Rybolov Tereza žáková.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak se stát rybářem Rybářský team Dolnobřežanská Bělice
Advertisements

H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
Jakými způsoby chytá sportovní rybář ryby
Projektový den - vaření
STAŇ SE RYBÁŘEM.
Vybrané druhy ryb pro mimopstruhové revíry
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Bůček pečený s nádivkou
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
1. Ohnivá pánev čerta Šmajstrla Suroviny: 200 g vepřového plecka /kotlet bez kostí/ 400 g kuřecích řízků 200 g klobásky 1 červená paprika 1 zelená.
Zdravá výživa a příprava jednoduchých pokrmů
KUŘÁTKA NA X ZPŮSOBŮ 2 POSUN MYŠÍ.
Pokrmy z brambor.
je ve své podstatě zdravý a móc dobrý
 INGREDIENCE:  125 g másla (v kostce), 1 lžíce citrónové šťávy, 1 lžíce nastrouhané citrónové kůry, sůl, bylinky  POSTUP PŘÍPRAVY: Máslo necháme povolit,
Výlov ryb Sebastian Macura. Výlov ryb Sebastian Macura.
Receptury teplých pokrmů J. Runštuk a kolektiv str. 325
ZAČNEME menu.  POTŘEBUJEME:  6 vajec  250 g pískového cukru  1 dl oleje  1 dl vody  250 g polohrubé mouky  1 vanilkový puding  Lžíce kakaa  2.
Mexická kuchyně.
RYBAŘENÍ Vypracoval: Jaroslav Sýkora Obor: Technické lyceum Třída: 1L Předmět: Biologie Školní rok: 2014/15 Vyučující: Mgr. Ludvík KašparDatum vypracování:
Příprava Vánoční večeře
Hovězí vnitřnosti žáludky.
VÁNOČNÍ KUCHAŘKA.
Bramboráky.
Kristýna Huspeková VII.A
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
V ELIKONOČNÍ BERÁNEK. P OTŘEBY : 4 vejce 120 gramů pískového cukru 200 gramů polohrubé mouky Hrst nasekaných ořechů Hrst rozinek 1 lžička prášku do pečiva.
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Guláše z jatečného masa
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Ingredience Brokolice 1/2 kg Brambory 4 ks Cibule střední 1 ks Česnek 2 stroužek Tavený sýr - trojúhelníček 2 ks Pomazánkové máslo velká, vrchovatá 1 lžíce.
Rybaření.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Odborný výcvik Ročník:2.
Vaření vepřového masa Vařením nejčastěji upravujeme hlavu, koleno a bůček.
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 3. ročník
Lasaně zapečené se zeleninou
!Ahoj! Vítej v mém testu Vypracovala: Ester Glocarová.
Vánoční stromeček Autor: Mgr. Helena Uhříková Škola: Základní škola Fryšták, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
Charakteristika pokrmů z drůbežího masa.
Babiččiny Slíváky aneb švestkové kynuté buchty
BANÁNOVÝ DORT Vaření s pejskem a kočičkou. Ingredience balení na přípravu Banánového dortu 100g měkkého margarínu na pečení nebo másla 2 vejce 1dl mléka.
CHARČO PANÍ MANČO (Paní Man č o) 24/05/15 | Recept | GruzieGruzie
ÚVOD RYBOLOV OBSAH RYBAŘENÍ HISTORIE DRUHY RYB VYBAVENÍ KAPR RECEPT.
Aneb od udice na talíř Vytvořila: Kateřina Křivková.
Matějková Adéla Rybolov » Od udice na talíř pro malé rybáře «
Rybolov Petra Suchá. Rybolov Aneb od udice na talíř Rybaření Druhy ryb Jak se stát rybářem Jak se stát rybářem Kapr obecný.
Zpracoval: Jan Hloušek Členové 2015 Plnění zarybnění 2015 Zarybnění 2015 Rybářská stráž Změny
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Brambory Vypracoval: Lukáš Karlík.
Rybolov od udice na talíř Kadidlová Zdeňka. OBSAH Co je rybolov? Rybaření Základní rybářská výbava Rybářské návnady Povolení k rybaření ? Co to vlastně.
Bůček pečený s nádivkou
Rybolov Petra Suchá.
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví
Rybolov Aneb od udice na talíř Jirout Jakub.
Technologie 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové Sviny
Rybolov Aneb od udice na talíř.
Rybolov pro mladé i staré
» Od udice na talíř pro malé rybáře «
Rybolov od udice na talíř
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
Rybolov Vytvořila Natálie Téglová - aneb od ulice na talíř
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
Transkript prezentace:

Rybolov Tereza žáková

O čem si dnes řekneme rybaření Druhy ryb Rybářský výbava Rybářské návnady Něco málo o českém kapru Recept na vánočního kapra Povolení k lovu Pár vtipů

rybaření Rybaření je záliba i sport spočívající v lovu ryb na udici. Účelem je přimět rybu, aby spolkla nástrahu, v níž je ukrytý háček

Druhy ryb BÝLOŽRAVÉ Sladkovodní Mořští VŠEŽRAVÉ DRAVÉ

Rybářský výbava Rybářský prut Rybářský vlasec Rybářský naviják Rybářské háčky Rybářský podběrák Rybářské splávky Rybářská olůvka Rybářské vidličky Rybářský vezírek Rybářský peán Rybářská skládací stolička

Rybářské návnady Pečivo Těsto Červi Masní červi Žížaly Hnojáčci Vosí larvy

Něco málo o českém kapru Věk 1 3 5 7 10 15 20 30 Váha 0,1 0,9 2,8 4,5 7,5 11 16 24 Délka 35 50 60 70 80 90 100 Kapr je v ČR nejprodávanější ryba a také nejlovenější. Kapr MŇAMKA

Recept na vánočního kapra INGREDIENCE Kapr………………1 ks Sůl.…………...........1 lžička Bílé víno…………...1 dl Česnek……….…....1 stroužek Drcený kmín……… 1 lžička Tvrdý sýr…………..100 g Slunečnicový olej…. 2 dl POSTUP PŘÍPRAVY Kapra naporcujeme, osolíme, zalijeme vínem, olejem, přidáme lisovaný česnek a kmín. Vložíme do vyhřáté trouby a upečeme. Když je kapr měkký, posypeme porce strouhaným sýrem a zapečeme dozlatova Hmm..Nejlepší recept

Pár vtipů Vykoukne krokodýl z vody na rybáře a ptá se: „Berou, berou?“ „Kdepak, ani ťuk.“ „Tak se na ně vykašli a pojď se vykoupat.“ „Ty se chystáš na ryby? Dnes? V pátek třináctého?” „Samozřejmě. Doufám, že aspoň dnes se rybám nezadaří!” Sedí dva chlapi u vody za chvíli přijde ženská a ptá se tak co berou ? Jo, berou ... včera mě šlohli kolo.

Povolení k lovu Státní rybářský lístek - poplatek ve výši 100 Kč. Členský příspěvek u místní organizace rybářského svazu - poplatek ve výši 100 - 200 Kč. Povolenku

Staň se malým rybářem a měj velké úlovky