Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Advertisements

Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Bc. Lucie Ševčíková VY_22_INOVACE_2.2.1 AJ6,7k_4 Téma: My pets – reading comprehension,
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_01_ Jazyk anglický TEMA: Human body ČÍSLO PROJEKTU:
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová VY_32_INOVACE_19_Zvířata – rébus 1 Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast.
ANIMALS DO YOU KNOW THESE ANIMALS?.  ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE  ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ  projekt v rámci vzdělávacího.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, přísp.organizace AUTOR: Mgr. Marta Rozsívalová NÁZEV: VY_32_INOVACE_04_ Angličtina 6. a 7.ročník TEMA: Animals world ČÍSLO.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, přísp.organizace AUTOR: Mgr. Marta Rozsívalová NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_ Angličtina 6. a 7.ročník TEMA: Animals – What do.
Test – práce s textem Autor: Mgr. Jan Duchek VY_32_INOVACE_15_Práce_s_textem Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s.
Anglický jazyk - gramatika Autor: Mgr. Vlasta Skořepová VY_32_INOVACE_56_Neurčitý člen - test Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast.
Webkamery Autor: Mgr. Jan Duchek VY_32_INOVACE_33_Webkamery Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek.
Fyzikální veličiny Autor: Mgr. M. Vejražková VY_32_INOVACE_11_Tlak Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení.
Poznávačka vlajky Autor: Mgr. Jan Duchek VY_32_INOVACE_55_Poznávačka_vlajky Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem.
Úvod do ICT Autor: Mgr. Jan Duchek VY_32_INOVACE_08_Úvod_do_ICT Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace
Autor: Michaela Vráblíková Název : VY_32_INOVACE_52AJ_3tr_animals
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Autor: Mgr. Eva Procházková
Autor: Mgr. Věra Martincová VY_32_INOVACE_24_V lese
Autor: Mgr . Iveta Váňová
Mgr. Kateřina Gajdošová
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Autor: Mgr. Zdeněk Hanuš VY_32_INOVACE_46_Český kras
AUTOR: Mgr. Marie Benabdelmalek NÁZEV: VY_32_INOVACE_2A_19
Autor: Mgr. Zdeněk Hanuš VY_32_INOVACE_45_Subtropická biota
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
Krácení zlomků.
Název školy: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_06_Barvy a čísla Anglický.
Autor: Mgr. Ludmila Dvořáková VY_32_INOVACE_02_Majetek
Autor: Mgr. Zdeněk Hanuš VY_32_INOVACE_12_Vznik pohoří
Anglický jazyk - gramatika Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Autor: Mgr. Ludmila Pecháčková VY_32_INOVACE_49_Meritka_map_a_planu_1
Autor: Mgr. M. Vejražková VY_32_INOVACE_25_Chemické rovnice II
Shodnost věty o shodnosti trojúhelníků
Mgr. Kateřina Gajdošová
Vzduch Autor: Mgr . Iveta Váňová VY_32_ INOVACE_45_Vzduch
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Autor: Mgr. M. Vejražková VY_32_INOVACE_51_Převody rychlost
Autor: Mgr. Věra Martincová VY_32_INOVACE_23_Na louce
Násobení a dělení desetinným číslem
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Autor: Mgr. Iveta Váňová VY_32_ INOVACE_50_ Opakování měření
Autor: Mgr. Ludmila Dvořáková VY_32_INOVACE_43_Alois Jirásek
Autor: Mgr. Iveta Váňová
VY_32_INOVACE_42_Spořič_obrazovky
Autor: Mgr. M. Vejražková VY_32_INOVACE_14_Elektrický odpor
WILD ANIMALS.
AUTOR: Markéta Březinová NÁZEV: VY_32_INOVACE_AJ_18_MY BODY
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
VY_32_INOVACE_20_AJ_Easter
VY_32_INOVACE_Sei_I_05 Alphabet Název projektu: OP VK
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kluky, okr. Písek
Anglický jazyk - gramatika Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Animals - Exotic animals
Meal AND DRINKS Stay healthy!.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Člověk-zuby Autor: Mgr. Iveta Váňová VY_32_INOVACE_15_Člověk-zuby
Autor: Mgr. Iveta Váňová
Autor: Mgr. Iveta Váňová
Člověk Autor: Mgr. Iveta Váňová VY_32_INOVACE_17_Člověk-strava
Anglický jazyk - gramatika Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
WHAT IS BLUE? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
VY_32_INOVACE_Spo_II_09 London -5A slov.zás.
VY_32_INOVACE_Kup_I_13 ZVÍŘATA Název projektu: OP VK
Předmět: Anglický jazyk
VY_32_INOVACE_Spo_II_07 U4: What was happening?
Korýši Autor: Mgr. Iva Hirschová VY_32_INOVACE_28_Korýši-opakování
AUTOR: Bc. Leona Vejrostová NÁZEV: VY_22_INOVACE_02_10_Barvy 4
Název materiálu: Animal classification
Transkript prezentace:

Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová VY_32_INOVACE_20_Zvířata – rébus 2 Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.

Circle the underlined letters. Write the words. Circle the underlined letters. a very large strong bird with a beak like a hook that eats small animals and birds _ a large wild animal that has yellow and black lines on its body and is a member of the cat family _ a wild animal like a dog with reddish-brown fur and a thick tail _

Write the words. Circle the underlined letters. a small brightly coloured bird that people keep as a pet _ an animal that lives in water, it swims, there are different kinds – for example carp,… _ these animals produce milk for their babies (humans, dogs, whales ...) _

Write the words. Circle the underlined letters. they usually lays eggs to have babies, their body temperature changes according to the temperature around them (snakes, lizards, …) _ they have wings and feathers they can usually fly a lot of them can sing and build nest _ an adult female chicken _

Write the words. Circle the underlined letters. a tropical bird with a curved beak and brightly coloured feathers (blue, red, green, yellow, …) _ a small amphibian, usually green it lives near water it has long legs for jumping _ a mammal a very intelligent sea animal like a fish with a long grey pointed nose _

Make a word from the letters: Check your answers: Make a word from the letters: A T O U S M P I H P O P

Check your answers: _ _ _ a very large strong bird with a beak like a hook that eats small animals and birds E A G L _ a large wild animal that has yellow and black lines on its body and is a member of the cat family T I G E R _ a wild animal like a dog with reddish-brown fur and a thick tail F O X _

Check your answers: _ _ _ a small brightly coloured bird that people keep as a pet B U D G I E _ an animal that lives in water, it swims, there are different kinds – for example carp,… F I S H _ these animals produce milk for their babies (humans, dogs, whales ...) M A L S _

Check your answers: _ _ _ they usually lays eggs to have babies, their body temperature changes according to the temperature around them (snakes, lizards, …) R E P T I L S _ they have wings and feathers they can usually fly a lot of them can sing and build nest B I R D S _ H E N an adult female chicken _

Check your answers: _ _ _ a tropical bird with a curved beak and brightly coloured feathers (blue, red, green, yellow, …) P A R O T _ a small amphibian, usually green it lives near water it has long legs for jumping F R O G _ a mammal a very intelligent sea animal like a fish with a long grey pointed nose D O L P H I N _

Zdroj obrázků: Galerie programu PowerPoint Vytvořeno jako DUM do předmětu Rozšířený cizí jazyk - anglický pro šestý ročník na Základní škole a Mateřské škole Mladá Boleslav, 17.listopadu 1325, příspěvkové organizaci. Materiál slouží k ověření znalostí slovní zásoby z oblasti zvířat. Materiál doporučuji prezentovat na interaktivní tabuli. Materiál byl vytvořen a pilotován ve druhém pololetí školního roku 2012/2013.