Studijní pobyt ERASMUS ve finském Tampere

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MLÁDEŽ V EVROPĚ BERNARD  14 denní pracovní setkání středoškolských studentů z Finska, Německa, Ruska a České republiky podporující aktivity směřující.
Advertisements

  MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ Andrea Klapuchová Dům zahraničních služeb MŠMT Národní agentura pro Evropské vzdělávací programy
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
OBLAST 3: KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ VÝMĚNA MLADÝCH EVROPANŮ Mgr. Pavel Černuška, Ph.D. Cyrilometodějská teologická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
GFPS-CZ Stipendiaten WS 2009/10 Paulina Bocheńska Zuzana Koutná Tim Zosel Organizace pro studentskou a kulturní vým ě nu ve st ř ední a východní Evrop.
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
MEZINÁRODNÍ VZTAHY Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
P – Amsterdam a Viena – Fonte Old English tam
Estonsko (leden-červen 2014)
Vysoká škola chemicko- technologická v Praze. Bakalářské studium Magisterské studium Doktorské studium Celoživotní vzdělávání Studium v zahraničí.
© 2012 Tieto Corporation Pracovní fórum Konkurenceschopnost města Ostravy Tieto Petr Lukasik Generální ředitel Tieto Czech.
International Students Club. ISC VUT Struktura ISC a spolupráce s univerzitou Činnost International Students Club Realizované akce Studentské prezentace.
Finsko Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Zeměpis – 1. ročník.
AMERIKA obyvatelstvo.
ÚVOD Nizozemsko nebo-li Holandsko, je jednou ze tří zemí Nizozemského království ležící v severozápadní Evropě. Je jednou z nejhustěji osídlených zemí.
ERASMUS.  Obor předškolní pedagogika je vyučován pod Fakultou sociálních studií (Department of Social Education) v malebném městě Odense  V závislosti.
Volební číslo: Volby do Studentské komory Akademického senátu 3.
Vysoká škola ekonomická v Praze. Veřejná vysoká škola založená v roce 1953 Cca studentů Studijní programy: –bakalářské (3 roky) –navazující magisterské.
Anotace Prezentace, která se zabývá základními charakteristikou Ameriky Autor Mgr. Petra Vavrušková Jazyk Čeština Očekávaný výstup Žáci dokáží vyjmenovat.
Národní centrum Europass ČR | Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků.
STUDIJNÍ ODBOR Vládní stipendisté Studijní pobyty na základě mezinárodních dohod Krajanský vzdělávací program Letní školy slovanských studií
BUDDY SYSTÉM Západočeské univerzity. Co je to Buddy systém Dobrovolná studentská aktivita Pomoc zahraničním studentům Možnost pro studenty ZČU zdokonalit.
obrázek je licencován za podmínek public domain
Program Socrates/Erasmus Jana Procáková Petra Veselá Odbor zahraničních vztahů Západočeská univerzita v Plzni.
Evropa: severní Evropa
Studijní pobyt v Rakousku Lenka Čermáková 1. lékařská fakulta UK v Praze.
Anglie / Školní studijní  V druhém dubnovém týdnu se někteří studenti primy, sekundy a kvarty zúčastnili studijního pobytu v jihoanglickém.
Anotace Prezentace, která se zabývá základními charakteristikou Ameriky Autor Mgr. Petra Vavrušková Jazyk Čeština Očekávaný výstup Žáci dokáží vyjmenovat.
Síť EUROPE DIRECT Úkolem informační sítě EUROPE DIRECT je šířit informace a doporučení týkající se politik EU a aktivně podporovat diskuze o Evropské.
FINSKO.
Microsoft Inovační Centra  Innovation Day, Brno
Finsko Finská republika Zastarale: Čuchonsko Finsky: Suomen Tasavalta
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy (NAEP) Tomáš Bort,
New York New York je nejlidnatější město Spojených států. Socha svobody je americký symbol.
Fakulta informatiky MU Brno
Finsko.
Norsko.
Fakulta veřejných politik v Opavě se představuje
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Blanka Žánová Název DUM: VY_32_Inovace_ Finská republika Téma: Česká republika jako součást Evropy.
Chorvatsko Chorvatsko ostrov Murter Poznávací a pobytový kurz pro žáky 8. – 9. ročníku.
Centrum jazykového vzdělávání Language Centre. VZNIK A ČINNOST CJV bylo zřízeno rozhodnutím Akademického senátu Fakulty humanitních studií na návrh děkanky.
Lektorát českého jazyka a literatury v Dillí Dillíská univerzita, Severní kampus Katedra slovanských a ugrofinských studií Studium ruštiny, polštiny, maďarštiny,
Konference knihovníků Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa „SENIOŘI V KNIHOVNÁCH – KNIHOVNY PRO SENIORY V EUROREGIONU NISA“ Městská knihovna Semily 27. až 28.
Koncept CSR na ČZU. Představení členů týmu  Monika Hezinová (ČZU)  Denisa Sládková (ČZU)  Štěpán Pospíšil (ČZU)  Dominika Petrová ( VŠE)  Filip Simon.
Studijní pobyt v Rakousku Lenka Čermáková 1. lékařská fakulta UK v Praze.
ERASMUS 2012 – PORTUGALSKO Roman Talaš, FAI UTB PKS.
Severní Evropa Zpracovala: Mgr. Kateřina Holá Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Finsko Vaasa Erasmus 2011 Karolína Tichá FHS. Vaasa Vaasa je přístavní město, odkud se snadno dostanete trajektem do Švédska ( Umeå) Ve Vaase se domluvíte.
Švédsko -Švédsko, které si od počátku dvacátého století zachovává neutralitu, patří k nejvyspělejším státům Evropy -Je hlavním producentem železa a oceli,
AKTION Česká republika – Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Eva Šimková Brno,
Instituto Politécnico de Bragança, Portugalsko
ERASMUS MAĎARSKO ZÁŘÍ – PROSINEC 2010.
LEKTORÁT V JEKATĚRINBURGU
Erasmus Slovensko - Nitra.
OSOBNÍ A PROFESNÍ PŘÍNOS STUDIJNÍCH NÁVŠTĚV
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Fakulta bezpečnostního inženýrství Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava vyhlašuje v rámci rozvojového projektu „Analýza studia.
Severní Evropa - přehled
Online portál, dostupnost odkudkoliv, možnost stahování
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Dubrovník – PAVLA HORNÍKOVÁ.
Erasmus v Tartu.
Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+
Norsko Cesta na sever Alžběta Pánková 4. A.
Sociálně aktivizační služby
Co jsme si odnesli z Evropy IRSKO – DUBLIN –
VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ S ODLIŠNÝM MATEŘSKÝM JAZYKEM VE FINSKU
Transkript prezentace:

Studijní pobyt ERASMUS ve finském Tampere Patrik Koiš patrik.kois@gmail.com

Finové: + důraz na rodinné hodnoty a patriotismus + vysoká znalost angličtiny + jsou přátelští a ochotní pomoct Studenti: Podpora od státu 500 eur měsíčně Projevují hrdost patřit k dané univerzitě či fakultě Velké množství studentských aktivit (akce v klubech, zájezdy, vzdělávací kurzy, …) Tampere: 3. největší město Finska, 210 000 obyvatel, největší vnitrozemské město v severní Evropě,

Wappu Celebration Největší studentská akce Namáčení studentů 1. ročníku do studené řeky Studentské akce jsou podporovány a velice oblíbeny obyvateli Tampere

Zombie walk

Salsa průvod (po vzoru Brazílie)

A samozřejmě nádherná krajina téměř všude kam se oko podívá

I takhle vypadá Finsko Yyteri beach (blízko města Pori)