Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VY_32_INOVACE_42_Spořič_obrazovky

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VY_32_INOVACE_42_Spořič_obrazovky"— Transkript prezentace:

1 VY_32_INOVACE_42_Spořič_obrazovky
Autor: Mgr. Jan Duchek VY_32_INOVACE_42_Spořič_obrazovky Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.

2 Spořič obrazovky Spořič obrazovky je funkce, která se aktivuje delší nečinností systému. Dříve sloužil spořič obrazovky k tomu, aby se na monitor nevypaloval původní obraz. V dnešní době moderních monitorů je to téměř zbytečná věc (u notebooku ale velice šetří baterii)

3 Součástí systému Windows je několik spořičů obrazovky
Součástí systému Windows je několik spořičů obrazovky. Máte také možnost vytvořit vlastní spořiče obrazovky ze svých osobních obrázků, které máte uložené v počítači, a k dispozici jsou také spořiče obrazovky s možností stažení z webu…

4 Jak na to Stačí kliknou pravým tlačítkem na plochy, vybrat možnost Přizpůsobit a novém okně vybrat položku Spořič obrazovky.

5 Zdroje: Vlastní

6 Vytvořeno jako DUM do předmětu Práce na počítači na Základní Škole a Mateřské škole Mladá Boleslav, 17. listopadu 1325 příspěvková organizace, pro 5. ročník. •Materiál slouží k doplnění výkladu práce s počítačem. •Materiál doporučuji prezentovat pomocí dataprojektoru či interaktivní tabule. •Materiál byl vytvořen a pilotován v II. pololetí školního roku 2012/2013


Stáhnout ppt "VY_32_INOVACE_42_Spořič_obrazovky"

Podobné prezentace


Reklamy Google