Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Advertisements

Anotace Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:
Jana Fišerová EU- ICT-ČAZ-8-02
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak,
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Těhotenství + prenatální vývin 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Velké Albrechtice,
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Těhotenství, dětství a dospívání
Člověk 2. díl Za předpokladu použití psacích potřeb.
VYLUČOVACÍ a ROZMNOŽOVACÍ SOUSTAVA
Rozmnožovací soustava
TEMATICKÁ OBLAST: Biologie člověka s rozsahem pro ZŠ
Rozmnožovací sousta va Popis a funkce rozmnožovací soustavy
Příklady dědičnosti u člověka Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
ŠABLONA: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Rozmnožování obratlovců
Anotace Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:
ŠABLONA: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Autor výukového materiálu: Denisa Dosoudilová Datum vytvoření výukového materiálu: červen 2012 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII. Vzdělávací.
ROZMNOŽOVACÍ SOUSTAVA.
Rozmnožovací soustava
Rozmnožování obratlovců
Rozmnožovací soustava 5. ročník
ROZMNOŽOVÁNÍ OBRATLOVCŮ
ROZMNOŽOVÁNÍ ŽIVOČICHŮ A ROSTLIN
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
VY_32_INOVACE_11_Srnec obecný Název školy: Základní škola a Mateřská škola Křetín, okres Blansko, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07./1.4.00/
Název: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Sexuální dospívání. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět práce–
Rozmnožovací soustava ženská Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Simona Stránská Název: VY_32_INOVACE_09_B_15_Rozmnožovací soustava.
N ÁZEV ŠKOLY : ZŠ Š TĚTÍ, O STROVNÍ 300 A UTOR : M GR. Š TĚPÁNKA B ERANOVÁ D ATUM : Č LOVĚK A JEHO SVĚT, ČLOVĚK A JEHO ZDRAVÍ. N ÁZEV MATERIÁLU.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Bc. Renáta Bojarská Datum: Název: VY_32_INOVACE_17_PŘÍRODOPIS.
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška Anotace: informace navíc Autor: Mgr. Eva Palovská,2011 Ověření ve vyuce: ,
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Autor: Mgr. Bláhová Eva Název: VY_32_INOVACE_4A_16_Rozmnožovací soustava ženy Téma:
POHLAVNÍ SOUSTAVA (opakování) Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144 Autor: Vendulka Kudlíková Název materiálu: VY_52_INOVACE_03_Dospívání_vk1 Vzdělávací oblast/obor/okruh:
Vývoj jedince Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Simona Stránská Název: VY_32_INOVACE_09_B_17_Vývoj jedince Téma: Přírodověda.
SŠ, ZŠ A MŠ, KARVINÁ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Rozmnožování rostlin Ověřeno: 6. ročník, VI. třída Cílová skupina: žák základní školy praktické VY_32_INOVACE_26_Rozmnožování.
Těhotenství Autor: Mgr. Iva Hirschová VY_32_INOVACE_14_Těhotenství Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení.
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška Anotace: Výklad nového učiva. Autor: Mgr.Eva Palovská,2011 Ověření ve výuce: 5. 3.
VY_32_INOVACE_PŘČL.13 Autor: Mgr. Jitka Žejdlíková
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Lukavice, okres Ústí nad Orlicí AUTOR: Eva Strnadová NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_05_12_PRENATÁLNÍ VÝVOJ JEDINCE.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Šárka Svobodová Název materiálu:
Ovulační a menstruační systém
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
10 pohlavní soustava ženská
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
AUTOR: Mgr. Eva Kubíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_02 Podzim
Prohlédni si obrázky a zamysli se, co vyjadřují:
Pohlavní soustava ženy
Přírodopis Č. DUMu: VY_32_INOVACE_12_lidské rasy a rovnoprávnost
VÝVOJ JEDINCE opakování
ETAPY LIDSKÉHO ŽIVOTA.
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr
OP VK Využívání ICT Sada č. 3 - Př - 8. ročník
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Lukavice, okres Ústí nad Orlicí AUTOR: Eva Strnadová NÁZEV:VY_52_INOVACE_04_05_11_ROZMNOŽOVACÍ SOUSTAVA TÉMA:
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Rozmnožovací soustava
Autor: Mgr. Eva Procházková
Transkript prezentace:

Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, 739 01 Baška Muž a žena, rozmnožování, rodina Anotace :výklad nového učiva Autor : Mgr. Eva Palovská, 2011 Ověření ve výuce :28.5.2012, 3.třída Vyučovací předmět : Prvouka Vzdělávací oblast: Člověk a jeho zdraví Číslo materiálu : VY_32_INOVACE_08_Prv III.

Práce zpracovaná v rámci projektu: ZŠ a MŠ Baška př. org. 739 01 Baška 137

Muž a žena Odlišnosti muže a ženy jsou dány jejich pohlavím. Rozlišujeme pohlaví mužské a pohlaví ženské.

Rozmnožování Lidé se rozmnožují stejně jako jiní savci. V těle matky dojde k oplodnění vajíčka spermiemi, v děloze vznikne zárodek, z něhož se během devíti měsíců vyvíjí dítě. Ve vaječnících dozrávají vajíčka-ženské pohlavní buňky.

Lidský zárodečný vývoj 1.den-oplodnění vajíčka Po směru šipek následuje další vývoj až k 23.dni.

Rodina Rodina je základem lidské společnosti. Tvoří ji muž a žena, kteří se mají rádi, žijí spolu a rozhodnou se přivést na svět děti. Důležitá je LÁSKA. Je to cit, který chováme jeden k druhému.

Zdroje informací: 14.1.2012:Lidská rasa, uživatel:Chris 73, licence Wikimedia commons, dostupné na http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:RaceMugshots.jpg 14.1.2012:Muž a žena-anatomické rozlišení, autor:Human-anatomy.jpg.,licence Creative commons, dostupné na http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Human_anatomy_cs.jpg Prvouka 3,učebnice pro 3.ročník základní školy. Brno : Nová škola, 2003. Člověk, s. 75. 14.1.2012:Lidský zárodečný vývoj, autor:Zephyris, licence Wikimedia commons, dostupné na http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:HumanEmbryogenesis.svg 14.1.2012:Rodina na procházce, autor:Yuriy Dyachyshyn, licence Creative commons, dostupné na http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Andriy_Sadovyy_with_family.jpg