Číslo projektu: 2015-1-CZ01-KA102-013384 Rotenburg (wümme) Barbora Černoušková 23. 4. – 21. 5. 2016 Číslo projektu: 2015-1-CZ01-KA102-013384.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zdravé pracoviště bez rozdílu věku MVD, 28. dubna 2016 ing. Radka Sokolová, místopředsedkyně ČMKOS, místopředsedkyně Rady vlády pro BOZP
Advertisements

2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
GOETHE-INSTITUT Němčina pro bystré hlavy / Deutsch für helle Köpfe Kreativně k jazykové výuce Pátek, 19.listopadu 2010 Mgr. Štěpánka Laňová.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova Název materiálu VY_32_INOVACE_20_ Volba povolání Autor Motejlková Věra.
Jak se dostat na univezitu do Británie Žádost na univerzity.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
ECVET v projektech KA1 odborné vzdělávání a příprava v programu Erasmus+ žádostí o grant.
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
Praxe 2015 Birmingham ONDŘEJ DRAHORÁD. Výběrové řízení Výběrové řízení na naší škole probíhalo ve dvou krocích: Nejdříve všichni, kdo měli zájem o praxe.
Fokus Praha o.s. Nová struktura vedení Fokusu Praha – rok 2005.
ERASMUS + stručný postup k výjezdu na praktickou stáž.
Praxe Portsmouth Výběrové řízení  Přihlášky- průměry známek z předchozích ročníků, známky z angličtiny, absence, motivace k přihlášení se na stáž.
VZNIK PRACOVNÍHO POM Ě RU Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Helena Baculáková Název: VY_32_INOVACE_01_B_08_VZNIK PRACOVNÍHO.
Domov pro osoby se zdravotním postižením Všebo ř ice Z ř izovatel: Ústecký kraj Adresa: Pod Vodojemem 312/3C, Ústí nad Labem Vznik: v roce 1995.
Odborná praxe Anglie 2015 Portsmouth Erasmus+ Šimon Blaschka.
Městský úřad Šumperk Implementace modelu CAF
Rotenburg 2015 Zahraniční praxe “Na praxi do Německa”
Praxe v Rotenburg Tomáš Petružálek. Před praxí Odevzdání životopisu Přijetí na praxi Ústní pohovor Motivační dopis Jazyková příprava 1.Týdně 60 minut.
Praxe Německo Rotenburg 2015 Hana Pšenicová, P3B.
Slohová cvičení Administrativní útvary Zpracujte pozvánku na školní akademii, ples, sportovní den… Nezapomeňte na uvedení pořádající organizace, názvu.
Ročníková Práce Webové stránky města Nová RoleWebové stránky města Nová Role.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Veronika Kratochvílová
Birmingham Anna Marie Nešpůrková, P3A 16. Dubna května 2016
Birmingham Alžběta Reinhardová – Č. euro p.
Zástupce ředitele pro TeV Ing. Jarmila Tyšerová
Důležité informace pro rodiče vycházejících žáků
Vojtěch Plíva Portsmouth
Moravská Ostrava, Ostrava
Praxe v Německu – Rotenburg –
Platformy projektu KAP LK
Lucie Pichlerová Právnická fakulta
DUBLIN ILONA ANDRIYASHYN M3A.
– CZ01-KA Ambrožová Jitka
„Váš kraj, Váš rozpočet“
Ohodnoťte si správně své jazykové dovednosti
S Europassem ukážete, co umíte
Jak ulehčit mladým rodičům – denní péče o děti z pohledu zaměstnavatelů a rodičovských iniciativ Rosa Hochschwarzer Zemské sdružení.
Praxe Rotenburg (wümme), Německo Diana Dorosh, A3C.
ROTENBURG (WÜMME) Lenka Bitarová –
Odborná praxe v Německu
Praxe Německo Rotenburg
ENA LJUBOJEVIĆOVÁ DUBLIN CZ01-KS
PRAXE V ROTENBURGU Dominika Kefurtová.
Praxe Rotenburg Jan Kříž – 21. 5
Zahraniční praxe Rotenburg Wümme –
Julianna Cubera IRSKO - DUBLIN – číslo projektu: CZ01-KA
Adéla Kupčeková Portsmouth –
Rotenburg Wümme – Karolína Hanková.
ÚŘEDNÍ DEN 11. listopad 2015.
Praxe v Portsmouth 2015 Adéla Pálková.
Dublin - Irsko – CZ01-KA Wasmand Basharmal Dublin - Irsko – CZ01-KA
ZOOKURZ Sexta 2016/17.
Praxe Rotenburg –
Zahajte úspěšně studium na VŠE, seznamovací kurz vám může pomoci.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_01_M6_Hanak TÉMA: Dělitelnost
UK01-KA
Představení projektu.
Cisco Networking Academy
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
FLSmidth spol. s r.o., společnost se zaměřením na výrobu a vývoj automatických zařízení se sídlem v Brně, hledá posilu do svého týmu na pozici Project.
Organizace práce na prodejně
PLAVECKÉ SOUSTŘEDĚNÍ HOŘICE
RATHAUS - Rotenburg Wümme
Úvodní přednáška pro 1. ročník
ZŠ Ostrava-Hrabůvka, Klegova 27 příspěvková organizace
Transkript prezentace:

Číslo projektu: 2015-1-CZ01-KA102-013384 Rotenburg (wümme) Barbora Černoušková 23. 4. – 21. 5. 2016 Číslo projektu: 2015-1-CZ01-KA102-013384

Jak to všechno probíhalo? VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ První kolo: podání přihlášky Druhé kolo: ústní pohovor JAZYKOVÁ PŘÍPRAVA celkem: 34 Hodiny německého jazyka nad rámec výuky (jednou týdně, nultá hodina, pondělí ráno) Třídenní jazykový a team buildingový kurz Jazyková animace (dva dny) Financování Financováno z grantu EU Jízdenky na vlak Strava Ubytování Kapesné Jazyková příprava

Ferienwohnung u paní Schlake Ubytování Ferienwohnung (u paní Schlake) Po trojcích V centru Rotenburgu (Wittofer Str. 20) Doprava Vlak (Praha-Hamburk, Hamburk-Rotenburg, + výlety do Brém a Bremenhavenu) V Rotenburgu: kolo a pěšky Stravování Selfcatering Vařili jsme si sami, k dispozici byla kuchyně Ferienwohnung u paní Schlake

DOKUMENTACE Před: Během: Po: Životopis v němčině Dotazník očekávání Deník z praxí Europass Learning Agreement Praktikumsbestätigung Rückmeldung – Bewertung des Praktikanten

Zaměstnání Rathaus Rotenburg Náplň práce radnice města Rotenburg, která se stará o administrativní stránku města Náplň práce - Různé administrativní úkoly (práce s Excelem, počítání daní, vyřizování nemocenské a dovolených) Z práce

Volnočasové aktivity Výlet na kole po Rotenburgu s Claudií Herzog Výlet na kole k Buldensee s paní Schlake Poznávání Rotenburgu, Brém, Bremenhavenu a Hamburku Hamburg Brémy

Praxe v německém Rotenburgu pro mě byla velmi zajímavá a přínosná Praxe v německém Rotenburgu pro mě byla velmi zajímavá a přínosná. Odnesla jsem si z ní spoustu zážitků a cenných zkušeností. Poznala jsem, jak to chodí v jiné zemi, její kulturu a pracovní návyky. Se vším jsem na sto procent spokojená a ničeho nelituji . Podání přihlášky můžu jen doporučit. Chci také poděkovat všem lektorům a vyučujícím, kteří mi pomáhali s přípravou a programu Erasmus +, který zahraniční praxe realizoval.