Jedním z úkolů Mentora je dosažení profesionálního výkonu služby

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
P r o s t ě j o v v datech Olomoucký kraj obyvatel
Advertisements

Význam genderové optimalizace rozvoje lidských zdrojů Genderový audit v návaznosti na personální audit Reg.č.: CZ.1.04/3.4.04/
ŘÍZENÁ PRAXE STUDENTŮ STŘEDNÍ ODBORNÉ ŠKOLY OCHRANY OSOB A MAJETKU KARVINÁ U MĚSTSKÉ POLICIE OSTRAVA V ROCE 2013.
Komunikace ve zdravotnictví – potřeba kontaktní sestry Konference nadačního fondu Porozumění Mgr. Alena Šmídová.
Projekt Asistent prevence kriminality
Osoby propuštěné z výkonu trestu a sociální pomoc poskytovaná veřejnou správou Mgr. Jiří Sejbal, Oddělení sociální prevence a pomoci , Odbor sociální.
Odborná diskuze o prevenci konzumace alkoholu mladistvými v Plzni Ing.Aleš Průša.
Martina Pastuchová klinický psycholog a terapeut, supervizor
Program BeatBullying: Bojuj proti šikaně!. Projekt BeatBullying je spolufinancován Evropskou komisí a programem Daphne. Veškerý obsah tohoto materiálu.
Přehled a srovnání některých trestných činů ve městech okresu Karviná Porovnávaná období: - leden až říjen leden až říjen 2005.
Různé role zástupce ředitele školy
Policie ČR partner dalších orgánů státu a samosprávy Senát Parlamentu ČR Ing. Jaroslav Salivar 1. náměstek ministra vnitra.
Integrovaný plán rozvoje města Kutná Hora 21. srpna 2007.
 schválen usnesením vlády č. 85/2008  pilotní fáze 2008 – 2010  odbor Úřadu vlády  zmocněnec vlády pro lidská práva  monitorovací výbor Vznik AGENTURY.
CZ / /0390 Posílení role Odborového svazu KOVO při zvyšování adaptability jeho členů Příjemce dotace: OBSLUŽNÁ SPOLEČNOST,a.s. Partner: Odborový.
Městská (Obecní) policie je orgán obce, který zřizuje a ruší zastupitelstvo města obecně závaznou vyhláškou (OZV č. Městská policie a č. Městská policie,
Představení ASZ a aktivity v oblasti bezpečnosti
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
KULATÝ STŮL ČIIA OSTRAVA 2010 –
NEZISKOVÉ ORGANIZACE PARTICIPACE a KOMUNIKACE. Role participace „Každá centrální moc, i když má minimální pravomoci, má stálou tendenci ve jménu efektivity.
Týmový herní výkon (THV)
Projektové plánování Projektové řízení Ing. Jiří Šilhán.
Projekt Asistent prevence kriminality
Projektový zám ě r na rok  Zvýšení bezpečnosti obyvatelů domů.  Snížení anonymity v domech.  Snížení rizika pohybu neoprávněných osob v prostorách.
Fotbalové stadiony mohou být místem dobré zábavy a bezpečí
AGENTURA V ROCE Agentura pro sociální začleňování v romských lokalitách  schválen usnesením vlády č. 85/2008  pilotní fáze 2008 – 2010  odbor.
1 Týmová práce TYMP 1/ C1 Význam týmové práce. Tým a skupina. Pavla Kotyzová UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ, ÚSTAV.
Správní právo MOST FBI Správní právo Orgány obcí a krajů
Principy interaktivního programu. Co je to interaktivní program? Jedná se o program, během kterého jsou třída i lektor v intenzivním kontaktu – nejedná.
FINANČNÍ ZÚČTOVÁNÍ A HV 2009 FINANČNÍ ZÚČTOVÁNÍ ZA ROK 2009 A VÝSLEDKY HOSPODAŘENÍ Zpracovala: Ing. Haščáková Datum: únor 2010.
Motýlí efekt Systémový přístup a vize. Motýlí efekt.
Týmové dovednosti 2 Marie Blahutková. Tým – základ dobré spolupráce Neustálý růst týmů a jejich výkonnosti Zlepšování klíčových postupů Schopnost efektivně.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Pracovní jednání k problematice prevence kriminality.
Multidisciplinární spolupráce ve zdravotnictví (MS)
SLUŽBA PREVENCE KRIMINALITY A DOPRAVNÍ VÝCHOVY
Vzdělávaní a stanovení cílů ÚOS Jitka Navrátilová
Praxe ve školní psychologii Školní psychologie jako aplikovaná psychologická disciplína.
PSYCHICKÁ PŘÍPRAVA VE SPORTU
Koordinovaný přístup a ESIF Jan Mochťák.
Ekonomika malých a středních podniků Přednáška č. 10: Personální řízení v MSP.
Interdisciplinární zasedání Mgr. Iva Fürbacherová Odbor bezpečnostní politiky a prevence kriminality Ministerstvo vnitra ČR.
Mgr. Jitka Gjuričová, ředitelka Odboru prevence kriminality, Ministerstvo vnitra Česká republika.
ZŠ Přerov, Boženy Němcové 16 Školní poradenské pracoviště Mgr. Ilona Bočinská ředitelka školy
Odborný seminář o označování majetku pomocí tzv. syntetické DNA BRNO 2015 Forenzní identifikační označování předmětů proti krádeži Projekt MVČR a obecních.
Fungování ASZ v lokalitách na příkladu Kutné Hory Jiří Franc/místostarosta Kutné Hory Vít Lesák/Agentura pro sociální začleňování Praha,
Projekt Asistent prevence kriminality JUDr. Tomáš Koníček odbor prevence kriminality Ministerstvo vnitra Pro jednání RVPPK dne
S DRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV Nevládní a politická organizace s celostátní působností, která sdružuje a hájí zájmy obcí a měst v ČR Vznik na počátku 2008.
Úřad práce ČR – Krajská pobočka v Ostravě Ing. Petra Prouzová.
. Lektor: Mgr. Stanislav Loskot, MBA – pro Magistrát města Frýdku-Místku Dolní Lomná zpracovala: Lucie Dužíková Manažerské dovednosti.
Vyhodnocení Programu prevence kriminality Výzvy kola Programu prevence kriminality –1. řádné – ukončeno v únoru 2013 –2. pro obce spolupracující.
SOKOLOV okresní město v Karlovarském kraji v České republice město má okolo obyvatel projekt bezpečné město.
Ing. Aleš Průša. Co bylo na počátku ? Primárně je nutné předcházet protiprávním jednáním ve městě, obci Společná odpovědnost samosprávy a PČR za oblast.
Projektové poradenství Agentury pro sociální začleňování Petr Huptych, konzultant pro projekty EU.
AKTUÁLNÍ PRIORITY ČESKÉ REPUBLIKY V OBLASTI BOJE PROTI TERORISMU Ivan Langer ministr vnitra.
PSYCHOLOGIE KOMUNIKACE PRO MANAGEMENT BEZPEČNOSTNÍCH SLUŽEB TÉMA 3. ÚVOD DO KOGNITIVNÍHO MANAGEMENTU, PRINCIPY A SPECIFIKA KOMUNIKACE Operační program.
Závěrečná zpráva o realizaci IPRM PRAHA.
Metodická schůzka RŠPP – VIP II Dr. Anna Kucharská, Ph.D.
Integrated and Planned Enforcement of Environmental Law Phare Twinning Project CZ03/IB/EN/01 PROGRAMY INSPEKCÍ Robert Mout DCMR – Agentura pro ŽP.
Odbor sociální péče Magistrátu města Brna Helena Krištofová
Teorie a praxe rozvoje měst a obcí
Forenzní identifikační označování předmětů proti krádeži
Projekt Centra společných služeb(CSS) realizovaný Svazem měst a obcí ČR Projekt Centra společných služeb č. CZ /0.0/0.0/15_019/ Operační.
Projekt na podporu neformální péče v ORP Hodonín
Krajský projekt „Resocializační program MSK 2016“ Solenice, červen 2016 Petra Havláková
Vzdělávaní a stanovení cílů ÚOS
Odbor speciálního vzdělávání, prevence a institucionální výchovy
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
Vzdělávaní a stanovení cílů ÚOS
Týmová spolupráce v zájmu dítěte pohledem pracovníka OSPOD Mgr
Role manažerů kvality na odborech MěÚ
Transkript prezentace:

Jedním z úkolů Mentora je dosažení profesionálního výkonu služby MP Havířov Jedním z úkolů Mentora je dosažení profesionálního výkonu služby Asistenta v oblasti bezpečnosti a veřejného pořádku ve městě MP Karviná MP Ostrava

KDO říká CO, KOMU, JAK, PROČ, s jakým CÍLem a s jakým EFEKTem MP Chomutov Dr.Tomáš Koníček podstata komunikace: KDO říká CO, KOMU, JAK, PROČ, s jakým CÍLem a s jakým EFEKTem

bezpečnost je systémová záležitost, ve které má své nezastuputelné místo Asistent a jeho Mentor ... MP Chomutov

Každý problém je řešitelný. Problém, který nevznikne, Problémy jsou od toho, aby se řešily. Každý problém je řešitelný. Problém, který nevznikne, netřeba řešit. LÉPE PROBLÉMŮM PŘEDCHÁZET, NEŽ JE ZA CENU VELKÉHO ÚSILÍ A ZTRÁT NAPRAVOVAT MP Šluknov

Mentor se podílí na výběru Asistenta, vymezení očekávání, motivaci a na jeho celostním rozvoji MP Kutná Hora

..k dokonalému zvládnutí každé role je třeba jisté opakující se vzorce myšlení, cítění či jednání... a nejinak je tomu i v případě Asistenta a jeho Mentora MP Havířov

...vytvářet a posilovat touhu po naplnění cílů projektu; upevňovat týmovou spolupráci založenou na důvěře mezi Mentorem, Asistenty a ostatními strážníky... MP Orlová ředitelka odboru prevence kriminality Jitka Gjuričová MP Ostrava