iOS na: iPhone 3GS iPhone 4G iPhone4GS iPad 1 iPad 2

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
představujeme vám SLIDEPLAYER.CZ
Advertisements

Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Microsoft 5. Windows Live Essentials. Co je Windows Live Essentials ? Balíček moderních aplikací Dostupný zdarma V českém jazyce Další vývoj.
Přehled mobilních zařízení
Polycom ® RealPresence ® Mobile Aplikace pro videokonferenční volání na mobilních zařízeních s operačním systémem IOS.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Internet Autor: Eva Trávníčková, ZŠ Gabry a Málinky Štítná nad Vláří
Apple iPhone 3GS. Funkce fotoaparát 3MPx s autofocusem (zaostření) možností natáčet a stříhat video Nahrávání videa do VGA rozlišení (640x480) Zlepšení.
Zpracoval: Mgr. Tomáš Rajnoha
Icq Zuzana Jírová.
Elektronická komunikace
ŠIROKOÚHLÁ PREZENTACE Tipy a nástroje k vytváření a prezentacím snímků v širokoúhlých formátech.
Představujeme službu Samepage
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Markéta Wolfová.  efektivní organizace záložek  sdílení zajímavých odkazů, dokumentů, obrázků, videí  označování a komentování materiálů.
– pokročilejším funkce. Seznam Ukládání do adresáře.
Elektronická komunikace
Internet.
Reklamní programy „Za málo peněz hodně reklamy.“.
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Počítačová grafika iPad – aplikace AjPuzzle VY_32_INOVACE_18 Sada 26 Základní.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Počítačová grafika iPad – gesta VY_32_INOVACE_08 Sada 26 Základní škola.
Apple Markéta Kučerová, 5.A. Obecně Americká společnost založená Stevem Jobsem Specializace na hardware a software Mezi nejznámější produkty patří iPhone,
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Počítačová grafika iPad – aplikace Color Drops VY_32_INOVACE_20 Sada 26.
Tablety (mobilní zařízení)
ACM Digital Library PhDr. Ivana Reznerová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování.
Internet ale velmi výrazně slouží i pro komunikaci, přičemž jednoznačně nejpoužívanějším komunikačním prvkem je . Význam slova lze přeložit.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Počítačová grafika iPad – aplikace Stopwatsch VY_32_INOVACE_19 Sada 26.
Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta.
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Kamasová Silvie 9.C. Mozilla firefox Rychlejší prohlížení webu Blokování vyskakovacích oken Prohlížení stránek v panelech Snadná změna vzhledu Intuitivní.
Zálohování fotografií
Vzdálená správa Tomáš Kalný.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Počítačová grafika iPad – aplikace Fotoaparát (video) VY_32_INOVACE_13.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
BudíkBudík Budík je volně šiřitelný osobní organizér. Slouží pro osobní organizaci času, úkolů, kontaktů, poznámek a obecně údajů uživatele, které uchovává.
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Tabulkový procesor 4.
Stručný přehled videa Zahájení videohovoru V seznamu kontaktů přejděte na fotku kontaktu a klikněte na ikonu kamery. Na obrazovce kontaktu vyskočí zpráva.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Apple Michaela Vodičková 5. A.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Operační systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/21 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
Moderní trendy využívání mobilních (dotykových) zařízení nejen ve výuce RNDr. Jan Krejčí, Ph.D.
IPhone. iPhone… produkt společnosti Apple spojuje funkce mobilního telefonu s digitálním fotoaparátem, multimediálního přehrávače (iPod) a zařízení pro.
2OP484 Manažerská informatika 4Office doplňkySnímek 1 2OP484 Manažerská informatika 4 SharePoint 2015 a další nástroje Co nebylo ve skriptech
IMac 27“ Martin Čollák. Obsah Výrobce HW – procesor – grafická karta a display – disk – komunikace SW Pohled uživatele.
internet věcí Vzájemné propojení věcí přes Internet nebo Bluetooth Internet of Things (IoT)
-umožňuje sílení fotografií a videí. -volně dostupná aplikace pro platformu: iOS (Apple), Android a Windows Phone 8 - Vytvořili ho Kevin Systrom a Mike.
Nejlepší hry a aplikace pro Apple NATÁLIE JERMANOVÁ.
Centrum podpory pro zrakově postižené žáky (reg. č. CZ.1.07/1.2.00/ ) (duben březen 2013) Boris Dušek, R&D BRAILCOM, o.p.s.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_8B_3B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:8. Tematický okruh,
Název šablony: ICT2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast dle RVP:Základy výpočetní techniky Okruh dle RVP:Počítačové sítě.
Přihlášení na uživatelský účet na stránce: V munu vybereme „Sign In“ V přihlašovacím okně vyplníme registrační a heslo.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
ACM Digital Library PhDr. Ivana Reznerová
Operační systémy Zpracovala Anna Macháčková.
Mobilní telefony a tablety
Smartphone aplikace využitelné v oblasti pohybové aktivity a sportovního výkonu Marek Balon
Inf Elektronická komunikace
Internet = je celosvětový systém propojených počítačových sítí, ve kterých mezi sebou počítače komunikují pomocí rodiny protokolů TCP/IP.
Asistivní technologie pro mobilní zařízení PV072 Seminář z asistivních technologií Vít Vaněk
CHARAKTERISTIKA INTERNETU
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Síťová karta
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
Počítač a digitální fotoaparát
Operační systémy.
Jak lze využívat internet
ACM Digital Library Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE
Transkript prezentace:

iOS 5.0.0 na: iPhone 3GS iPhone 4G iPhone4GS iPad 1 iPad 2

Historie Byl uveden loni týden před Jobsovou smrtí ;(

Novinky Oznamovací centrum-Místo kde jsou všechna oznámení na jednom místě. iCloud- Aplikace která sdílí a ukládá vaše aplikace, fotky, videa apod. Kiosek- Aplikace jako stánek s časopisy a novinami Přípomínky- Aplikace kde si můžete zapsat co vás čeká Fotoaparát- Je možno začít fotit přímo ze zamknutého zařízení. Je možno využít mřížku nebo přibližování a oddalování pomocí prstů Obrázky- Je možno fotky ořezat, otočit, odstranit červené oči. iMessage-Je možné posílat zprávy zařízením s iOS přes WI-FI zdarma Twitter- Stačí se jednou přihlásit v nastavení a poté je možné kdykoliv psát komentáře a posílat „likey“ okamžitě Safari: Je možné zobrazit text pomocí čtečky. Seznam četby zas umožňuje kdykoli se dostat na stránky, které potřebujete. Nepotřebujete počítač- Je možné zařízení aktivovat a nastavit bez připojení k počítači. Multitasking: Je zde několik nových gest, které umožňují rychleji se v iPadu pohybovat. (iPad2)

Výhody proti ostaním +Umožňuje velmi široký výběr aplikací, které usnadňují člověku život=> obrovské možnosti. + Velké plus je iCloud, který velmi zrychluje sdílení dat s ostatními zařízeními. +Také je výborný FaceTime, který zastupuje funkci Skypu, ale samozřejmě lépe. +Také posílání zpráv zdarma pomocí iMessage, pokud jste připojeni k WI-F +mnohé další…

Nevýhody -Není tak široké nastavení, jak bych si představoval. -Výrobky Apple jsou také dražší než ostatní , ale za ty funkce to stojí.