ŠKOLNÍ TELEVIZE GymTV Jan Novotný Gymnázium Praha.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Advertisements

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
Základní škola náměstí Míru 83 Kojetín „5. prosince 1903 byla nová budova dívčí obecné školy otevřena a k ní byly připojeny dívčí pobočky měšťanské školy“
Projekt: Cesta rozvoje středních škol v JmK CZ.1.07/1.3.10/ název operačního programu: OP VK číslo prioritní osy: 7.1 název prioritní osy: Počáteční.
Základní škola Lichnov Den otevřených dveří 2015.
Setkání partnerů projektu Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Dne 23.září 2013 Ústí nad Labem.
MÉ STUDIUM 1.ROČNÍKU NA SPŠSE. První den školy Když jsem přišel na tuto školu první den Našel jsem si do jaké třídy mám jít a šel jsem. Když jsem našel.
Gymnázium, Český Krumlov Prezentace k začátku školního roku pro studenty 1. ročníků.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_20.
VY_32_INOVACE_92. ANOTACE Materiál je vytvořen pro žáky 3. ročníku oboru OPERÁTOR DŘEVAŘSKÉ A NÁBYTKÁŘSKÉ VÝROBY a pro žáky 2. ročníku NÁSTAVBOVÉHO STUDIA.
Analytické myšlení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace.
Vztahy a pravidla soužití - škola. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport,
Úřední hodiny Obecního úřadu Březnice: Tel: Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek –
Brigáda Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací.
Aritmetický průměr Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastMATEMATIKA - Finanční matematika a statistika Datum.
INDIVIDUALIZACE VZDĚLÁVÁNÍ A ŠVP Vzdělávání ředitelů středních škol Kraje Vysočina Téma: Prezentuje: Ing. Josef Crha, ředitel SŠT Žďár nad.
Gymnázium Brno-Řečkovice, Terezy Novákové 2
Setkání zástupců 1. ročníků
ZO ČSOP Klub ochránců SPR Habrov
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Jan Palach Tomáš Jílek.
Matematická gramotnost v realizovaných projektech
Zástupce ředitele pro TeV Ing. Jarmila Tyšerová
Důležité informace pro rodiče vycházejících žáků
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Německý jazyk Gymnázium Jírovcova 8 Prezentace německého jazyka
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
V_ _ _ _ _ _ _ _E SVÁTKY JARA
6. – 10.června PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK Květáková /1,3,7,13
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Název: Trojúhelník Autor:Fyrbachová
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Správné užití přímé řeči
Název projektu: Moderní škola
ČAS Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost
Dětský klub Malý drak.
Řešení polohových konstrukčních úloh
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Skládání sil, rovnováha sil
Program celoživotního učení Comenius
Název školy : Základní škola Nový Kostel , okres Cheb
CIRKUS orientace.
Gymnázium Brno-Řečkovice, Terezy Novákové 2
Talentcentrum – rozvíjíme talentované žáky SŠ a ZŠ společně
TŘÍDNÍ SCHŮZKY
Místní akční plán rozvoje vzdělávání pro Prahu 12
Exkurze žáků sedmých ročníků ZŠ Školní 1480, Chomutov Projekt LABORA
Co dělá Olomoucký kraj pro podporu polytechnického vzdělávání?
ADAPTAČNÍ KURZ 1. ROČNÍKŮ 2018 Gymnázium, Slov. nám. Podmitrov.cz
Ano, rád bych, ale mám strach z přijímacích zkoušek z matiky! Ahoj!
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Petr Florián 1. S (šestileté studium) - Mgr. Martina Soukupová (čtyřleté studium) - Mgr. Petra Zieglerová.
Gymnázium, Český Krumlov
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
Přijímací řízení pro školní rok 2019/20
Přijímací řízení pro školní rok 2019/20
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
TŘÍDNÍ SCHŮZKY PROBĚHLÉ AKCE AKCE PŘED NÁMI EXKURZE VÍDEŇ
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Odkrývání obrázků – poznej místa
NAŠE DOVEDNOSTI CO UŽ UMÍM.
Třídní schůzky 4.A
Základní škola a Mateřská škola příspěvková organizace
Definiční obor funkce Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
1.B paní učitelky Lenky Vítové
Definiční obor funkce Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Transkript prezentace:

ŠKOLNÍ TELEVIZE GymTV Jan Novotný Gymnázium Praha

OBSAH PREZENTACE O škole GymTV Vysílané pořady Program na týden Technické vybavení Rozpočet Zdroje

Gymnázium Praha Škola zaměřená na výuku matematiky Navštěvuje ji přes 600 žáků Patří mezi nejstarší v Praze 5 Spolupracuje s partnerskou školou v Rakousku

Dá vám prostor vyjádřit názor! Představuje zajímavé lidi ze školy! Zabaví vás nejen o přestávce! GymTV Televize, která nenudí! Mapuje školní dění!

CO VŠECHNO SE BUDE VYSÍLAT? Vtipné historky Názory Vzkazy Reportáže ze školních akcí Vaše příspěvky Tipy na akce Rozhovory se žáky i učiteli Rady v učení Tajné triky Módní přešlapy Vzdělávací dokumenty

PROGRAM VYSÍLÁNÍ NA PRVNÍ TÝDEN Pondělí Rozhovor s paní učitelkou Nováčkovou Úterý Kam se vydat v pátek večer? Středa Školní šachový kroužek a jeho úspěchy Čtvrtek Jak dostat jedničku z fyziky – osvědčené tipy a triky Pátek Vzpomínka na lednový ples

RODE VideoMic Pro Rycote TECHNICKÉ VYBAVENÍ Panasonic HC-VXF990 RODE VideoMic Pro Rycote

NA CO ŠLY ZÍSKANÉ FINANCE? Utracené peníze (v Kč) Kamery 52 000 PC pro střih videa 45 000 Software 15 000 Mikrofony 10 000 Vybavení studia 12 000 Provoz na jeden rok 25 000

ZDROJE INFORMACÍ A OBRÁZKŮ TV cliparts. (nedatováno). Načteno z http://www.clipartkid.com/tv-cliparts/ TV Repairman. (nedatováno). Načteno z http://cz.clipartlogo.com/free/tv-repairman.html Videokamera 4K Ultra HC-VXF990. (nedatováno). Načteno z http://www.panasonic.com/content/dam/pim/cz/cs/HC/HC-VXF/HC-VXF990EP/HC-VXF990EP-Variation_Image_for_See_All_1Global-1_cz_cs.png VideoMic. (nedatováno). Načteno z http://www.rode.com/images/videomic/full_mic.png

DĚKUJI ZA VAŠI POZORNOST. Jan Novotný jan@novotny.cz