Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VY_32_INOVACE_Spo_II_07 U4: What was happening?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VY_32_INOVACE_Spo_II_07 U4: What was happening?"— Transkript prezentace:

1 VY_32_INOVACE_Spo_II_07 U4: What was happening?
Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Autor materiálu: Renata Spourová

2 Try to find the world You think about a situation or event that you would very much like to happen. It is a game in which two teams hit a large ball with their hands over a high net. It is a foot with extremely pleasant taste. It means that something has all the characteristic of a particular thing, but is not formally recognized as being that thing. Dream -Snít. Sen. Volleyball. Volejbal 3. Delicious. Chutný. 4. Virtual. Virtuální

3 Everyday expressions Are you doing anything at the moment?
Come round to my place. Go out with. Have a thing about. He looks nice. It´s a sort of… That sounds like… The best thing is.. What about… What do you mean? You must be joking! Děláš teď něco? Přijď ke mně. Chodit s někým. Mít spadeno na.. Vypadá dobře. Něco jako…. To vypadá jako.. Nejlepší na tom je.. A co…? Jak to myslíš? Určitě si děláš legraci.

4 Try to translate Děláš teď něco? Přijď ke mně. Chodit s někým.
Mít spadeno na.. Vypadá dobře. Něco jako…. To vypadá jako.. Nejlepší na tom je.. A co…? Jak to myslíš? Určitě si děláš legraci. Are you doing anything at the moment? Come round to my place. Go out with. Have a thing about. He looks nice. It´s a sort of… That sounds like… The best thing is.. What about… What do you mean? You must be joking!

5 Responses sounds looks fantastic interesting exciting That great He
She fantastic interesting exciting great delicious nice boring terrible dangerous sounds looks

6 Použitá literatura, anotace
T. Hutchinson: Project III, WB Obrázky: Klipart Datum vytvoření: Předmět: anglický jazyk Ročník: sedmý Anotace: po ověření pracovního listu budou žáci seznámeni se slovní zásobou k U4/A,B: TIMES AND PLACES,KIDS /Virtual Soap /.


Stáhnout ppt "VY_32_INOVACE_Spo_II_07 U4: What was happening?"

Podobné prezentace


Reklamy Google