"I zvířátka musí jíst proto pomozme"

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt „Přeshraniční ekologická výchova v oblasti ochrany přírody a trvale udržitelného rozvoje v Českosaském Švýcarsku, Hornolužickém pohoří a Lužických.
Advertisements

Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
LES – PŘÍRODNÍ SPOLEČENSTVO
Název školy: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF Autor: Mgr. Jaroslava Novotná, Název: VY_12_INOVACE_35_PŘÍRODA Téma: Zvířata.
1 Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života – kraj Vysočina Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Sada fotografií na poznávání č.9 Dvouděložné rostliny Autor: Mgr. Lenka KořínkováUrčení: Kvinta, I.G, 1.SOŠ Gymnázium a Střední odborná škola pedagogická,
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol.
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Listnaté lesy Anotace: Kód: VY_52_INOVACE_Přv-Z 4.,6.23
Les Les je domovem lesních zvířat. V lese také rostou rostliny, které člověku slouží k užitku. Jistě je skoro všechny znáte.
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Hlava – nos Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Sada fotografií na poznávání č.11 Stromy a keře
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Gymnázium, Havířov-Město, Komenského 2, p.o. Tato prezentace.
Ruce - paže VY_32_INOVACE_Čp z 1
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. ZŠ Týn nad Vltavou, Malá Strana CZ.1.07/1.1.14/
Jídlo a chuť VY_32_INOVACE_Čp z 1
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ Konstrukce.
ANALYTICKÁ GEOMETRIE VZÁJEMNÁ POLOHA KUŽELOSEČKY A PŘÍMKY Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo.
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Hlava - uši Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem „Výuka na gymnáziu podporovaná.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Hlava - oči Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Hlava - vlasy Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
TATO PREZENTACE BYLA VYTVOŘENA V RÁMCI PROJEKTU: Z AOSTŘENO NA PŘÍRODU Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Lovci mamutů.
JARO Jaro je roční období, které začíná 21. března.
1 Účast veřejnosti na rozhodování ve veřejné správě – základní pojmy Jitka Bělohradová.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky ELII ZAPOJOVÁNÍ LC.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Další komponenty.
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Rok v lese Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Schéma a měření u.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Skládání barev RGB Skládání barev.
Obor: Elektrikář Ročník: 1. Vypracoval: Bc. Svatopluk Bradáč
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
Číselná řada 1 – 5 ZAČÍT HRÁT
Obor: Elektrikář Ročník: 1. Vypracoval: Bc. Svatopluk Bradáč
O Koblížkovi JAZYK A ŘEČ.
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 6: Kde je?
Krajina kolem nás START: Hraniční přechod Hartava-Hrádek nad Nisou 21
VY_32_INOVACE_04-49 Ročník: VII. ročník Vzdělávací oblast:
E-learningový kurz e-learningu
Pravidla ve školce – správné chování v MŠ
Tato prezentace byla vytvořena
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
Název školy: Speciální základní škola,Louny, Poděbradova 640,příspěvková organizace Autor: Mgr.TAŤÁNA RADIMSKÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_08_III.Vu_ZVÍŘATA.
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Grantový projekt „Moderní absolvent strojírenství“
ZVÍŘATA VE VODĚ, NA ZEMI A VE VZDUCHU
Základní škola Frýdlant nad Ostravicí,
CZ.1.07/1.4.00/ číslo a název klíčové aktivity III/2
Okruh: Grafomotorická cvičení
Maminka vaří.
Obor hodnot funkce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Yvonna Vančurová. Materiál byl vytvořen v rámci projektu „Škola.
Les v průběhu roku Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
paměť, Rozvoj slovní zásoby
Logo pro veverky a kamarády
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Upravila R.Baštářová.
FARMA DOMÁCÍ ZVÍŘATA.
poznatky, orientace ve známém prostředí
Kolik svíček na dort vnímání.
Vycházka do lesa – hrajeme si na vědce
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Upravila R.Baštářová.
Strom pro zvířata Vnímání, jazyk a řeč.
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Postavičky z přírodnin
Transkript prezentace:

"I zvířátka musí jíst proto pomozme" Ekoporadna ORSEJ při Společnosti pro Lužické hory pořádá v rámci světového dne zvířat soutěž nazvanou: Nejlepší sběrač lesních plodů Všechny lesní plody ( kaštany, žaludy, bukvice, sušené jeřabiny ) můžete od 1.9.2006 nosit do sídla ekoporadny Zdislavy z Lemberka 335, Jablonné v Podještědí ( bývalá spořitelna ), kde budou dočasně uskladněny a předány do správných rukou. Dne 14.10.2006 bude akce zakončena vyhlášením a oceněním vítězů, spojená s vycházkou do lesa a poutavým odborným výkladem p. Křivského zástupce místní myslivecké organizace. V případě nepříznivého počasí přesun do prostor ekoporadny ORSEJ. Podmínky soutěže: nasbírat co největší množství lesních plodů a odnést je do ekoporadny: každé pondělí a středu od 13 ºº do 17 ºº Kategorie: 0 - 6 let ( mateřské školky, jednotlivci ) 6 – 99 let ( základní školy, široká veřejnost ) Cílem akce je zabezpečit potravu pro lesní zvěř na dlouhé zimní období. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem v ČR a státním rozpočtem České republiky.