Antivirus Vytvořil Adam Friedl

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bezpečnost práce na Internetu
Advertisements

Viry, trojské koně a červi
Brána firewall a její využití
Úvod Roviny bezpečnosti Softwarová bezpečnost AntiviryFirewall Bezpečnost na internetu PhishingSpam Datová komunikace Soutěž Bezpečně na netu 2014.
III/2 8.ABC XVII Informatika prevence, bezpečnost, zabezpečení, ochrana, údržba, aktualizace, update, brána firewall, antivir, malware,
Počítačové viry.
POČÍTAČOVÉ VIRY Barbora ČÁPOVÁ 1.A.
Proč chránit data v počítači
Software Dělení programů.
Software (programy) Vypracoval: Mgr. R. Jančar ZŠ Na Planině 1393/3, Praha 4 Krč Zdroj obrázků: Alfacomp.cz (pokud není uvedeno jinak)
Antivirové programy Josef Toth.
Informační a komunikační technologie
Počítačové viry a jiné hrozby
Anotace Žák definuje aplikační SW Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže definovat aplikační software Speciální vzdělávací potřeby Ne Klíčová.
Počítačové viry a jak se proti nim chránit
Počítačové Viry a antivir
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Název a adresa školy Střední škola zemědělská a přírodovědná Rožnov pod Radhoštěm nábřeží Dukelských Hrdinů Rožnov pod Radhoštěm Název operačního.
Jak na to : Počítačový Virus.
* Slouží pro vytváření a úpravu textových dokumentů. * Dnešní pokročilé textové procesory umožňují do dokumentu vkládat kromě textu i obrázky, videa,
Ochrana počítače Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Název: Zabezpečení PC a ochrana před škodlivými kódy
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Bezpečí a počítače Počítače škodlivé programy - malware Internet komunikační praktiky Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE,
Malware - opakování.
Bezpečnostní pravidla při používání internetu
Bezpečnostní pravidla při používání počítače a internetu.
Antivirové programy Marek Huňa EI – VT
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jana Homolková ANOTACEPrezentace obsahuje informace k preventivní údržbě počítačů.
Počítačová bezpečnost Je obor, který se zabývá zabezpečením počítače.
Počítačová bezpečnost
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_413_Počítačový červ AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
Jak učit ochranu počítače ? Malý, L. ZČU Plzeň. Úvod Každé PC, ať už je připojeno k internetu nebo ne, se stane dříve či později terčem útoku nějaké havěti.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
BEZPEČNOST V POČÍTAČI Jiří Beran BezpečnostJiří Beran.
počítačová BEZPEČNOST
BEZPEČNOSTNÍ PRAVIDLA PŘI POUŽÍVÁNÍ PC A INTERNETU
Antiviry.
Antiviry.
Bezpečnostní pravidla při používání počítače a internetu (problematika počítačových virů a červů, firewall) Mazal Jan, 4.A.
Počítačové viry Michael Čambor 7.A říjen 2010.
SOFTWARE IV Viry.
Co je to rootkit a jak funguje
WEBOVÝ PROHLÍŽEČ. Charakteristika: Webový prohlížeč je počítačový program, který slouží k zobrazování a prohlížení World Wide Webu (WWW), tj. internetu.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 7. ročník III
MALWARE Malware je počítačový program určený k poškození nebo vniknutí do počítačového systému. Výraz malware vznikl složením anglických slov „malicious“
NÁZEV ŠKOLY: S0Š Net Office Orlová, spol. s r.o AUTOR: Bc. Petr Poledník NÁZEV PROJEKTU: Podpora výuky v technických oborech NÁZEV ŠABLONY: III/2 – Inovace.
VIRUS - je program - dokáže se sám šířit bez vědomí uživatele tím, že vytváří kopie sebe sama - některé viry mohou být cíleně ničivé (např. mazat soubory.
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín VY_32_INOVACE_ICT_03 SOFTWARE POČÍTAČE Zpracovala: Mgr. Květoslava Štikovcová Číslo.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
 MS-DOS (Microsoft Disk Operating System) je operační systém firmy Microsoft, který patří do rodiny mnoha podobných a kompatibilních DOS systémů pro.
Mgr. Barbora Pilárová VY_32_INOVACE_09_VIRY, ANTIVIRY Příjemce: ZŠ Břidličná, okr. Bruntál Komenského BŘIDLIČNÁ Doporučeno pro: 6. ročník Předmět:
MICROSOFT OFFICE teorie. MICROSOFT OFFICE Microsoft Office je kancelářský balík od americké firmy Microsoft. Firma Microsoft je největší softwarovou firmou.
Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblastVzdělávání v informačních a komunikačních technologiích.
Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Mgr. Lubomír Stepek Anotace Prezence slouží k seznámení se zásadami bezpečné.
Internetový prohlížeč
SOFTWARE Operační systémy.
Freeware Shareware Demoverze Public domain
ANTIVIROVÉ PROGRAMY Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
9. Bezpečnostní pravidla při používání počítače a internetu
Nelegální stahování softwarů
Škodlivý software, počítačové viry
BEZPEČNOSTNÍ RIZIKA INTERNETU
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Operační systémy Viktor Beneš.
Herní zařízení-tablety
Software (programy) Vypracoval: Mgr. R. Jančar
Autor: Dominika Vycpálková
Transkript prezentace:

Antivirus Vytvořil Adam Friedl Antivirový program (zkráceně antivir) je počítačový software, který slouží k identifikaci, odstraňování a eliminaci počítačových virů

Osnova 1.Co je to Anivirus 2.Druhy antiviru 3.Ochrana proti viru 4.AVG 5.Microsoft 6.Zdroje 7.Poděkování

Co je to Antivirus Je program chránící počítač před viry Je program chránící počítač před viry jako například melissa,trojské koně atd.

Druhy Antiviru Mezi neznámější patří microsoft AVG,Avast,Comodo,Avira,microsoft….

Ochrana proti viru Slouží k tomu antivirové programy K ochraně před viry slouží antivirové programy, které jsou dnes často multifunkční a fungují i proti červům, trojským koňům a dalšímu druhu škodlivého softwaru.Na druhou stranu bohužel mnoho antivirů nedokáže skutečně efektivně zabránit útokům červů a dalšího moderního malwaru

AVG Zdarama ke stažení Vyvinutý českou firmou AVG (AntiVirus Guard) je antivirový program od české firmy AVG Technologies.Na stránkách společnosti je možné stáhnout verzi AVG AntiVirus FREE, která je pro domácí a nekomerční využití zdarma.

Microsoft Americká společnost Konzole telefony Microsoft Corporation je americká akciová nadnárodní společnost. Firma udělala také známou konzoli Xbox a telefony

https://cs.wikipedia.org/wiki/AVG_%28antivirov%C3 %BD_program%29 https://www.google.cz/search?q=antivirus+obr%C3%A 1zky&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEw i9upqvztjTAhUHWRoKHZD0AHAQ_AUIBigB&biw =1920&bih=957 zdroje

Poděkování Děkuji vám moc za pozornost !