Řešení inventarizace hmotného majetku

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentační manažer Kapitola 8.0 (Rozšířené efekty)
Advertisements

VY_32_INOVACE_54_MS_Word_ III. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Co je nového v ZWCAD ? Vývojový tým ZWCAD+.
Evidenční software SUAP
Zakázkově vytvořená aplikace Technologický software HTH8 s.r.o, Eimova 880, Polička, tel.: , fax: ,
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Tvorba webových stránek
Univerzální software Ht Monit
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
MS EXCEL 2007 Tabulkový procesor. Máte před sebou nejnovější verzi aplikace Excel. Při jejím otevření uvidíte známé listy, na něž jste zvyklí, ale horní.
IT začátečníci - Word Modul 3.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Charakteristika programu UCTO - obsluha Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá.
Evidence a inventury majetku
Praha6.cz Nové trendy v e-publishingu Statické stránky, mapa stránek, menu a fulltextové vyhledávání.
Microsoft Office PowerPoint
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Verze Modul OCENĚNÍ DaMaSk
17.Tabulkový procesor (filtrování a řazení dat, formuláře, podmínky a podmíněné formátování, export a import dat) Barbora Skoumalová 4.A.
Přechod na verzi 18 systému Aleph – školení klienta.
OS Windows. Tento operační systém byl vytvořen pro snazší ovládání počítače běžnými uživateli. Například stačí jednou definovat připojená zařízení (tiskárny…)
POS novinky…. Agenda – POS Grafické stoly Mobilní rozšíření POS PDAORDERMAN Pravidla, … Vzorová řešení.
Tabulkový procesor.
SETKÁNÍ UŽIVATELŮ KNIH. SYS. TINLIB / T SERIES Městská knihovna Chrudim listopadu 2003.
INVENTARIZACE MAJETKU k
ARL klient Stručný přehled funkcí Klient – jiný přístup k datům v systému  Umožňuje používat i další pole v záznamu - Je nezbytný v případě.
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Formátování tabulek n postupné formátování tabulek n automatické formátování tabulek Vypracovala: Veronika Nováková, 4. B 2.
RoBla Makra MS OFFICE.
Návrh systému evidence komponent měřícího řetězce stanic SampleFx.
Bezpečnostní pravidla při používání internetu
Tlačítka akcí. Do prezentací můžeme vkládat tzv. tlačítka akcí.
Vítejte při prezentaci některých zajímavých vlastností slovníků Lingea Lexicon. Mezi stránkami můžete přecházet pomocí kláves, myší nebo počkat na automatické.
S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Zákaznický den k verzi V E R Z E Systém a Personalistika Výdej
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
POWER POINT 1 Základní pojmy Power Point - základní pojmy.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
2OP381 Manažerská informatika 1
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_166_IT 9 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Systém pro podporu komunitního plánování
Upozornění (systémová) Menu Vyhledávací kritéria pro úkoly Záhlaví tabulky –možnost řazení podle sloupců Stránkování Stav úkolu| Atributy.
Upozornění (systémová) Menu Vyhledávací kritéria pro úkoly Záhlaví tabulky –možnost řazení podle sloupců Stránkování Stav úkolu| Atributy.
IDEA Web Systém 5.0 Pavel Bezstarosti IDEA spol. s r.o
Integrovaný regionální knihovní systém 3. generace Ing. Petr Štefan, Kp-sys s.r.o. Pardubice.
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Tabulkový procesor 4.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Ivana Brhelová Název šablonyIII/2.
Důležité aplikace v IS MU semestr 2011/2012. Struktura a plán semestru 8 hodin 8 hodin 2x2h (6h) 2x2h (6h) 1x80min(2h) 1x80min(2h) 1. Úvod, organizace.
Důležité aplikace v IS MU semestr 2008/2009. Struktura a design IS MU Jedinečný Informační systém v ČR Jedinečný Informační systém v ČR Desetitisíce uživatelů.
VYTVÁŘENÍ e-LEARNINGOVÝCH MATERIÁLŮ Přednáší Mgr. Jaromír Kozel
BARTECH BARTECH, s.r.o. Velkomoravská 527/33, Hodonín, INVENTURA „HIM“ Řešení inventarizace hmotného majetku NOVINKY verze 2.0.
Seminář k výběrovému řízení 2016 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí, zdravotnictví a vzdělanosti.
Microsoft FRONT PAGE Šablona 32 VY_32_INOVACE_19_10_Front Page.
Informační a komunikační technologie 11. WIN - pracovní plocha Autor : RNDr. Zdeněk Bláha.
NÁZEV ŠKOLY:SOŠ Net Office, spol. s r.o. Orlová Lutyně
Důležité aplikace v IS MU
Řešení inventarizace hmotného majetku
Letecká informační služba pro GA 2017
Důležité aplikace v IS MU
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Úvod do prostředí Upraveno pro verzi 2007
Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat
E-Inventarizace – datové terminály
Transkript prezentace:

Řešení inventarizace hmotného majetku BARTECH INVENTURA „HIM“ Řešení inventarizace hmotného majetku NOVINKY verze 2.0 1. 4. 2016, D. Kuda BARTECH, s.r.o. Velkomoravská 527/33, 695 01 Hodonín, www.bartech.cz 1

Seznam novinek Příručka „HIM PDA - Nastavení a práce s aplikací 2.0.pdf“ – poslední kap. 8.1. „Hypertextové linky“ do přesného popisu, nastavení atd. Rychlý přehled pro partnery a uživatele, na obvyklém místě

Nový grafický vzhled v PC Přehlednější maska, funkce v PC. Rozmístění, barvy. Popis převzatý z příručky: Změna vzhledu základní „masky“ a dalších prvků, a to s využitím DevExpress formátu Office 2010 Blue. Současně byla zvýrazněna nebo zvětšena tlačítka základních příkazů. Vzhled se týká obrazovek v kapitolách 4. Nastavení aplikace v PC a kapitole 7. Práce s daty a tisk.

Přepis dat v PDA - větší upozornění Větší zabezpečení proti omylu a přepsání inventury Dosavadní hlášení o tom, že při aktualizaci dat do PDA dojde k přepisu včetně případné inventury, bylo textově zvýrazněno. Toto hlášení je blíže vysvětleno v kapitole 4.3.1. Přenos číselníků z PC do PDA.

Dostupnější výsledky inventury Rychlý přístup k používané funkci vč. tisků Funkce „Výsledková listina“ byla přesunuta z horní příkazové lišty a z podmenu „Sestavy“, kde byla jedinou funkcí, přímo do hlavní masky. Nyní je na místě dřívějšího příkazu Sestavy, tj. v pořadí druhé zleva a příkaz je tak dostupnější. Viz kapitola 4.1. Hlavní nabídka, popř. 7.2. Zobrazení zdrojových nebo výsledných dat.

Tiskový jazyk pro tiskárny Zebra SW pracuje s DPL i ZPL = větší možnosti uživatelů Vedle stávajícího tiskového formátu v DPL jazyku pracuje aplikace nyní také v ZPL jazyku tiskáren ZEBRA. Lze tak používat znaky a kód ZPL při editaci formátu – viz nabídka: Výsledková listina – Tisk – Nastavení tisku etiket – Změnit.

Skrytý seznam přihlašovaných osob Snadné rozšíření o námět. Volitelným nastavením se může skrýt seznam přihlašovaných osob. Tím se zabrání nesprávnému přihlášení, zvláště při využití kódu pro uživatele záměrně mimo souvislou řadu (např. 1 osoba kód 81, další 109, jiná 8006 apod.). Nastavení viz v příslušné kapitole 4.2.2. Nastavení PDA (obrazovek v terminálu), postup v PDA viz kapitola 6.3.1. Přihlášení uživatele (nepovinná obrazovka).

SYSTÉMOVÉ OPRAVY Seznam provedených optimalizací, oprav, ladění. … a dalších 5 drobných kosmetických úprav (úprava textů hlášení, ladění funkčnosti při určité kombinaci číselníků, atd.

Kontakty OBCHOD SW PODPORA Tel.: +420 517 543 011 E-mail: obchod@bartech.cz Web: www.bartech.cz SW PODPORA Tel.: +420 517 543 031 Mobil: 605 206 522 E-mail: support@bartech.cz Vzdálená podpora: