Odborný seminář AFIZ Žilina (SK); 12. květen 2016

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Diagnostika školní zralosti
Advertisements

NOVÝ POHYBOVÝ PROGRAM.  Inspirace  Učení  Výchova SNUGmodul představuje zcela nový pohybový program pro mateřské školy a děti na prvním stupni základních.
Rehabilitační a kompenzační pomůcky
Dětský pacient v ordinaci praktického lékaře.
Nová vozidla dodávaná k splnění závazku veřejné služby
N ĚMECKÝ BOXER Alias,,rozplácnutý miláček“. S TAVBA TĚLA Velikost: psi-57-63cm feny-53-59cm Váha: psi-nad 30kg feny-nad 25kg Boxeři mají velmi silnou.
Zavedení uživatelky do komplexní domácí péče případová práce Příklad dobré praxe Městská charita Plzeň Bc. Alice Průchová.
Moderní design kol a koloběžek s e-pohonem
Tomáš Dupal Lukáš Toman Garant: Marcela Fejtová Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti.
JUDO Semily Nové Dojo 2007 D.Šída. Historie a smysl Judo v Semilech: Oddíl Judo Semily, kde 90% členstva tvoří mládež do 15ti let, a jehož počátky se.
A péče o Vaše dítě. O V AŠE DÍTĚ PEČUJEME s láskou a rádi s citem a úctou profesionálně a odborně individuálně rovným přístupem.
VY_32_INOVACE_ZB04_3064TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám Číslo projektuCZ.1.07/ / Číslo projektu:Rozvoj.
Bližší informace jsou u těchto součástí: vidlice kliky a pedály sedlo a rám řidítka brzda zadní a přední kolo řetěz.
Aneb jak snadno nás ego a rozum ošálí.. Tento test prý před lety dávali lidem v Americe. Malé děti většinou odpověděli správně. Dospělí většinou zcela.
Domácí rostliny Otakar Kvaček.
NS-LEV 21 pro lepší zdravotnictví prof. MUDr. Ivan Šterzl, CSc „Nenechat nadnárodní vlivy zprivatizovat české.
VZDĚLÁVÁNÍ NÁHRADNÍCH RODIČŮ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI
Handicapovaní lidé na trhu práce Michal Pavel, švec Zpracoval Lukáš Duben.
Prevalence obezity v dětském věku – nové výsledky
09.1 Chodec v silničním provozu
Vzdělávání pedagogů v oblasti prevence úrazů dětí
DĚTI ULICE V NAIROBI Projekt je financován z prostředků Evropské unie a spolufinancován z prostředků vládního programu zahraniční rozvojové spolupráce.
Filipova Huť – žádost o dotaci na dodělání úprav ubytovny.
Mo.13: Elektrické přístroje pro regulaci – stykače, kontroléry, přepojovače. Zajišťují zapínání a vypínání požadovaných obvodů bez jakýchkoliv rušivých.
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
Tato prezentace byla vytvořena
Bakalářské studium 158 Péče o základní potřeby
VY_32_INOVACE_ZB04_2764TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám Číslo projektuCZ.1.07/ / Číslo projektu:Rozvoj.
Automobily – koncepce, karoserie
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola Autor: Bc. Romana Hlinecká Název materiálu: Vyšetření tělesné hmotnosti Označení materiálu:
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
Alternativní a augmentativní komunikace
Končetinové protézy X33BMI Základy biomedicínského inženýrství
PhDr. Petra Potměšilová, Ph.D.
Dárcovská SMS Praha, DMS za 4 roky Spuštění projektu – duben 2004 Vysoké Tatry, Tsunami DPH Motivem pro zavedení systému DMS byla společná.
HIPOTERAPIE A CANISTERAPIE
SEMINÁŘ č. 1 Základní pojmy a výpočty – obyvatelstvo, vzdělání, ekonomická aktivita, nezaměstnanost.
VY_32_INOVACE_ZB04_3264TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám Číslo projektuCZ.1.07/ / Číslo projektu:Rozvoj.
Domov pro osoby se zdravotním postižením v Horním Benešově
Projekt EVO1 Jednočlánkové bezbariérové tramvajové vozidlo typu EVO1 člen skupiny
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Střední škola uměleckořemeslná a oděvní.
Dětský aerobik Pod pojmem dětský aerobik rozumíme rozmanitá cvičení za hudebního doprovodu, která vycházejí především z aerobiku pro dospělé, ale také.
Hračky Zbožíznalství 3. ročník Hračky - slouží ke hře dětí i dospělých - mají za úkol u dítěte: a) upoutat jeho pozornost b) zabavit jej c) rozvíjet.
Odborný seminář o označování majetku pomocí tzv. syntetické DNA BRNO 2015 Forenzní identifikační označování předmětů proti krádeži Projekt MVČR a obecních.
Prevence pádů Dana Jurásková MZ ČR
Rozhodnutí o kvalitě místa bydlení dle různých atributů Projekt do ISR Jaromír Hloch ARI.
 Poslání sociální služby Chráněné bydlení VH, p.s.s.  Cíle služby  Cílová skupina uživatelů  Objekty Chráněného bydlení VH, p.s.s.  Poslání sociální.
OBLASTNÍ CHARITA MOST NÍZKOPRAHOVÉ ZAŘÍZENÍ PRO DĚTI A MLÁDEŽ ZASTÁVKA DUCHCOV.
SPORTOVNÍ AREÁL MÍROVÁ SE VÁM JIŽ OD 1. KVĚTNA 2011 OTEVÍRÁ NABÍZÍME...
Krásná Lípa projekt Aktivizace rodin Volfová Hana (ASZ) Kolář Jan (místostarosta Krásné Lípy) Praha,
Centrální registr ●software a technické zabezpečení Ladislav Filip ●odborná konzultace Jaromír Kolařík ●zastřešuje jako celek Imatrade.
FORENZNÍ IDENTIFIKAČNÍ ZNAČENÍ JÍZDNÍCH KOL ČESKÁ REPUBLIKA – SLOVENSKÁ REPUBLIKA SPOLUPRÁCE V OBLASTI OCHRANY MAJETKU Setkání obecních a městských policií.
Domov důchodců Dubí, příspěvková organizace Na Výšině 494 a Ruská 130.
Zkušenosti se značením jízdních kol Městská policie Karviná.
Kateřina Janovská.  Populace stárne  Rodí se málo dětí  Staří lidé žijí déle  Muži umírají dřív  „ Musím déle pracovat“  „Nebude na důchody“  „Bude.
Meath Local Sports Partnership - Committed to the development of sport in Meath Místní sportovní partnerství Meath.
Analýza sociálně vyloučených lokalit v ČR Tisková konference.
Forenzní identifikační označování předmětů proti krádeži
Rizika ohrožující zdraví
Pevné disky Vít Polášek
Tel:
Top internetové fotografie roku
Turnaj neregistrovaných hráčů ve stolním tenise
Asistivní technologie pro mobilní zařízení PV072 Seminář z asistivních technologií Vít Vaněk
Frustrace, deprivace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miroslava Wrubelová. Dostupné z Metodického portálu
BABY PARK Olomouc
software a technické zabezpečení Ladislav Filip
, Olomouc.
Sociálně aktivizační služby
Výhody stolního tenisu v areálu dětského hřiště
Transkript prezentace:

Odborný seminář AFIZ Žilina (SK); 12. květen 2016 ODBORNÝ SEMINÁŘ NOVÉ TECHNOLOGIE V OBLASTI PREVENCE KRIMINALITY FORENZNÍ IDENTIFIKAČNÍ ZNAČENÍ

SPECIÁLNÍ ZDRAVOTNÍ KOČÁRKY Speciální zdravotní kočárky mají dvě kategorie, dle věku dítěte. Cena se pohybuje v rozmezí 57.500,- CZK až 64.000,- CZK v základní verzi. Věková kategorie - od prvního roku života dítěte do 10 let. Průměrná cena za pomůcku v základní verzi je 64.000,- CZK Věková kategorie – od 6 let do 16 let. Průměrná cena za pomůcku v základní verzi je 57.500,- CZK

DĚTSKÉ MECHANICKÉ INV. VOZÍKY Invalidní vozíky mechanické dětské jsou dělené na standardní skládací, odlehčené skládací a aktivní s pevným rámem. Cena se pohybuje v rozmezí 26.800,- CZK až 76.600,- CZK v základní verzi. MIV Standardní skládací s brzdou nebo obručemi. Průměrná cena v základní verzi 26.800,- CZK MIV Odlehčený skládací, dítě ovládá vozík již převážně samo. Průměrná cena v základní verzi 42.600,- CZK MIV Aktivní s pevným rámem, dítě ovládá vozík zcela samo. Průměrná cena v základní verzi 76.600,- CZK . Tento typ vozíku je vyráběn na míru dítěte.

MECHANICKÝ INVALIDNÍ VOZÍK Invalidní vozíky mechanické pro dospělé uživatele jsou také dělené na standardní skládací, odlehčené skládací a aktivní s pevným i skládacím rámem. Cena se pohybuje v rozmezí 43.600,- CZK až 77.200,- CZK v základní verzi. MIV Standardní skládací. Průměrná cena v základní verzi 43.600,- CZK MIV Odlehčený skládací. Průměrná cena v základní verzi 73.300,- CZK MIV Aktivní skládací nebo s pevným rámem. Průměrná cena v základní verzi 77.200,- CZK

MECHANICKÝ INVALIDNÍ VOZÍK SPORTOVNÍ Mechanické invalidní vozíky sportovní určené pro lehké sporty i tvrdší sporty se pohybují v cenové relaci OD“ 122.500,- CZK „DO“ 161.500,- CZK MIV SPORT – vlevo je vozík pro lehčí sporty basketbal, florbal, tenis nebo dokonce i tanec; vpravo je vozík pro tvrdší sporty jako např. rugby

DĚTSKÝ ELEKTRICKÝ INVALIDNÍ VOZÍK Elektrický invalidní vozík u dětí ovládá doprovod. Zde cena je průměrná cena základní verze 167.000,- Kč EIV určené pro děti při preskripci z MIV na EIV. V takovém případě je nutnost ovládaní dospělou osobou.

ELEKTRICKÉ INVALIDNÍ VOZÍKY Elektrické invalidní vozíky pro dospělé jsou taktéž dělené do několika kategorií dle prostředí, a to do interiéru, interiéru i exteriéru, exteriéru a extrémních podmínek. Cena se pohybuje v rozmezí 99.400,- CZK až 317.700,- CZK v základní verzi. EIV ( vlevo ) je vhodný pro pohyb zvláště v interiéru. Průměrná cena v základním provedení je 99.400,- CZK EIV ( uprostřed ) je vhodný převážně pro exteriér, zvládá i lehce extrémní podmínky, v interiéru potřebuje vhodné podmínky. Průměrná cena v základní verzi 169.900,- CZK EIV ( vpravo ) je vozík výhradně pro exteriér a extrém. Má robustní silný a odpružený rám a pohon předních kol. Průměrná cena v základním provedení je 317.700,- CZK

Značení a registrace kompenzačních pomůcek Pan Bc. Jaromír Kolařík značí mechanický vozík a detail značení vozíku s nalepená varovnou nálepkou

Značení kompenzačních pomůcek = pocit bezpečí Značení kompenzačních pomůcek Syntetickou DNA pro nás vozíčkáře znamená zvýšený pocit bezpečí, cítíme se lépe se svým označeným i zaregistrovaným vozíkem.

NASHLEDANOU