Co je... Tour de Fleet 2017 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
23. – Představení 2. ročníku veletrhu Chytré bydlení Šetrné budovy Smart technologie Poradenské centrum Odborný seminář Šetrné budovy Odborný.
Advertisements

…..přijďte si s námi zahrát
VZNIK A VÝVOJ PROJEKTU Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Projekt Vzdělávání o lidských právech s použitím dokumentárních.
Medializace a popularizace ve vědě a odborné činnosti Tomáš Doseděl
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Výběr vozidla do firmy – máme k dispozici všechny informace? Michal Krátký, Přemysl Žižka – DEN S FLEETEM DEN S FLEETEM – JARO 2010.
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
AKVŠ – profesionalita – spolupráce Marta Machytková předsedkyně VV.
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
ALD Automotive Fleet Awards 2015 Hankook Firemní auto roku 2015
Co je... Tour de Fleet 2015 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Mediální komunikace ČD
Jak vybudovat úspěšnou zahraniční spolupráci II. Motto: Na ´družbu´ si již nehrajeme … Workshop IV.
Projekt podpory technického vzdělávání B. Wojnar.
Komunikační platforma TRUCK & BUSINESS. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu odvětví silniční autodopravy.
Komunikační platforma PNEU REVUE. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu odvětví prodeje a servisu pneumatik.
Komunikační platforma FLEET firemní automobily. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu správy a řízení vozových.
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
CZ / /0045 Centrum podpory talentů České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Agentura VEREMA, RLC, SofCon, WAGO, BAEL.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR Číslo projektu – CZ /0024 Zřízení vzdělávacího střediska zařazeného do sítě Science.
SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ
Kampaň Sdružení AP pro podporu technického vzdělávání Průhonice, 10. prosince 2008 SDRUŽENÍ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU / AUTOMOTIVE INDUSTRY ASSOCIATION.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
Jak připravit town- twinningový projekt v rámci programu Evropa pro občany Gabriela Hermannová.
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP“ ve složení: Ing. Jahn Martin,
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Úvod Proč studovat informatiku?
Fleet Festival Praha 2015 Fleet Gala Co je... Odborná konference věnovaná problematice pořizování a správy vozových parků spojená s výstavou a vyhlášením.
MY A TOPSEC současnost a budoucnost. Obsah prezentace  Splněná očekávání  Přednášky  Další aktivity  Budoucnost  Přednášky  Kontakty  Organizace.
Závěrečné setkání Nové Dvory, 26. – Bc. Lucie Chládková Bc. Kristýna Juhová Mgr. Lenka Karbanová Bc. Markéta Kovářová Bc. Jana Vavříková.
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Co je... Tour de Fleet 2016 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Vinařský marketing Znovínu Znojmo, a. s. Eva Gargelová.
Smart Business Festival 2015 Praha, Vozovna Střešovice, Představení projektu Více informací na :
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
NOVÁ KOMUNIKAČNÍ PLATFORMA JIHOMORAVSKÝCH PAMĚŤOVÝCH INSTITUCÍ Brněnská pobočka České archivní společnosti Jiří Dufka.
DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM A BIŽUTERIÍ. navštivte JABLONEC NAD NISOU město sklářských tradic a bohaté bižuterní současnosti bránu do Jizerských hor.
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
Projekt „Rozvoj místního partnerství a trhu práce“. CZ.1.04/5.1.01/ realizováno O.S. „Rozkvět zahrady jižních Čech – místní akční skupina“ a partnery.
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Co je... Tour de Fleet 2017 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Komunikační platforma FLEET firemní automobily
Komunikační platforma TRUCK & BUSINESS
Komunikační platforma PNEU REVUE
Zpráva kontrolního výboru
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
ŽĎAS PRO STUDENTY.
Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat.
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
IP Alena Kopáčková (DFP)
Vzorový projekt pro gymnázia
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Transkript prezentace:

Co je... Tour de Fleet 2017 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem v České republice.

Cílem je... Vytvoření celoroční platformy pro setkávání lidí z odvětví fleet managementu s celorepublikovým pokrytím Vytvoření nové značky našich fleetových aktivit

Kalendář Tour de Fleet 2017 Změna termínů a míst konání vyhrazena

Mapa Tour de Fleet 2017

Program dílčích akcí Dny s Fleetem: Fleet Festival & Fleet Gala 2017: Odborné přednášky Prezentace partnerů Workshopy a mikroeventy Fleet Festival & Fleet Gala 2017: Fleetová vesnice (výstava produktů a služeb pro fleet management) Odborná konference Individuální schůzky a workshopy na stáncích partnerů Vyhlášení výsledků ALD Automotive Fleet Awards a Firemní auto roku 2017 s doprovodným programem Testování automobilů Obchodní jednání

Tour de Fleet a Firemní auto roku 2017 Všechny Dny s Fleetem jsou oficiálními testovacími dny odborné poroty pro volbu Firemního auta roku 2017.

Den s Fleetem - Brno Masarykův okruh www. brno-circuit.com Hlavními tématy dne budou Automobilové novinky avizované na rok 2017 a Financování vozových parků. Na programu budou jako tradičně zajímavé přednášky, workshopy a samozřejmě testování nejaktuálnějších modelů osobních a lehkých užitkových vozů. Přijeďte do Brna, načerpejte nové poznatky a řiďte svůj firemní vozový park ještě lépe! 20. dubna 2017 od 9:00 hodin

Den s Fleetem - Most Autodrom Most www.autodrom-most.cz Hlavními tématy druhého jarního Dne s Fleetem budou tentokrát Celkové náklady vlastnictví (TCO) a Fuel management. K uvedené problematice se vyjádří přední odborníci v odvětví. Ani letos nebudou v Mostě chybět jízdy na terénním polygonu a na závodní trati. 15. června 2017 od 9:00 hodin

Den s Fleetem - Pardubice Golf & Spa resort Kunětická hora www.grkh.cz Tradiční „bašta“ fleetových setkání časopisu FLEET nechybí ani v roce 2017. Malebné místo pod Kunětickou horou nabízí tradičně kvalitní vnitřní i venkovní zázemí a také díky své výhodné poloze je jedním z nejnavštěvovanějších Dnů s Fleetem. Hlavní témata akce jsou - Moderní servis a Telematika při správě vozových parků. 14. září 2017 od 9:00 hodin

Den s Fleetem – Na míru Klasický Den s Fleetem připravený na míru podle individuálního zadání na exkluzivní bázi. Narážíte na to, že vnitřní předpisy některých společností již neumožňují zaměstnancům navštěvovat produktové či jiné firemní akce a prezentace? Nabízíme zorganizování individuální akce „na míru“ pro konkrétní dodavatelské firmy, jejich skupiny, akce zaměřené na specifické zákaznické skupiny apod. pod hlavičkou Tour de Fleet 2017. Lze zorganizovat akci několika značek (joint promotion) se zaměřením na konkrétní zákaznickou skupinu (např. Bankovní Den s Fleetem, Energetický Den s Fleetem apod.). Zajistíme produkci od A do Z, elektronický registrační systém, on-line objednávky testovacích jízd, natočení dokumentárního filmu z akce v TV kvalitě, mediální pokrytí atd.

Fleet Festival & Fleet Gala - Praha Místo bude upřesněno Tour de Fleet 2017 vyvrcholí odbornou konferencí a výstavou Fleet Festival Praha 2017, na níž naváže galavečer udílení fleetových cen 2017. Těšte se na špičkové přednášky, workshopy na stáncích partnerů, panelové diskuze a neformální setkání s kolegy z odvětví. Úplnou tečku za Tour de Fleet 2017 obstará galavečer, během něhož budou vyhlášeny osobnosti, produkty a služby roku 20167- 10. ročník ALD Automotive Fleete Awards 2017. 19. října 2017

Partnerství Dny s Fleetem Fleet Festival & Fleet Gala 2017 3 úrovně partnerství Bez exkluzivity, s možností titulárního partnerství akce Nabídka účasti na 1, 2 nebo všech 3 akcích dle vlastní volby Možnost individuální spolupráce mimo základní nabídku Možnost individualizace pozvánek Fleet Festival & Fleet Gala 2017 Výstava, konference a galavečer v jednom Vyžádejte si obchodní nabídku

Mediální partnerství a pokrytí

Těžíme z bohatých zkušeností, kontaktů, tradic a zázemí Časopis FLEET firemní automobily (13. ročník) Odborné a prezentační weby iFLEET.cz, Fleetawards.cz, Firemniautoroku.cz Elektronické newslettery Eventy (11. ročník) Fleetové ankety (10. ročník) Zahraniční spolupráce (partner časopisu Fleet Europe a Fleet Europe Forum) Etablovaná komunikační platforma na Slovensku (časopis, internet, eventy, anketa...)

Akce 2007 - 2016

Shrnutí Navazujeme na nejlepší tradice. Více akcí = více nových příležitostí pro všechny strany Jdeme blíže k zákazníkům. Zaměřujeme se na kvalitu účastníků. Preferujeme aktivní partnery ochotné kooperovat na přípravě akcí (individualizace účasti, zvaní vlastních hostů, zapojení regionálních partnerů apod.)

Zveme Vás k účasti na Tour de Fleet 2017 Těšíme se na spolupráci!