kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití služby O2 Car Control v praxi operativního leasingu
Advertisements

„Starost s úklidem nechte na nás…“
Auto jako umělecké plátno očima odborníků z praxe.
Nová vozidla dodávaná k splnění závazku veřejné služby
Pojištění firemní flotily
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
ISC Communication Czech a.s.
ADJ.CZ, spol. s r.o. Jihlava Nabídka automobilových náhradních dílů
Rekonstrukce historického areálu FF MU
PRAVIDLA PROVÁDĚNÍ ÚDRŽBY, OPRAVY VOZIDEL A PNEUSERVISU
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK
Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost
TISKOVÁ KONFERENCE Naše auto 1.
Tuning osobních automobilů
1 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 8/25/ :25 AM - 1 Quelle: TROST AUTO SERVICE.
Prezentace firmy Srpen 2006
Nabídková prezentace Úklidové práce. Kdo jsme? Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost Servisní středisko.
specialista na firemní květinový servis
STS Uhlířské Janovice s.r.o. Výrobní možnosti společnosti STS Uhlířské Janovice s.r.o.
Nabídková prezentace FACELIFT. Kdo jsme? Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost Servisní středisko.
Pojištění vozových parků
Administrativně obchodní budova v centru Pardubic, Smilova ulice. Objekt má tři podlaží, obytné podkroví a je ze 4/5 podsklepený. V I.NP se nacházejí.
SEKUNDÁRNÍ TRH UŽITKOVÝCH VOZIDEL
PRAVIDLA PROVÁDĚNÍ ÚDRŽBY, OPRAVY VOZIDEL A PNEUSERVISU
Servis 24, spol. s r.o. – partner akce: Truck Business Day , Brno Ing. Marian Nekula Výkonný ředitel.
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Pěstování Rostlin
v ě t r a c í j e d n o t k a A L F A V e n t
Představujeme se Vám:.
Prodej a opravy vozů Škoda
Stanice Technické Kontroly
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Dlouhodobý hmotný majetek – pořízení, evidence, vyřazení Vypracoval : Ing. Jana Šustrová Projekt Anglicky.
- tomuto pojištění se říká „povinné ručení“ a musí ho uzavřít každý majitel motorového vozidla - je ze zákona povinné - nemáte-li uzavřeno povinné ručení,
Marketingový mix Produkt.
Servisní prohlídky – druhy, úkony
Odbytové činnosti Ing.František Balák Střední průmyslová škola, Mladá Boleslav, Havlíčkova 456 CZ.1.07/1.5.00/ MODERNIZACE VÝUKY.
6. 5. – WELLNESS VÍKEND HOTEL MESIT Luxusní salón s mnohaletou tradicí v Praze, který nabízí služby „Wellness & Beauty“… Manikúra Pedikúra.
AMILO CAR A.S. Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Prodáváme a pronajímáme prémiové vozy Česko a Slovensko pro B2C / EU pro B2B Vize.
1 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektuCZ. 1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_EKO164 Název.
3 Řízení materiálového hospodářství a fyzické distribuce
ZPRÁVA O ČINNOSTI VÝBORU Reklamace, právní záležitosti Technické Ostatní.
MODERNIZACE AUTOBUSŮ FORST Štěpán, ŠÍMA Radim, VEDRAL Lukáš
Aktualizace produktové nabídky AUTOPOJIŠTĚNÍ Shrnutí  Jedná se o velmi rozsáhlou a pozitivní změnu v celé produktové nabídce  Změny POV/ BLACKBOX.
Řešení pro obchodní Centra Bezpečnostní a Informační služby B.G.S., s.r.o. TECHNOLOGY - PCO CENTRÁLNÍ PULT OCHRANY - PATROL CONTROL SYSTÉM - STRÁŽNÝ V.
Rekonstrukce historického areálu FF MU Druhá etapa 2013 –
Pojištění odpovědnosti 2015 Ing. Olga Hebká Pojištění občanské odpovědnosti 2.Pojištění odpovědnosti zaměstnance.
Technické prohlídky pomáhají předcházet nehodám automobilů Profesní komora Stanic technické kontroly Praha 9. října 2013.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Problematika zabezpečení a vyhledávání motorových vozidel ve vazbě na oblast pojišťovnictví © Ivo Macek 2006.
Problematika zabezpečení a vyhledávání motorových vozidel ve vazbě na oblast pojišťovnictví Jan Toman
Sdružení odtahových služeb Odstraňování následků dopravních nehod Rozdíly mezi současným a zákonným systémem Ing. Michal Krajňák.
Topný infračervený systém. Princip infratopení - Základem je skleněná topná deska ze 4 mm bezpečnostního skla - Topná deska se rozehřeje na teplotu 100.
Komplexní služby v oblasti řešení škod Ladislav Burián, Pavlína Živělová / Brno / /Jihomoravský kraj Jihomoravský kraj.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Autoalarm II. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení motorových vozidel.
PENAX – Petr Sýba s.r.o. Pavel Kopecký
Havarijní pojištění motorových vozidel Veronika Bučková Romana Slováčková.
Liberecký kraj. Geografie -Počet obyvatel: Rozloha: km 2 Liberecký kraj leží na samém severu Čech. Po Praze je druhým nejmenším krajem.
Název prezentace (DUMu): Palubní přístroje II.
účetnictví, daně a controlling
K.O. kriteria Pojištění občanského majetku
Servis nákladních vozidel
Náhradní díly celkem přijato objednávek přímé dodávky
TECHNICKÁ ÚDRŽBA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Pavel Moravec. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Nový přístup ŘSD ČR k činnostem pro zajištění údržby
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB, STRAKONICE, ZVOLENSKÁ 934.

SERVISNÍ SMLOUVY DRIVE. PROGRAM Nabídka servisních smluv Drive Podmínky pro uzavření smlouvy Asistenční služby (běžné x rozšířené) Platnost servisní smlouvy.

Autorizovaný servis pro:
IKT UČEBNA 21.STOLETÍ - SINO ZEROclient
Transkript prezentace:

kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,. Bystrá 2430/12, 193 00 Praha 9 mob: +420 776 711 119, email: autoservispoupa@seznam.cz

Výhody pro Vás Jsme stabilní a rodinná společnost s dlouholetou historií na trhu Naše společnost je smluvním partnerem pojišťoven ČSOB, ALLIANZ, AXA a je autorizovaným pracovištěm Cebia V sídle společnosti je možné s naším specialistou sjednat pojištění vozidel od pojišťovny ALLIANZ Nabízíme kompletní likvidaci pojistných událostí a zajišťujeme zároveň komunikaci s pojišťovnami. Proto již nemusíte na prohlídku s havarovaným vozidlem k Vaší pojišťovně. Vše vyřídíme za Vás. Poskytujeme veškeré služby pro Vaše vozidlo s možností zajištění náhradního vozidla

Služby Odtah Vašeho vozidla Řešení pojistné události na Vašem vozidle včetně opravy Zapůjčení náhradního vozidla po celou dobu opravy Pojištění všech typů vozidel u pojišťovny ALLIANZ Fotodokumentace a klasifikace poškození vozidel systémem VINFOTO Zdarma odvoz do servisu a po skončení úkonu přistavení na Vámi vybrané místo Záruční a pozáruční servis osobních a užitkových vozidel všech značek Servis a diagnostika všech osobních a užitkových vozidel Geometrie Mechanické, klempířské a lakýrnické práce Pneuservis s velkým výběrem značek a rozměrů, uskladnění pneu Testy tlumičů a brzd Seřízení světlometů Výměna olejů Plnění klimatizací Výměna čelních skel Montáž tažných zařízení Prodej a montáž mechanických zabezpečení Prodej a montáž autorádií, alarmů, hands-free sad, vyhledávacích zařízení a GPS navigací Auto-elektronika Čištění exteriéru i interiéru vozidel Převody na dopravním inspektorátu, STK a emise Prodej, výkup a zprostředkování prodeje vozidel Znalecké posudky při prodeji vozidla

Orientační ceník oprav Práce servisní (běžné opravy) Vozidla nižší a střední třídy (Fabia, Octavia): 540,- / hod. Vozidla vyšší třídy, MPV (Audi, Passat, Superb): 650,- / hod. Vozidla luxusní, sportovní: . 700,- / hod. Vozidla dodávková: 600,- / hod. Práce klempířské (opravy havarovaných vozidel) Vozidla nižší a střední třídy (Fabia, Octavia): 660,- / hod. Vozidla vyšší třídy, MPV (Audi, Passat, Superb): 720,- / hod. Vozidla luxusní, sportovní: 720,-/ hod.   Lakování Práce lakýrnické (vozidla nižší a střední třídy): 660,- / hod. Práce lakýrnické (vozidla ostatní): 720,- / hod. (Rozpis lak. prací a materiálu kalkulujeme dle časových norem výrobce vozidla v expertním systému Audatex) Měření a seřízení geometrie Měření a seřízení geometrie od 850 Kč (dle typu vozidla) Ceny jsou uvedeny včetně DPH

Ceník čištění vozidel Mytí exteriéru vozu 325,-Kč Ruční mytí vozu, disků a podběhů; vysušení vozu a vnitřních hran dveří. Běžná údržba vozu, renovace vnitřních plastů 637,-Kč Ruční mytí vozu, disků, podběhů a vnitřních hran dveří; vysušení vozu; vyčištění skel a světlometů; vyluxování interiéru a zavazadlového prostoru vozu; odstranění nečistot; vyčištění a konzervace vnitřních plastových ošetření exteriéru, renovace a pryžových dílů vozu. Kompletní vnitřních plastů 1742,-Kč Ruční mytí vozu, disků, podběhů a vnitřních hran dveří; vysušení vozu; vyčištění skel a světlometů; vyluxování interiéru a zavazadlového prostoru vozu; odstranění nečistot; ošetření a konzervace laku tvrdým voskem; renovace plastů karoserie. Kompletní ošetření interiéru s podmytím exteriéru vozu 2210,-Kč Ruční mytí vozu, disků, podběhů a vnitřních hran dveří; vysušení vozu; vyčištění skel a světlometů; kompletní luxování a tepování interiéru mokrou cestou - luxování a tepování textilních koberečků, luxování a tepování zavazadlového prostoru vozu, tepování stropu vozu, tepování výplní dveří, tepování textilních sedaček, kompletní tepování podlahy; vyčištění přístrojové desky, vyčištění a konzervace vnitřní plastových a pryžových dílů vozu. Kompletní ošetření interiéru a exteriéru vozu 2860,-Kč Ruční mytí vozu, disků, podběhů a vnitřních hran dveří; vysušení vozu; vyčištění skel a světlometů; vyluxování interiéru a zavazadlového prostoru vozu včetně odstranění zbytků zaschlého hmyzu a ostatních nečistot; ošetření a konzervace laku tvrdým voskem a renovace plastů karoserie; kompletní luxování a tepování mokrou cestou - luxování a tepování textilních koberečků, luxování a tepování zavazadlového prostoru vozu, tepování stropu vozu, tepování výplní dveří, tepování textilních sedaček, kompletní tepování podlahy; vyčištění přístrojové desky, vyčištění a konzervace vnitřních plastových a pryžových dílů vozu.