MERIIS Business Consulting

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informační materiál k projektu: Podnikání žen jako efektivní cesta k posílení rovných příležitostí na trhu práce. Projekt je financován z programu OPL.
Advertisements

LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Konference „Inovace a technologický transfer – výzva a příležitost pro Ústecký kraj“ 20. května května 2014, Ústí nad Labem
Název Heslo/motto Datum
Spolupráce s firmami – cesta k partnerství školy a praxe Doc. RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Zadání diplomové práce Kapacitní plánování výrobkových projektů.
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
Ebrary Business & Economics Ramis Václavík Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
© 2003 FSS, spol. s r.o. Všechna práva vyhrazena.1 e - Insurance Management System Financial Support Services Struktura systému.
SAP Ing. Jiří Šilhán.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
„Sjednocení úřadů práce podpoří spolupráci zaměstnavatelů s kariérovými poradci – realizace Dohody o spolupráci MPSV se Sdružením automobilového průmyslu.
R VY a Aplikovaná informatika Aplikovaná informatika Prezentace studijních oborů 2013.
Představení oblastí možné spolupráce Fakulty stavební VŠB - TU Ostrava
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
Představení společnosti ATACO spol. s r.o. (c)2008 ATACO spol.s r.o. Lešetínská- 676, Ostrava-Kunčice, www.ataco.czwww.ataco.cz.
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Základní principy řešení a využití ERP aplikací
VŠFS P.B.. prezentace VŠFS, Partneři Generální partner Hlavní partneři.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
Možnosti uplatnění žáků SŠ v praxi v průběhu studia.
Způsob spolupráce mezi studenty a malými a středními podniky.
TechIN Propojení studia a praxe. Informace o projektu Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zahájení projektu: Ukončení.
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
osobní prezentace konzultant ICT
... umění optické komunikace PROFiber Networking s.r.o. se jako bývalá divize Vláknové optiky MIKROKOM s.r.o. opírá o tradici 15tiletého působení v oboru.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Katedra počítačů ČVUT FEL
Zkušenosti KOMA-Servis s absolventy pro obor hydrauliky Seminá ř „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAM Ů STROJNÍCH OBOR Ů “ Seminá ř „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAM.
 KOMIX s.r.o. Použití webových služeb v komunikaci s centrálními registry státní správy příspěvek do sborníku konference ISSS/LORIS/V4DIS.
Závěrečné setkání Nové Dvory, 26. – Bc. Lucie Chládková Bc. Kristýna Juhová Mgr. Lenka Karbanová Bc. Markéta Kovářová Bc. Jana Vavříková.
Prezentace oboru Regionální rozvoj Katedra regionální a environmentální ekonomiky Ekonomická fakulta, VŠB - TU Ostrava.
Technická univerzita v Liberci LIBEREC I Studentská 2 Inovace vzdělávání v oboru čeština jako druhý jazyk (CZ.1.07/2.2.00/ ) podpořeného z.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ PODNIKÁNÍ Všechno v mém životě souvisí AC Education.
Czech Business Center Regensburg- Místo pro česko- německou spolupráci
1 Spolupráce při realizaci projektů inovací na ESF MU Mgr. David Póč, Oddělení pro strategii a rozvoj.
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
Rytmus Liberec, o.p.s. Agentura pro podporované zaměstnávání Antónia Dechťarová Monika Pietroszová září 2008.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
Podporujeme zájem o odborné vzdělávání Helena Úlovcová Národní ústav odborného vzdělávání Konference Budoucnost odborného školství, Praha,
Ekonomický IS SAP na MENDELU Seznámení s ekonomickým informačním systémem SAP a jeho praktické nasazení na MENDELU RNDr. Jana Gotthardová.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
Seminář Reg. č: CZ.1.07/1.3.49/
Realizace projektu Volba budoucího povolání žáků Libereckého kraje Prášek Václav, manažer projektu.
GILDA - software pro zadavatele veřejných zakázek Veřejné zakázky měst a obcí Květen 2011, Ostrava.
Logistické procesy ve stavebnictví Autor diplomové práce: Bc. Lukáš Hlaváč Vedoucí diplomové práce: Ing. Terezie Vondráčková, Ph.D. České Budějovice, červen.
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Cesta k uplatnění na trhu práce
INISOFT s.r.o. softwarová společnost v Liberci
Vysoká škola technická a ekonomická
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Marketingový plán podniku
9 zemí 3 kontinenty 50+ zákazníků uživatelů SAP 90 zaměstnanců
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Škola jako partner firmy
Vysoká škola technická a ekonomická
Vysoká škola technická a ekonomická
Aktivita č. 7 – Pracovní workshop v průběhu zavádění standardů kvality
Stáže pedagogických pracovníků u zaměstnavatelů
CleverTech v rukou CPPT. …očima CleverTechnologies, s. r. o. R
O nás Univerzita s TRADICÍ – založena 1999
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA TECHNICKÝCH OBORŮ
Dobré příklady z praxe aneb Jak to chodí u nás
Pracovní setkání IKAP, Implementace Krajského akčního plánu Kraje Vysočina I – Učíme se ze života pro život Ing. Zvolánková Adéla Bc. Rabasová.
Aplikovaný výzkum Program Beta:
Transkript prezentace:

MERIIS Business Consulting Ing. Jiří Palát, MBA Bc. Pavel Čejka MERIIS Business Consulting

Obsah 1. MERIIS, s.r.o. 2. Čím se zabýváme 3. Organizační struktura 4. Středisko Liberec 5. Praxe 6. Zhodnocení praxe 7. Co nabízíme

MERIIS, s.r.o. Na trhu od roku 2008. Hlavní oblast činnosti SAP Solution Manager: Poradenství. Implementace. Vývoj. Mobilní aplikace. Realizované projekty pro: ČEZ, Škoda Auto, Ministerstvo financí, Zentiva … Obsah

Čím se zabýváme Obsah

Organizační struktura Středisko Praha Marketing a prodej. Účetnictví. Evidence. Středisko Liberec Vývoj a dodávky projektů. Knihovna. Obsah

Středisko Liberec Knihovna – knihy od SAP PRESS. Zhořelecká – Liberec. 7 osob. Rodinná atmosféra. Vzájemná spolupráce. Obsah

Praxe JAVA, Web Dynpro. Obsah

Praxe ABAP. Solution Manager interní demo. Web DynPro Zapojení do projektů. Obsah

Praxe Obsah

Zhodnocení praxe Pracovní notebook. Vlastní pracoviště. Přístup k Internetu a odborné literatuře. Vzájemná výpomoc. Blízkost pracoviště. Užitečnost zkušeností. Obsah

Co nabízíme Spolupráci v průběhu studia na pracovišti v Liberci. Reálné seznámení s prostředím SAP na vlastním demo prostředí. Příležitost pro vývoj a uplatnění vlastních myšlenek a nápadů. Realizaci bakalářských a diplomových prací. Potenciálně budoucí zaměstnanecký poměr. Kontakt: info@meriis.cz Obsah

Ing. Jiří Palát, MBA Bc. Pavel Čejka Děkujeme za pozornost