PRACOVNÍ SKUPINA KARDIOTECH

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Role odborné společnosti při sledování a zvyšování kvality
Advertisements

Způsobilost k výkonu povolání
Brno: NANOcontact – partnerské sítě1 Vzdělávací a kontaktní středisko pro průmyslové nanotechnologické úpravy povrchů CZ.1.07/2.4.00/
ECVET v Programu celoživotního učení
Ostrava, BA-CPVŠK 2007 Bibliotheca academica – CPVŠK 2007 Proč změna zavedené značky… A co obsah? Iva Prochásková, Univerzita Pardubice.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
MUDr. Radomír Maráček Praha
AKVŠ – profesionalita – spolupráce Marta Machytková předsedkyně VV.
SEKCE KRIZOVÉ ASISTENCE SPOLEČNOSTI LÉKAŘSKÉ ETIKY ČLS JEP MUDr. Eva Kalvínská.
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Česká asociace adiktologů
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Prezentace Centra MU pro klinicky orientovaný výzkum kvality života (CEQOL) Marek Blatný PSU AV ČR & PSU FF MU Tomáš Kepák KDO FN Brno & LF MU Brno, 21.
Příprava a realizace kroků k využití strukturálních fondů EU v období 2007 – 13 Jiří Čunek 1.místopředseda vlády a ministr pro místní rozvoj.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Vzdělávání nelékařských zdravotnických pracovníků ve FN Ostrava
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Informace o Sekci veřejné správy ČIIA Ing. Šárka Kavková.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ Slavkov Komenského, ZŠ Drnovice, ZŠ Pustiměř, ZŠ Šaratice,
Informace o přípravě Integrovaného operačního programu  Ministerstvo kultury  Ministerstvo informatiky Vít Richter Národní knihovna ČR
Kongresové dny Brno 2010 Asociace výchovných poradců / - založena v červnu 2005 jako Asociace školských poradců díky spolupráci s časopisem.
KULATÝ STŮL Metodiky práce v náhradní rodinné péči
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
Kongresové dny 2010 Praha Národní vzdělávací fond, o.p.s. Středisko podpory poradenských služeb Ing. Zuzana Freibergová
Vznik přípravného výboru pro „komoru nelékařských zdravotnických povolání“ Tisková konference Praha
Koncepce ošetřovatelství
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
bezpečnost – více možností – spolupráce s lékaři
Kvalita a bezpečnost IT ve zdravotnictví
CZ / /0022 – Lidské zdroje a inovativní postupy pro dentální implantologickou praxi LASAK, spol. s r.o., 1.LF UK, VŠCHT Kontakt: Jan Riedl,
Implementace EQAVET v ČR
”Národní tým expertů ” Dům zahraniční spolupráce Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Hledisko kvality v přípravě učitelů Závěry z konference 21. – 22. dubna 2009 v Srní pořadatel: Pedagogická fakulta ZČU v Plzni ve spolupráci s Radou vysokých.
Novinky ve specializačním vzdělávání
13. ročník mezinárodní konference Investment & Business Forum, Ostrava Role FDV v rámci dalšího profesního vzdělávání Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách.
Multidisciplinární spolupráce ve zdravotnictví (MS)
Modernizace výuky praktických dovedností studentů FZV a LF UP v Olomouci doc. PhDr. Jana Marečková, Ph.D. a kol. Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
PRACOVNÍ SKUPINA NOVÉ METODICKÉ TRENDY UDRŽITELNOSTI
Klinická hodnocení a farmakologie pro 3.tisíciletí – multimodální edukační platforma CZ.1.07/2.4.00/
Pracovníci ve zdravotnictví a řídící pracovníci ve zdravotnictví - resortní analýza potřeb pracovníků jednotlivých profesí a oborů s výhledem do roku 2015.
1 Cyklus konferencí a seminářů pro nelékařské zdravotnické obory v rámci projektu MZ ČR RNDr. Martin Kalina, Ph.D. Manager Aesculap Akademie B. Braun Medical.
OČKOVÁNÍ – vzdělávání PLDD MUDr.Alena Šebková, PLDD, předsedkyně OSPDL ČLS JEP Parlamentní seminář, duben 2015.
Vzdělávání sester Ústav teorie a praxe ošetřovatelství 1. LF UK Mgr. Pavla Kordulová.
PRESTIŽ SOCIÁLNÍCH PRACOVNÍKŮ A JEJÍ SOUVISLOST S PŘIPRAVOVANOU PROFESNÍ KOMOROU A-FORUM, z. s.
Stabilizace sektoru vyššího odborného vzdělávání MŠMT Odbor vyššího odborného a dalšího vzdělávání.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra ošetřovatelství březen 2009.
SETKÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU MAP vzdělávání ORP ŠUMPERK Mgr. Ivana Hanáková, Mgr. Martin Kuchtík.
Seminář „Jak dál v přípravě zákona pro nelékařská zdravotnická povolání“ Výstupy z pracovní skupiny pro nelékařská zdravotnická povolání – směřování, cíl.
Neziskový sektor jako partner. Národní úroveň Pracovní skupina „NNO a regionální rozvoj“ - otevřená platforma NNO na národní úrovni - téma: regionální.
Informace o projektu CEPIN. Cíl projektu Trvání projektu – Celková dotace Kč, z toho na FaF UK: Kč Realizován.
Seminář pro žadatele – výzva IGA 2014 Komise IGA PEF ČZU v Praze.
Co potřebujeme v praxi? Martina Šochmanová Praha,
Slezská univerzita v Opavě, Fakulta veřejných politik v Opavě, Ústav středoevropských studií Partner projektu: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Raciborzu.
Požadavky na průběžné vzdělávání zaměstnanců zdravotnických zařízení
PRACOVNÍ SKUPINA KARDIOTECH
Mezinárodní den sester květen 2009
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav
Zkrácený název projektu: „Rozvoj kompetencí“
DSP Speciální pedagogika Marie Vítková
Představení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Studijní program Ošetřovatelství
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
PROFESNÍ KOMORA SOCIÁLNÍCH PRACOVNÍKŮ, Z.S.
Spolupráce gymnázií s vysokými školami
Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 4: Relevance
EdTRANS transition from school to work
Transkript prezentace:

PRACOVNÍ SKUPINA KARDIOTECH

Cíle činnosti PS Vytvoření komunikační platformy pro sdílení a šíření aktuálních odborných a organizačních informací. Podpora komunikace s ostatními spřízněnými společnostmi a pracovními skupinami na národní i nadnárodní úrovni. Oficiální zastoupení nelékařských profesí při jednáních ČKS. Diskuse o stavu a spoluúčast na úpravách kvalifikačního, specializačního a celoživotního vzdělávání v příbuzných biomedicínských oborech.

Cíle činnosti PS Podpora účasti nelékařských profesí na klinické praxi a výzkumných projektech a jejich publikačních výstupech. Organizace paralelních sekcí nelékařských profesí na kongresech ČKS a samostatných národních a mezinárodních konferencí zaměřených na vzdělávání a prezentaci výsledků klinické a vědecké práce. Efektivní využití a distribuce fondů ČKS a ESC určených k podpoře účasti odborných pracovníků v kardiologii a v kardiochirurgii na národních i mezinárodních kongresech.

Cíle činnosti PS Organizace a asistence při realizaci vědeckých stáží doma i v zahraničí. Rozvoj interdisciplinární spolupráce a zapojování nových profesí do systému zdravotnické péče. Zvýšení prestiže oboru nelékařských profesí a posílení postavení řádných i mimořádných nelékařských členů v rámci ČKS. Prezentace a popularizace zastoupených oborů u odborné i laické veřejnosti.

Přípravný výbor PS Ing. Hana Alfredová, MDT s.r.o.; EP Services s.r.o. Mgr. Veronika Bulková, Ph.D.,  MDT s.r.o.; EP Services s.r.o. Ing. Zdeňka Fingrová, VFN v Praze; 1.LF UK Praha Ing. Martin Mudroch, Nemocnice na Homolce Mgr. Lucie Nečasová, IKEM Ing. David Pospíšil, FN Brno, LF MU Brno Ing. Radka Procházková, FNKV Ing. Jakub Střítecký, CARDION s.r.o., FN a LF Hradec Králové Ing. Viktor Šikula, IKEM Ing. Ondřej Švagr , IKEM Ing. Vít Švachouček, Subito CZ s.r.o. Ing. Václav Vejvoda, FN Plzeň