Revma VÝZVA 2016.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi D.R.A.K., o.s.
Advertisements

OČIMA ŽEN Projekt OČIMA ŽEN je podpořen z programu „Fondu pro nestátní neziskové organizace“. Program „Fond pro nestátní neziskové organizace“, jež je.
Srpen 2013 Společné setkání Komunitní plánování v Děčíně Projekt „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně, CZ.1.04/3.1.03/ Listopad.
Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Využití informačních technologií při řízení obchodního řetězce Interspar © Ing. Jan Weiser.
1.VYHLÁŠENÍ RESORTNÍCH BEZPEČNOSTNÍCH CÍLŮ MZ na období červen 2011– duben PODEPSÁNÍ PROHLÁŠENÍ WHO „Čistá péče je bezpečnější“
Tvorba Národní strategie elektronického zdravotnictví České Republiky 2015 – 2020 Prezentace pro Zdravotní výbor PSP ČR 27. ledna
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Irena Čiháková Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Horská služba ČR NONSTOP SOS
Komunitní plánování – sociální služby dle nás všech Projekt Podpora rozvoje komunitního plánování a vytváření místních partnerství v Jihomoravském kraji.
VY_32_INOVACE_Roz_III_17 Práva a povinnosti členů rodiny Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Pracovní skupina Portál elektronického zdravotnictví NSeZ – neveřejná prezentace Emauzy, MUDr. Pavel VEPŘEK předseda pracovní skupiny.
Projekt „Systém podpory prevence vybraných nádorových onemocnění v ČR - Screeningové programy“ Financováno z Integračního operačního programu (IOP) ( )
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Autor: Aleš Hladík Název: VY_32_INOVACE_6A_3_Vlastní a obecná jména Téma: 6A_ČJ7.roč.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_11_03 Název materiáluDluhopis,
Konec plýtvání - osvěta veřejnosti Mgr. Jiří Jakl předseda Zvonečník, z.s.
Jsou venkovské školy horší než městské?
Situace na trhu práce v JmK a veřejná služba
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
ProŽeny Třebíčské centrum o.s..
Co jsme dokázali a co nás ještě čeká
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Motivační a věrnostní programy jako nástroj budování loajality zákazníků Autor práce: skopalová.
Tisková konference Informovaný spotřebitel
Úřad práce České republiky
Bezpečnost pacientů v EU a ČR
ZÁZRAČNÝ ROZMARÝN.
Téměř za každou lékovou interakcí lze nalézt (zajímavý) příběh
Krajská síť environmentálních
Ekonomika Finanční řízení neziskových organizací 3.
EVALUACE v OP RLZ PaedDr. Jaromír Krejčí Mgr. Jana Ostrýtová MŠMT.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Řízení vztahů se zákazníky ve vybraném podnikatelském subjektu v oblasti.
MOC VÝKONNÁ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
RASC Standardy řízení služeb
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ČESKÁ LÍPA
31 Základní typy zdravotnických systémů
Dělení mnohočlenů mnohočlenem
Náměty pro činnost Národního fóra
Děti odsouzených rodičů z hlediska sociálně – právní ochrany dětí
Základní informace o poskytovateli
Kde vzít na platy lékařů?
Název: VY_32_INOVACE_VVP_8A_14F Škola:
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
V POHODĚ DO ŠKOLY 31. srpna 2016 Ing. Martin Farář vedoucí BESIP
Terapeutické komunity
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Praha bezpečně on-line Internetová (Kybernetická) bezpečnost
Celostátní setkání pacientů 13. listopadu 2017
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:
ČINNOST UNO OK V OBDOBÍ 2014+
Životní cyklus.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
PORADA MANAGEMENTU NELÉKAŘSKÝCH ZDRAVOTNICKÝCH POVOLÁNÍ (Porada hlavních sester) MZ ČR Praha.
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
ANALYTICKÁ ČINNOST V OBLASTI VEŘEJNÉ SPRÁVY
Práva a povinnosti členů rodiny
Česká společnost pro jakost
Střední škola obchodně technická s. r. o.
Poslanecká sněmovna ČR
10 let KRAJIN ČEŠTINY a společného setkávání v DZS
Zemědělské družstevnictví Družstva za první republiky a dnes
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Aktuální informace k dotačním titulům MŽP
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Současné aktivity v oblasti České podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj a Světové podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Transkript prezentace:

revma VÝZVA 2016

Realizátoři projektu Revma Liga Česká republika, z.s., je pacientská organizace, která sdružuje lidi s revmatismem, jejich rodinné příslušníky a přátele. Cílem společnosti je již 25 let zvyšování povědomí o revmatických chorobách. Spolupracuje Ústav lékového průvodce, z.ú., je nezisková organizace, která vznikla na základě potřeb pacientů, lékařů a dalších aktérů ve zdravotnictví. Hlavním cílem Ústavu lékového průvodce je komunikovat problémy spojené s bezpečným užíváním léků, prosazovat zlepšení lékové politiky a dostupnost léčby pro pacienty.

12. října - Světový den artritidy známé osobnosti si vyzkouší, jaké to je být v kůži revmatika pomocí simulátoru revmatoidní artritidy www.revmavyzva.cz Vytvořili jsme brožuru pro pacienty Léčba revmatoidní artritidy pohledem pacientů Cíl kampaně je: zvýšit povědomí o revmatoidní artritidě u široké veřejnosti, medializovat důležitost včasné a efektivní léčby a zvýšit povědomí u samotných pacientů

VIDEA Oslovili jsme významné osobnosti politického spektra první video s náměstkyní ministra zdravotnictví JUDr. Lenkou Teska Arnoštovou Následuje: prof. MUDr. Rostislav Vyzula, Ing. Zdeněk Kabátek Vždy jde o jednoduché úkony, běžné denní činnosti. The aim of videos with interesting actors (not tabloid celebrities) is to make the content appealing. We will let the actors improvise. They will always try to carry out a common daily activity with the RA simulator.

děkujeme za pozornost