Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Studenti – maturanti, pozor!!!
Advertisements

Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
SYSTÉMOVÉ INŽENÝRSTVÍ A INFORMATIKA
Den otevřených dveří na Národohospodářské fakultě pro obor Národní hospodářství 5. ledna 2013.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
Vzdělávací program N/01 Sociální práce pro absolventy všech typů středních škol s maturitou 3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem3leté.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Výuka makroekonomie v magisterských programech na Ekonomické fakultě VŠB-TUO Martin Macháček Praha,
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Časová koordinace ekonomického vzdělávání ©prof. Ing. Ondřej Asztalos,CSc.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
VŠFS P.B.. prezentace VŠFS, Partneři Generální partner Hlavní partneři.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
1 Pedagogické kolegium Program 1. Reakreditace předmětů Reakreditace předmětů 2. Akreditace nových předmětů a zneaktivnění předmětů Akreditace.
Studijní program Ekonomika a management
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Den otevřených dveří 2014 Filozofická fakulta MU založena l.p
Modulární systém výuky na VŠP, a.s. CÍL = kvalitní, evropské a moderní studijní programy a obory Renáta Nešporková.
Počáteční tutoriál 2. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
1 Pedagogické kolegium Program 1. Dislokace fakulty v souvislosti s dostavbou rajské budovy Dislokace fakulty v souvislosti s dostavbou.
Bakalářský obor STM-ECTS Manažerská informatika. Vidíte své budoucí uplatnění spíše v managementu a řízení, než v čistě inženýrské/technické pozici? Chcete.
Příprava učitelů ekonomických předmětů pro střední školy a VOŠ Prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
1 Pedagogické kolegium Program 1. Dislokace FPH v rajské budově Dislokace FPH v rajské budově 2. Informace o setkání studentů s vedením.
Závěrečný tutoriál 4. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
Počáteční tutoriál 4. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
Závěrečný tutoriál 3. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
Závěrečný tutoriál 2. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
Závěrečný tutoriál 1. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
Závěrečný tutoriál 1. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
Veřejně správní akademie Vyšší odborná škola, s. r. o. BRNO
Počáteční tutoriál 5. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
Závěrečný tutoriál 5. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
Navazující magisterský obor STAVEBNÍ MANAGEMENT. Potřeba manažerských dovedností Řídí cca polovina absolventů % (podle doby ukončení studia) Vedoucí.
Podnik a výroba 8. – Obsah Základní ekonomické pojmy Podnik a výroba – úvod do problematiky Podniky v Evropě Obrat podniku Sociální a environmentální.
1 Inovace vzdělávacího procesu založeného na získávání kompetencí prostřednictvím výstupů z učení ve studijních oborech PODNIKÁNÍ
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011.
Zápatí prezentace1 IV. celofakultní pedagogická konference
Akademický rok 2015/2016 Zápis ke studiu.
ZÁPIS do STUDIA na FF UP Olomouc 1. ročník
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT Studijní obor MANAGEMENT garant oboru: doc. Ing. Petra Horváthová, Ph.D.
Stručná prezentace Vysoké školy sociálně-správní v Havířově.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
1 ÚČETNICTVÍ A FINANČNÍ ŘÍZENÍ PODNIKU (ÚFŘP) nabízíme univerzitní studium bakalářského a navazujícího magisterského studijního oboru obor je nepřetržitě.
facebook ksr.ef.jcu.cz.
Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední zdravotnická škola Praha 1, Alšovo nábřeží 6 tel.:
Vysoká škola sociálně správní, Havířov. jedna z nejmladších soukromých vysokých škol v ČR státní souhlas od listopadu 2007 výuka zahájena v září 2008.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Směrnice Odkazy na důležité směrnice: Harmonogram AR: /319186/ /
BIBS - vysoká škola Název programu MBA Senior Executive Délka studia
Prof. Ing. Hana Machková, CSc. Rektorka
Bakalářský studijní program B 6208 Ekonomika a management
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Navazující magisterské studijní programy platnost od roku 2017/2018
Ostravská univerzita (1991 → )
KATEDRA SOCIÁLNÍ PRÁCE
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Studijní obor Management sportu
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2019/20
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné


Aplikovaná elektronika
Zápis do 1. ročníku bakalářský program - Strojírenství
Transkript prezentace:

Vlastní myšlenkou Vlastní cestou

Bakalářské studium pro studenty VOŠ Kdo jsme ? Proč u nás začít studovat ? Pro absolventy VOŠ ….

2 x 15 let zkušeností 3 regiony 1500 studentů 8000 absolventů 95% uplatnitelnost

+ 50 dalších

Proč u nás studovat ? Kombinací zaměření na Podnikání, Informatiku a Právo nacházíme našim klientům místo v rychle měnící se společnosti Jsme součástí největšího Česko-slovenského společenství škol Školu tvoří lidé, disponujeme zkušenými akademiky i odborníky ve správném poměru V naší škole se klienti nestresují, škola je přívětivá a otevřená Vysoká návratnost školného. Naši absolventi nejsou chudí a nezaměstnaní

PRÁVO, APLIKOVANÁ INFORMATIKA PODNIKÁNÍ Bc. - Ing. - Mgr.

Absolventi VOŠ

Podmínky přijetí do zkráceného studia. Doložení ověřené kopie maturitního vysvědčení. Doložení úředně ověřené kopie dokladů o absolvování VOŠ ekonomického zaměření - vysvědčení a diplom. Přijímací řízení bez přijímacích zkoušek

Pravidla zkráceného studia Kombinované studium, obor PODNIKÁNÍ 3 + 1,5 = SVOŠP + VŠPP = DiS. + Bc. Ostrava počet let studia 1. rok 2. rok 3. rok 4. rok 5. rok počet semestrů I. II. III. Studium VOŠ VOŠ Studium VŠPP VŠPP

Pravidla zkráceného studia Výuka v I. semestru: Dle nastaveného harmonogramu studia pro 1. semestr. Plnění studijních povinností dle studijního a zkušebního řádu. Uznání předmětů: Na základě žádosti o uznání studijních povinností z předešlého studia VOŠ. Žádost se podává po přijetí a zápisu ke studiu na VŠPP, a.s. na studijní oddělení školy. Směrnice o uznávání – vnitřní předpis VŠPP: č1/2015

Studijní plán standardní Obor Podnikání 1. Semestr 2. semestr 3. semestr Studijní plán Cizí jazyk I - Angličtina I Ekonomická matematika Ekonomie I Informatika I Management I Podnikání a podnik I Podnikavost - personální a sociální dovednosti Právo I Psychologie a sociologie v podnikání Cizí jazyk I - Angličtina II Ekonomie II Finanční trhy a veřejné finance Informatika II Management II Podnikání a podnik II Právo II Statistika v podnikání Cizí jazyk I - Angličtina III Cizí jazyk II - I Informatika III Management kvality I Management výroby I Podnikání a podnik III Řízení lidských zdrojů a leadership Účetnictví a daně I Účetnictví a daně II Cizí jazyk I – IV Cizí jazyk II – II Malé a střední podnikání I Management kvality II Management výroby II Marketing I Podnikové finance Trh práce I PVP I Bakalářský seminář I Cizí jazyk I - V Cizí jazyk II – III Malé a střední podnikání II Manažerská ekonomika I Manažerská ekonomika II Marketing II Marketing III PVP II Strategický management Trh práce II Bakalářská práce Bakalářský seminář II Cizí jazyk I –VI Odborná praxe PVP III PVP IV Celkem 41 14 předmětů 13 předmětů

Studijní plán pro absolventy VOŠ Studium od ZS AR 17/18 – obor Podnikání 1. Semestr 2. semestr 3. semestr Absolvování SZZ (titul Bc.) Studijní plán Angličtina I Ekonomická matematika Ekonomie I (Mikroekonomie) Management Informatika I Podnikavost Angličtina II Ekonomie II (Makroekonomie) Podnikání a podnik I Informatika II Psychologie a sociologie v podnikání Statistika v podnikání Angličtina III Právo I Podnikání a podnik II Operační management Podnikové finance Účetnictví a daně I Angličtina IV Řízení lidských zdrojů Účetnictví a daně II Právo II. Marketing I Manažerská ekonomika Bakalářský seminář I Angličtina V Marketing II Malé a střední podnikání Povinně volitelný předmět I Povinně volitelný předmět II Trh práce Bakalářská práce Management kvality Odborná praxe Povinně volitelný předmět III Povinně volitelný předmět IV Únor 2019 Celkem 29 9 předmětů 10 předmětů

Nabídka pro kombinované studium Školné pro absolventy VOŠ Nabídka pro kombinované studium Zkrácené studium VOŠ (zahájení studia v 9/2017) Lokality Cena (celkem za studium) Poplatek za PŘ Ostrava 400,- Celkem za III. semestry studia při jednorázových úhradách 57 900,- (4000 ,- voucher SVOSP) Ukončení studia – titul Bc. 2 / 2019

Proklepněte si nás www.vspp.cz DOD Každý den 800 555 808 http://www.vspp.cz/cs/moznosti-studia/pro-absolventy-vos DOD Každý den 800 555 808

Díky a brzy na viděnou