Představení dodatku smlouvy s DSO

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Doporučení pro přípravu žádosti;
Advertisements

 Role poradenských firem v oblasti čerpání SF EU 27. dubna 2006 Jiří Halouzka Ředitel v oddělení poradenských služeb
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Právní tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR.
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Projektový tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně 1 Zajištění vybraných regionálních funkcí na úrovni střediskových knihoven PhDr. Zdeňka Friedlová.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Spolupráce a podpora mikroregionů v rámci Jihočeského kraje Brno – ÚÚR
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČESKÉ REPUBLIKY Veřejný zadavatel a vnitřní předpisy aneb kontrola předcházejí kontrole ÚOHS Brno, 27. listopadu 2007 Mgr.
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
CRR ČR pobočka Olomouc 1 pobočka CRR ČR pro NUTS II Střední Morava se sídlem v Olomouci Centrum pro regionální.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
Věra Machová Gymnázium Uherské Hradiště
Projekt dětská skupina MOTÝL
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V RÁMCI OPZ – VÝZVA Č. 03_15_015 Veronika Pokorná, MPSV Praha,
PROVÁDĚNÉ KONTROLY PLNĚNÍ PODMÍNEK ROZHODNUTÍ Úřad vlády České republiky Odbor právní a kontrolní.
Přímá podpora kapitola rozpočtu 7 Denisa Kolouchová 1.
Způsob financování sociálních služeb v rámci projektu „Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Ing. Pavel Poles Odbor strategického rozvoje kraje.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V OP ZAMĚSTNANOST Mgr. Svatava Škantová vedoucí oddělení projektů sociálního podnikání 18. srpna 2015, Olomouc.
Zkušenosti s uplatňováním principů veřejné podpory v Královéhradeckém kraji Systém řízení a financování sítě sociálních služeb v Královéhradeckém kraji.
Představení projektu „Centra společných služeb“ Setkání s DSO (zájemci o projekt) Praha, 23. února 2016 Olomouc, 1. března 2016.
Účelová neinvestiční dotace z rozpočtu MV – GŘ HZS ČR na výdaje jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Financování sociálních služeb 2015 Olomouc
Seminář pro žadatele k 13.,14., a 15. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Zadávání a kontrola veřejných zakázek 16. –
Podpora meziobecní spolupráce Prezentace výsledků dotazníkového šetření ORP Poděbrady.
Seminář pro žadatele OP LZZ - Mezinárodní spolupráce: Shrnutí, doporučení, diskuse 29. červenec 2008 Praha.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA PŘEROV PROGRAMY PODPORY PODNIKÁNÍ Zaměřené na vzdělávání zaměstnanců a tvorbu nových pracovních míst OKRESNÍ.
Informační schůzka k 1.výzvě pro předkládání projektů pro roční program 2012 Evropského uprchlického fondu Praha 11. října 2012 Evropský uprchlický fond.
Základní síť sociálních služeb ve Středočeském kraji Registrační číslo projektu: CZ.1.04/3.1.00/ Oblast podpory: Podpora sociální integrace.
UKONČENÍ ADMINISTRACE Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Tisková konference
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Projekt Centra společných služeb(CSS) realizovaný Svazem měst a obcí ČR Projekt Centra společných služeb č. CZ /0.0/0.0/15_019/ Operační.
Individuální projekt OP VVV
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
Představení projektu Základní informace Cíle projektu Klíčové aktivity Realizované aktivity Připravované aktivity.
Projekt „CzechELib" – informace od realizátora IPs
Modelový příklad smlouvy o spolupráci - zajištění ÚSVP ORP pro Obec
Implementace KAP v Jihočeském kraji I
Datum konání: 5. února 2018 Místo konání: Velké Meziříčí, JUPITER club
Cesta k uplatnění na trhu práce
Nejčastější chyby při kontrole žádosti o dotaci 9
I. Setkání se starosty obcí
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2012
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
V. Setkání se starosty obcí
III. Setkání se starosty obcí
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Mikroregion Bystřicko - CSS
PROVÁDĚNÉ KONTROLY PLNĚNÍ PODMÍNEK ROZHODNUTÍ
Transkript prezentace:

Představení dodatku smlouvy s DSO Projekt Centra společných služeb č. CZ.03.4.74/0.0/0.0/15_019/0003017 Operační program Zaměstnanost Praha, 16. 3. 2017 Brno, 20. 3. 2017

Obecně o smlouvě SMLOUVA O VZÁJEMNÉ SPOLUPRÁCI PŘI REALIZACI PROJEKTU dle příslušných ustanovení občanského zákoníku koncepce smlouvy: hlavní smlouva se 4 přílohami uzavírána na dobu určitou do 31. července 2020 (po dobu trvání celého projektu včetně udržitelnosti)

Dodatek smlouvy V souvislosti s dodatečnou klíčovou aktivitou projektu k problematice veřejných zakázek se zaměřením na odpovědné zadávání Pozice – Specialista na veřejné zakázky Vzdělávání v oblasti veřejných zakázek včetně stáže Aktivity projektu a sebehodnotící zpráva Sledování návštěvnosti webových stánek Navýšení finančního příspěvku, nová záloha a spoluúčast

Specialista na veřejné zakázky Zajištění procesu zadávání veřejných zakázek v režimu zákona i mimo něj Oponování a konzultace v oblasti veřejných zakázek pro obce Hájení oprávněných zájmů obce a odborná podpora Společensky odpovědné zadávání veřejných zakázek Plní další úkoly CSS Odborné rady a z nich vyplývající odpovědnost

Úvazek Specialisty na veřejné zakázky Příspěvek na 0,6 úvazku do výše 19 800,- Kč superhrubé mzdy Délka zapojení až 28 měsíců Finanční příspěvek možno čerpat od podpisu dodatku Obsazení pozice do 30.6 2017 Finanční příspěvek na jeho mzdu do 30.6.2019

Možnosti rozdělení úvazku specialisty Zaměstnáním nového zaměstnance na 0,6 úvazku Zaměstnáním nového zaměstnance na 0,3 úvazku a jeden ze stávajících zaměstnanců (Manažer či Specialista) 0,3 úvazku Rozdělením mezi stávajícího Manažera - 0,3 úvazku a stávajícího Specialistu - 0,3 úvazku (nelze překročit 1,3 úvazku) Sdílení Specialisty na veřejné zakázky mezi CSS (např. čtyři CSS sdílí 0,3 úvazku, společný Specialista na veřejné zakázky má tedy celkem 1,2 úvazku a 0,3 úvazku v těchto čtyřech CSS má stávající Manažer či stávající Specialista

Vzdělávání a stáže Intenzivní kurz k veřejným zakázkám (čtyřdenní školení – ubytování a stravu hradí SMO ČR) E-learning též k odpovědnému zadávání veřejných zakázek Následná tematická školení k veřejným zakázkám Jedno či dvoudenní stáž u zkušeného zadavatele a následné setkání absolventů stáží k vzájemnému předání zkušeností

Aktivity a sebehodnotící zpráva Navýšení aktivit o 10 měsíčně nad stávající počet Pozvolný náběh (počáteční provoz) do 30. 9. 2017 a následně do 31.12.2017 postačí vysvětlení Není stanoven počet aktivit, který musí být k veřejným zakázkám (chápeme rozdílnost uchopení veřejných zakázek v jednotlivých CSS a rozdílnost požadavků členských obcí) Aktivity k veřejným zakázkám se započítají mezi odborné aktivity

Aktivity a sebehodnotící zpráva Někde se začnete nejprve seznamovat s možnostmi CSS v oblasti veřejných zakázek, někde hned přímo administrovat veřejné zakázky, někde konzultovat či oponovat, někde seznamovat či aplikovat problematiku odpovědného zadávání, možnost spravovat profil zadavatele obcí, atd. Monitoring činnosti v oblasti veřejných zakázek bude doplněn do sebehodnotící zprávy

Finanční toky Svaz  DSO Specialista na veřejné zakázky na 0,6 úvazku 14 776 ,- Kč hrubého/měs. (superhrubá mzda 19 800,- Kč/měs.) Navýšení finančního příspěvku pro stávajícího Manažera a stávajícího Specialistu na 24 626,- Kč hrubého/měs. tedy zvýšení o 2 462 hrubého/měs. (superhrubá mzda 3 300 Kč/měs.) Celkové navýšení finančního příspěvku až o 19 700,- Kč hrubého/měs. (superhrubá mzda 26 400,- Kč/měs.) Čtyřměsíční záloha v hodnotě 105 600 Kč na krytí zvýšených mzdových výdajů v souvislosti s uzavřením dodatku bude Svazem proplacena po obdržení finančních prostředků od poskytovatele dotace

Finanční toky DSO  Svaz Celkově plánovaná dílčí spoluúčast max. 9,5% Měsíční dílčí spoluúčast bude zvýšena o 2,5 tis. Kč + zákonná výše DPH (celkem tedy na 8 tis + zákonná sazba DPH) Fakturace dílčí spoluúčasti a Žádosti o platbu Princip zůstává shodný jako doposud

Celková kalkulace za DSO příspěvek na mzdy až do výše 2.877 mil. Kč dílčí spoluúčast max. 268 tis. Kč + DPH

Děkuji za pozornost