MEZINÁRODNÍ MEDIÁLNÍ DÍLNA ZACHÁZENÍ S MEDIÁLNÍM OBSAHEM A JEHO PRODUKCE Termín: 21.08-27.08.2017 Místo: djo-Jugendbildungsstatte Spuckschloss Bahratal.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

MLÁDEŽ V AKCI Cíle programu  Podpora aktivního občanství mladých lidí  Rozvoj solidarity a tolerance mezi mladými lidmi  Posílení vzájemného.
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Seite 1 GOETHE-INSTITUT PRAHA PRAHA, Seite 2 ČÍM JE GOETHE-INSTITUT?  KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ INSTITUCÍ  ZÁKLADEM NAŠÍ PRÁCE JE SPOLUPRÁCE.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
© Interface Wien GmbH Interface Wien GmbH Vítejte v Interface Wien!
OBLAST 3: KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ VÝMĚNA MLADÝCH EVROPANŮ Mgr. Pavel Černuška, Ph.D. Cyrilometodějská teologická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci.
Univerzita Karlova v Praze KOLEJE A MENZY
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Živá historie konference Informační gramotnost – témata, trendy, inspirace Adéla Dilhofová Jiří Zounek.
Vyšší odborná škola Jana Ámose Komenského Nádražní 120, Ostrava.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Jako příklad uznávání neformálního vzdělávání Ing. Petra Nakládalová, ČNA Mládež YOUTHPASS.
ArtParty uvádí. CM (Community Music ltd.) je nezisková organizace zaměřená na moderní hudbu. Sídlí v Londýně a úspěšně působí již od roku Cílem.
THE GARDEN A PLACE FOR LIFELONG LEARNING Projekt partnerství Grundtvig.
COMENIUS Co si představit pod názvem projektu - A rainbow of cultures ? 2 roky rozvoje tvořivosti a myšlení žáků, prohlubování jazykových - IT.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Marketing a sport Ing. Petr Hedrlín.
Zdokonalování systému celoživotního vzdělávání v oblasti pedagogické, psychologické a výchovné péče o děti se sociokulturním znevýhodněním Arteterapie.
AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA a možnosti studia v zahraničí Vypracovala: Eva Jermanová.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání Propagace.
Jaký byl Březen měsíc internetu 2005? 20. dubna 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Národní knihovna ČR Tel: ,
Tandem Koordinierungszentrum Deutsch-Tschechischer Jugendaustausch Koordinační centrum česko-německých výměn mládeže Tandem Koordinační centrum česko-německých.
Budoucnost profesí Budoucnost profesí – pohled za obzor Ing. Jiří Braňka Národní observatoř zaměstnanosti a vzdělávání.
Jazyková příprava Skupiny ČEZ
PŘÍLEŽITOSTI V MEZINÁRODNÍM DOBROVOLNICTVÍ během ERD Eurocentrum Praha, Robin Ujfaluši, ředitel INEX-SDA.
Nabídka letních táborů a pobytů pro děti a mládež z oblastí postižených povodní od České pojišťovny 1/7/2013 Česká pojišťovna.
EVVO v Královéhradeckém kraji. Situace na KÚ KHK a strategické dokumenty pracovníci EVVO – 1 úvazek na odboru životního prostředí, spolupráce s odborem.
21 dobrých důvodů pro dobré knihovny – Příspěvek Goethe-Institutu k odbornému dialogu a k výměně mezi knihovníky ve Střední a Východní Evropě a v Pobaltí.
KULTURA A SPORT BEZ HRANIC Místo akce: Bohemaland - Zlaté Hory Datum akce: TJ SLAVIA PÍŠŤ - Czarni Nowa Wieś ČR PL TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Zkušenosti s dobrovolnictvím v Německu 3. konference Brno – město pro rodiny „Rodina spojuje generace“ Dana Žižkovská Brno.
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
V roce 2009 na tábor do Rakouska Stačí se sbalit a jet…
15. ročník mezinárodní soutěže studentů středních technických škol v iDESIGN technologiích. se uskuteční v termínu 20. a
Ing. Jaromír BERÁNEK MAKROEKONOMICKÉ SOUVISLOSTI V CESTOVNÍM RUCHU.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy (NAEP) Tomáš Bort,
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
NA PRÁZDNINY PŘIPRAVUJEME 2009 A PRÁVĚ TEBE ZVEME NA.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ KOLEJE A MENZY Základní informace pro studenty Anetta Rysová KOLEJE A MENZY Univerzita Karlova v Praze Voršilská.
duben 2016 Aktuální příležitosti pro mladé a studenty... (výběr)
Nebojte se velkých věcí, Think Big! Tomáš Litera – Slunda
OSTATNÍ FORMY CESTOVNÍHO RUCHU
INEX – Sdružení dobrovolných aktivit. Dobrovolnické příležitosti Více než dobrovolnických projektů po světě. krátkodobé (14–21 dní) Workcampy střednědobé.
ŠVÝCARSKÝ SYSTÉM VZDĚLÁVÁNÍ A MOŽNÉ INSPIRACE Z NĚJ PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ ZŘIZOVANÝCH LIBERECKÝM KRAJEM
LUŽÁNKY – STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU BRNO, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Evropská dobrovolná služba (European Voluntary Service)
Možnosti mládeže v zahraničí 6. listopadu 2008 Škola ekonomiky a cestovního ruchu Sdružení na podporu mezinárodního přátelství „Slunce“, o. s.
Vytrvalostí a dalším vzděláváním k vyšším kompetencím v oblasti tělesné kultury a zdravého životního stylu SPORTEM PRO LEPŠÍ ŽIVOT Vzděláváním k vyšším.
FULBRIGHT Ů V PROGRAM A Č ESKÉ UNIVERZITY. Přehled stipendijních programů Stipendia pro české účastníky: Pro vědce a přednášející Pobyty na 3-10 měsíců.
Lyžařský výcvik 2011 ZŠ Buzulucká
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_18.
Společenská výchova – Zásady chování v ubytovacích zařízeních
Výzva OP VVV 02_16_032 Budování kapacit pro rozvoj škol II.
Operátor skladu (terminál Klecany-Zdibsko)
EVROPSKÁ DOBROVOLNÁ SLUŽBA ….
Význam projektu ChemMultimodal pro Ústecký kraj
Autor: Mgr. Zdeněk Hanuš VY_32_INOVACE_48_NP České Švýcarsko
Škola v přírodě
PLAVECKÉ SOUSTŘEDĚNÍ HOŘICE
Motto: „Nevidím, neslyším, kulhám, ale bojuji.“ Luděk Smilek
Za celý tým vedoucích a instruktorů
Konflikt, koření života
FIT pro život FIT FÜRS LEBEN.
Značka „Českosaské Švýcarsko
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Spolupráce, vzájemná očekávání, ovlivňování legislativního prostředí
Co je program Mládež v akci?
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
eTwinning – digitální technologie smysluplně a zábavně
Transkript prezentace:

MEZINÁRODNÍ MEDIÁLNÍ DÍLNA ZACHÁZENÍ S MEDIÁLNÍM OBSAHEM A JEHO PRODUKCE Termín: 21.08-27.08.2017 Místo: djo-Jugendbildungsstatte Spuckschloss Bahratal  

Témata: Vhled do práce médií Jak pracují zpravodajství? Média dnes Co přináší nová média? Média v časech nesvobody Jak se lidé informovali v časech NDR A ČSSR? Kritický mediální konzum

Co tě čeká? Účastnický příspěvek týden česko-německé výměny milý mezinárodní tým různorodé workshopy zážitková pedagogika Účastnický příspěvek účastníci z Česka 40€ účastníci z Německa 55€ *po domluvě je možná sleva

Profil účastníka Věk: 16-27 let zájem o čeko-německou výměnu zájem o práci médií Komunikační jazyky projektu:

Ubytování djo-Jugendildungsstätte Spuckschloss Bahratal Vzdělávácí středisko Strašidelný zámek Bahratal se nachází na úpatí Labských pískovců, nedaleko Saského Švýcarska a Jizerských hor. Ubytování v 4-6 lůžkových pokojích. V ceně je zahrnuta plná penze. Je možné domluvit stravování dle individuálních potřeb. Buchenhain 34 f 01816 Bad Gottleuba www: kasimir.de

djo-Deutsche Jugend in Europa, Bundesverband e.V. djo – Deutsche Jugend in Europa je veřejně prospěšný, nestranický a nábožensky neutrální svaz mládeže.   Naše nezisková organizace se zabývá prací s mládeží a zasazuje se o sjednocenou a demokratickou Evropu, kde je rozdělující charakter hranic překonán. Naším hlavním úkolem je organizace a vedení projektů v oblastech vzdělávání, kulturní práce s mládeží a mezinárodní výměny mládeže. Naše projekty vnímáme jako nástroj k porozumění mezi mladými lidmi z rozdílného kulturního prostředí. Kuglerstr. 5, 10439 Berlin Deutschland Tel. +49 30 446 778-0 info@djo.de www.djo.de

Pak neváhej a přihlaš se! Zaujali jsem tě? Pak neváhej a přihlaš se! Přihlašovací formulář najdeš na: www.djo.de/de/content/internationale-medienwerkstatt Uzávěrka přihlášek je 18.06.2017 V případě dotazů se obrať na: Ondřeje Krupičku krupickaondrej@gmail.com Lucii Münichovou lucie-munichova@djo.de