VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
EU PENÍZE ŠKOLÁM Učíme se pro život 2010 – 2013 reg. č. CZ 1.07/1.4.00/
Advertisements

KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost • V roce 2012 se Střední odborné učiliště zapojilo do Operačního programu Vzdělání pro konkurenceschopnost.
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE Registrační číslo: CZ.1.07/1.2.08/
VY_32_INOVACE_ 04_ Lidé a čas Kalendář (SADA ČÍSLO 2)
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
Představení projektu Nastavení rovných příležitostí pro žáky s SPU ze specializovaných tříd při přechodu na novou školu.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
RVP a jejich transformace do školních vzdělávacích programů
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Závěrečná konference 16.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
OMC Pracovní expertní skupina
Reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
Zavedení výuky programování hradlových polí FPGA ve VHDL
KONFERENCE k zahájení projektu Centrum vzdělávání pedagogů Klatovy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR Klatovy.
Zdokonalování systému celoživotního vzdělávání v oblasti pedagogické, psychologické a výchovné péče o děti se sociokulturním znevýhodněním Arteterapie.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
CZ.1.07/1.2.17/ Základní informace o projektu  Rozpočet projektu: ,- Kč (žádné spolufinancování)  Příjemce projektu: ZŠ a MŠ Brno,
Podzimní a zimní měsíce
Základní škola a Mateřská škola Chlebičov DUM 57. Březen 2012 Jarní a letní měsíce.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Burgetová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Volný čas dětí ve 21. století Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.36/ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo prioritní osy: 7.1 Název prioritní.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.10/ Číslo prioritní osy: 7.1 Celková výše finanční podpory: ,92 Kč Částka ESF: ,93 Kč Křížové financování:
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_50_Měsíce v roce AUTOR: Mgr. Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM:
JARO Jaro je roční období, které začíná 21. března.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lada Burgetová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
Anotace Materiál je vhodný ke společné práci žáků 3.třídy jako opakování učiva o kalendáři a o čase. Opakování může být motivováno některou hrou, doporučuji.
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Č í slo š ablony: Jak si žije strom po celý rok? Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené,
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
Tento projekt je spolufinancován Evropským fondem pro regionální rozvoj, státním rozpočtem České republiky a státním rozpočtem Slovenské republiky Metodické.
Úvodní konference projektu Kreativní a kompetentní učitel CZ.1.07/1.3.06/ Třeboň, 7. září 2010.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Projekt Rovná šance Číslo projektu: CZ.1.07/1.2.08/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_80_PRV1 NÁZEV VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU: Roční období NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola, Hevlín, příspěvková.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Společné setkání „minitýmů“
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Plán vzdělávacích aktivit
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
Rozpočet přímých NIV na rok 2015
Autor: Mgr. Radana Marelová
VY_52_INOVACE_07_Léto kolem nás
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Plánování prvních kroků
Rozpočet přímých NIV na rok 2015
Grantový projekt „Moderní absolvent strojírenství“
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Předmět: prvouka Ročník: 2. Tematický celek: Čas 2.část
PEDAGOGICKÉ VEDENÍ STUDENTŮ Garant: Mgr. Anna Krátká, Ph.D
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
ROČNÍ OBDOBÍ - TEST Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Název operačního programu:
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Transkript prezentace:

VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU Projekt realizovaný v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost oblast podpory 1.2 - Rovné příležitosti dětí a žáků, včetně dětí a žáků se speciálními vzdělávacími potřebami Termín realizace projektu únor 2009 – září 2010 Celkový rozpočet projektu 2 150 240 ,- Kč Místo realizace ZŠ praktická Zlín Cílová skupina žáci a pedagogové školy Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Program: úvod realizované aktivity projektu za období únor – srpen 2009 plánované aktivity na období září – prosinec 2009 postup při ověřování a závěrečné úpravě prezentací diskuse a připomínky závěr

Realizované aktivity v období únor – srpen 2009 školení pro učitele školy – MS Office 2007 se zaměřením na tvorbu prezentací zpracováno 244 prezentace zpracováno 24 pracovních listů do předmětu Informatika I a Informatika II zahájeno ověřování (počet)vybraných pracovních listů zmodernizována PC učebna dovybaveny kabinety učitelů a sborovna školy PC technikou zařízená interaktivní učebna školení pro učitele na práci s interaktivní tabulí slavnostní otevření interaktivní učebny

Realizované aktivity v období únor – srpen 2009 zakoupen digitální fotoaparát interaktivní učebnice Já a můj svět videokamera odborná literatura – PowerPoint 2007 vypracovány a odevzdány dvě Monitorovací zprávy – duben a červenec 2009

Plánované aktivity na období září – prosinec 2009 zahájit ověřování zpracovaných prezentací podle stanoveného plánu – viz tabulka zpracovat další části pracovní učebnice Informatika I, Informatika II pokračovat v ověřování pracovních listů – Informatika I, Informatika II vypracovat Monitorovací zprávu – říjen 2009 zakoupit interaktivní učebnici a bílou pojízdnou tabuli

Mgr. Jaroslava Rybenská Ověřování vytvořených 244 prezentací ve školním roce 2009/2010 – rozpis Jméno Název prezentace září říjen listopad prosinec leden únor březen duben květen Mgr. Jaroslava Rybenská Jaro Léto Podzim Zima Příroda v ročních obdobích Praktické slovní úlohy– 2. ročník Nakupujeme Praktické slovní úlohy – 3. ročník

Postup při ověřování a závěrečné úpravě prezentace ověřit prezentaci ve vyučování vyplnit formulář – Zápis z ověřování vypracovaných prezentací ve vyučování - viz vzor zapsat ověřování prezentace do TK v daném předmětu a ofotit příslušnou stránku z TK odevzdat zápis + ofocenou stánku TK tvůrci prezentace provést závěrečnou úpravu prezentace na základě uvedených připomínek čas na finální zpracování 1 prezentace si každý vykáže ve Výkazu práce 3 hodinami odevzdat finálně zpracovanou prezentaci Koordinátorovi RT – J. Rybenské spolu se zápisem a ofocenou stránkou z TK opravit úvodní stránku prezentace – viz vzor

Úvodní stránka prezentace - vzor požadovaná ŘO - MŠMT Předmět: ČESKÝ JAZYK Ročník: 4. Tematický okruh: JAZYKOVÁ VÝCHOVA Název učiva: VĚTA OZNAMOVACÍ,TÁZACÍ, ROZKAZOVACÍ Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Název projektu: Všichni máme stejnou cestu, registrační číslo. CZ.1.07/1.2.08/01.0007

Děkuji za pozornost Ve Zlíně dne 31.8.2009 Vypracovala Mgr. Věra Kundratová manažer projektu