Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Test – práce s textem Autor: Mgr. Jan Duchek VY_32_INOVACE_15_Práce_s_textem Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Test – práce s textem Autor: Mgr. Jan Duchek VY_32_INOVACE_15_Práce_s_textem Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s."— Transkript prezentace:

1 Test – práce s textem Autor: Mgr. Jan Duchek VY_32_INOVACE_15_Práce_s_textem Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.

2 Test- práce s textem

3 1.Otevři si program Microsoft Office Word 2.Na internetové stránce www.pocasi.cz zjisti, jaké je dnes počasí ve tvém městě. Předpověď zkopíruj do textového dokumentuwww.pocasi.cz 3.Změň typ písma na Arial 12 4.První a poslední slovo v textu označ zeleně. Slovo teploty červeně. 5.Najdi k textu vhodný obrázek a přidej k předpovědi 6.Vytiskni a máš hotovo

4 Použité zdroje: http://www.scio.cz/in/2ss/sciokurz/textobrani.asp

5 Vytvořeno jako DUM do předmětu Práce na počítači na Základní Škole a Mateřské škole Mladá Boleslav, 17. listopadu 1325 příspěvková organizace, pro 4. ročník. Materiál slouží k doplnění výkladu práce s textem. Materiál doporučuji prezentovat pomocí dataprojektoru či interaktivní tabule. Materiál byl vytvořen a pilotován v I. pololetí školního roku 2011/2012


Stáhnout ppt "Test – práce s textem Autor: Mgr. Jan Duchek VY_32_INOVACE_15_Práce_s_textem Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s."

Podobné prezentace


Reklamy Google