc.cz/TridaVIA/search.html Wikipedie: https://cs.wikipedia.org/ E-maily: https://www.centrum.cz/ Jídelníček: http://www.6zs-sokolov.cz/jidelnicek.php

Předpokládaný termín dalšího časopisu: 20.6.2017 Vytvořil Michal Spišak