Vypracovala: Šárka Foglová, 9.A. Garant: Miroslava Kubíčková

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Domov mládeže při SOŠ a SOU Neratovice
Advertisements

Domov mládeže při SOŠ a SOU Neratovice
Alfréd Veliký Ničivé nájezdy Vikingů ve velkých skupinách připluli na jaře, přezimovali na pobřežích Odolávala jen část Anglie WESSEX pod vedením krále.
ŘÍMSKÉ LEGIE.
Vánoční mozaika 20. prosince Výroba pralinek • Lektor: Ottová • Co přinést: 50,- Kč na 5 pralinek.
Dá mi a pánové. byla tu nuda a proto nastalo Již po druhé…
Vánoce.
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
Přísaha věrnosti řádu: „Zavazuji se věrností řádu Intaiyr a všem svým bratřím. Zavazuji se zachovávat zákony i povinnosti člena řádu a s hrdostí je vždy.
= VÝPRAVY DO SVATÉ ZEMĚ = Palestiny
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi.
Řím.
Pokračování pondělní hodiny
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
Spartské Vojenství.
firma „Nevidím a neslyším s r.o.“ ve spolupráci s firmami: „20 th CENTURY FOX“, „WALT DISNEY DISTRIBUCIONS“ a „METRO GOLDVIN MAYER“ uvádí:
Orientace v čase 3. ročník
Rytíři Dějepis - 7. ročník Vypracovala: Mgr. Věra Sýkorová
Zlatá lilie – Mazaskazi Wanča
Stejnokrojový předpis
Husitské zbraně 7. ročník.
Vypracovala: Týnka Malá A – den – Milano Ráno jsme přijeli do Milana prohlédnout si katedrálu Duomo di Milano. Je to jedna z nejznámějších.
Dobrý den, jsme firma zabývající se výrobou, importem a velkoobchodním prodejem dárkového a dekorativního zboží. Na několika příštích stránkách naleznete.
Nadační fond Pomocná ruka ve spolupráci ve spolupráci se školou Chotouňská připravily akci DEN ZEMĚ.
1. Třikrát Petr vyznával, | že miluje Pána svého. | Třikrát Pán mu přikázal | pečovat o bezbranného. Málo je říkat: sestry, bratři. Nést břemena, to k.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
DUM může pomoci při výuce učiva o pravidlech a jejich významu.
KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava.
Charakteristika Zachea: 1.hříšník 2.malý 3.bohatý.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Přečti hádanku O T R R R P Sedím v mechu v lese. Kdo si mě odnese?
Sloup 26.června hostil žáky, kteří tam nastoupili do měšťanky v roce 1944 a sešli se na svém srazu.
SkupinaHistorického Šermu Šermu. Skupina historického šermu KORNELIUS byla založena na konci roku 1989 několika nadšenci oddílu sportovního šermu. Skupina.
Auta na elektriku  2011.
Mé záliby a koníčky.
Moje Zvířata Bára, Bella, Chip.
Ref.: Nám, Pane, dal jsi Slovo své, Ducha svého dej nám též.
SPORT VE STAROVĚKU ZÁKLADNÍ POJMY: třídní otrokářská společnost
VÝVOJ ČLOVĚKA ZBRANĚ.
1. Brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, haleluja, haleluja, kdy.
Vám dávám nový příkaz 1. /:Vám dávám nový příkaz svůj:
CARP TOUR 2007 Carp team …..Žďár nad Sázavou…...
Vypracovala: Mgr. Věra Sýkorová Použitá literatura: Augusta, P. a kol.: DĚJINY STŘEDOVĚKU A RANÉHO NOVOVĚKU – 2. DÍL – VRCHOLNÝ A POZDNÍ STŘEDOVĚK. SPN.
Suroviny.
Velká Británie školní zájezd 11/5- 16/ den: GREENWICH ROCHESTER hrad HEVER.
Šajtava - středa V noci pršelo, ale ráno to nebylo vidět. Máme lehce odpočinkový den.
Rytíři Lucie Sosnová, Kateřina Sirotková. Rytíř Rytíř (z německého Ritter, jezdec) je označení středověkého obrněného bojovníka na koni - válečníka šlechtického.
Drazí rodiče, letošní skautský tábor na Slezské Hartě plánujeme ve vikingském stylu. V tomto duchu se ponese celý tábor i táborová hra. Rádi bychom vás.
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ DĚJEPIS VY_32_INOVACE_13_ středověká kultura oblékání Jméno autora:Mgr. Lenka Habartová.
Vypracovali: Martin Madaj a Lukáš Dostál
Elektronické učební materiály – I. stupeň Matematika Autor: Mgr. Martina Durinová SLOVNÍ ÚLOHY.
RYTÍŘI Vypracoval Štěpán Rakovič. Kdo vlastně byli rytíři Rytíři byli šlechtici, kteří bojovali na koních a často žili v hradech. Tento způsob života.
Hudba: Floyd Cramer – Unchained melody Nepřítel zabírá v naší hlavě víc místa, než přítel v našem srdci.
JE ČAS V BOŽÍ ZBROJI TEĎ STÁT, STŮJ PEVNĚ PRAVDOU OPÁSÁN.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Organizační formy ve školní TV vyučovací jednotka
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
Jméno autora: Mgr. Blanka Vanišová
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
AUTOR: Mgr. Hana Műllerová NÁZEV: VY_32_INOVACE_5B_04
Režim dne I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
Autor : Pavel Pechr Třída : 6.A
Doba bronzová VY_32_INOVACE_2_DĚJEPIS_3_DOBA BRONZOVÁ
Troufneš si? Uvítání, představení se. Nalákání na kvíz, budou odměny , ale největší odměnou je vlastní poznání. Budeme na to mít 10 minut. O jaké lidi.
ŠERM By:Anna Zemanová.
Historický exkurz: 1088 první písemně doložená zpráva o vaření piva v Čechách 1742 založen černokostelecký pivovar 1842 založen plzeňský Prazdroj.
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Školní výlet Alžběta Drápelová 4.A.
Transkript prezentace:

Vypracovala: Šárka Foglová, 9.A. Garant: Miroslava Kubíčková Víkendové bitvy Vypracovala: Šárka Foglová, 9.A. Garant: Miroslava Kubíčková

Přípravy bitvy u velké bitvy pro pořádající skupinu i týden dopředu je potřeba nachystat věci jako: parkoviště, stany, ohniště s přístřešky a další věci v pátek příjezd zbytku skupiny a ostatních účinkujících přípravy malé bitvy v pátek méně lidí

Den akce budíček brzo od 10 pomalu kostýmy od 12 kostým všichni povinně ve 14 začátek akce až do večera střídání šermířských i jiných vystoupení skupina Metanoon ohňová show Novus Origo

Novus Origo vznik roku 2010 zabýváme se: fire-show light-show historický šerm

Zbroj šermířů nejznámější kroužková až 50 000 kroužků, váha i 50kg průměrná zbroj 20-30 tisíc kroužků, +/− 20kg varkoč a brnění hlavní výzbrojí meč a štít dále také dýky, kuše, luk s šípy, sekery, tyče, palcáty, oštěpy atd. barvy pážata - varkoč v barvách svého pána

Dámské kostýmy velmi různé od šatů chudých dívek až po bohatě zdobené spodnička pokud dívka patří k některému z šermířů, tak také musí dodržovat jeho barvy doplňky: pásek, měšec, náušnice, náramky, přívěšky na kůži

Šermířská přísaha Vždycky budu jednat čestně, moje srdce zůstane čisté, svým mečem budu bránit bezbranné, budu stát na straně slabších, vždycky budu říkat pravdu, všechny nepravosti potrestám.

Na konec krátké promo video naší skupiny

Děkuji za pozornost

Zdroje https://livinghistory.cz/node/426 https://www.youtube.com/watch?v=AEcbwPZb9_M https://www.facebook.com/Novus-Origo-121984894479385/?fref=ts https://www.google.cz/imghp?hl=cs&ei=HytEWZeVLIvQwQLRgIbIDw&ved=0EKouCAIoAQ http://www.novusorigo.cz