Komunikační platforma TRUCK & BUSINESS

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informační systémy v logistice
Advertisements

Naše média = Vaše B2B řešení. Tištěná média pro efektivní komunikaci „business-to-business“  AutoBusiness  Pneu revue  FLEET firemní automobily  Truck.
_ Setkání koordinátorů Počátky Mgr. Jan Martinec.
Podnikové informační systémy úvod
- příspěvek ke zvýšení efektivity
Spolupráce na venkově a další rozvoj metody LEADER v JMK výstupy setkání zástupců MAS JMK Milotice
BI, e-commerce Ing. Jiří Šilhán. Úroveň informatiky.
Aktuální stav opatření V.2 zřízení Celostátní sítě pro venkov Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Konference Pneu & Business 2014
SAP Ing. Jiří Šilhán.
30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.
SWOT Analýza Daniel Vančura.
Celostátní síť pro venkov
Naše média = Vaše B2B řešení. Tištěná média pro efektivní komunikaci „business-to-business“  Pneu revue  FLEET firemní automobily  Truck & Business.
ALD Automotive Fleet Awards 2015 Hankook Firemní auto roku 2015
Co je... Tour de Fleet 2015 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
funkce médií ve společnosti moc médií
Komunikační platforma TRUCK & BUSINESS. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu odvětví silniční autodopravy.
Komunikační platforma PNEU REVUE. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu odvětví prodeje a servisu pneumatik.
Komunikační platforma FLEET firemní automobily. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu správy a řízení vozových.
Význam informací a dat a znalostí
TYPOLOGIE V OBLASTI E- BUSINESS. E-business – veškeré formy elektronické komunikace a obchodování, kdy jsou využívány internet, intranet, extranet E-comerce.
Internetový speciál VOLBY 2006 (v rámci iHNed.cz) Unikátní volební internetový speciál vydavatelství Economia. cíle projektu komplexní a profesionální.
RPS/CSF Komunikační plán RPS 2006 Realizované projekty Období: 12 / 2005 – 6/ 2005.
Katalog Partnerů Solution Profiler IT Systems Hlasy pro inovace IAMCP.
Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR Číslo projektu – CZ /0024 Zřízení vzdělávacího střediska zařazeného do sítě Science.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
eGovernment Informační systémy ve státní správě a samosprávě
Inspirační databanka pro podporu strategického řízení rozvoje lidských zdrojů v krajích Národní vzdělávací fond, o.p.s. M. Mandíková, Z. Palán, I. Sládková,
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
TV002/ Základy žurnalistiky Mgr. Bc. Michal Novotný Ústav bohemistiky a knihovnictví.
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
Partner Marketing - Partner Strategy and Program Team Barbora Tyllová.
Solution partners event Novinky v partnerství 2008 Drahoš Dvořák.
ManagerWeb.cz » 1 Právní rádce - leader na trhu právních informací Právní rádce je měsíčník informující o nových právních úpravách, poskytuje výklady a.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
MĚSTA 2020 aneb od strategie k projektům
Zkušenosti s internacionalizací klastrů v projektu Clusters Cord 23. října 2012 Dana Krejsová, RRA ÚK. This project is implemented through the Central.
CZ / /0395 EuroChamber Praha Žadatel:Hospodářská komora hlavního města Prahy Partner: ČBL Komora Kontaktní osoba: Jan Hauser, tel:
MY FOOD Puzzle: retail šitý na míru zákazníkům MY FOOD start(-up): 2012->
Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby
A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Co je... Tour de Fleet 2016 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Prezentace časopisu Vydavatel: ECONOMIA a.s. – leader na trhu ekonomických a odborných periodik v ČR.
Aktivity CzT vůči TIC. VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ TIC Projekt: Rozvoj lidských zdrojů v oblasti CR formou dalšího vzdělávání Program: OPLZZ Cíl = zvýšení úrovně:
Sdružení Český ráj Destinační management v TR Český ráj.
Informační a komunikační politika ČR PhDr. Hana Slámová,Ph.D.
MAP Trutnovsko Základní informace , Havlovice MAP Trutnovsko.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Co je... Tour de Fleet 2017 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Komunikační platforma FLEET firemní automobily
Vít Richter (využití podkladů kol. P. Mazáčové a L. Nivnické)
> Speciální projekt <
Komunikační platforma PNEU REVUE
Projekt GDA návrh PR podpory etapa: červen – srpen
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
P R O F I L S K U P I N Y I C Z Michaela Bolcková
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
Setkání členů Řídícího výboru MAP SO ORP Beroun
The Ministry for Regional Development of the Czech Republic (MRD)
RESORT LUHAČOVICE.
Informační zdroje české veřejné správy
Marketingová komunikace
Vzdělávací oblast: Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017
Spolek pro budování a implementaci softwarových open source nástrojů
5. SEMINÁŘ SLM ČR Algesia o.s. Michala Filipová Hodonín,
Místní akční plán rozvoje vzdělávání pro Prahu 12
Transkript prezentace:

Komunikační platforma TRUCK & BUSINESS

Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu odvětví silniční autodopravy a logistiky.

Z čeho se skládá... Čtvrtletník Truck & business TOP 50 silniční autodopravy, ve spolupráci s On-line aktivity Eventy

Časopis TRUCK & BUSINESS V ČR od roku 2006 Licenční zázemí (Truck & Business Belgie) Zrcadlo odvětví Spoluvytváří veřejné mínění Určen pro majitele, majitele a strategické řídící pracovníky

On-line aktivity Portál www.truck-business.cz Elektronické newslettery Od počátku druhý „pilíř“ komunikační platformy Redakční obsah Prezentační platforma MarketPoint Elektronické newslettery Cca 1x měsíčně Silná cílová skupina Dodatečné publikum nad rámec čtenářů časopisu Alza.cz Elektronická verze tištěného časopisu na Alza.cz/media

Eventy

Zahraniční spolupráce Zahraniční edice Truck & business (Belgie, Slovensko, Polsko) Členství v porotě European Transport Company of the Year (ETCY)

Komerční spolupráce TRUCK & BUSINESS představuje komplexní a ucelený nástroj pro marketingovou komunikaci a podporu obchodu v odvětví Tištěná inzerce On-line inzerce PR Advertorial Partnerství na eventech

Shrnutí Komunikační platforma TRUCK & BUSINESS, to je Odbornost Tradice Komplexnost Soustavnost a důslednost Inovativnost

Děkujeme za pozornost a těšíme se na spolupráci! TRUCK & BUSINESS | TEAM