Rada pro rozvoj lidských zdrojů kraje Vysočina ledna 2008 Zhodnocení TVD 2007 – a jak dále Ing. Petr Švíka bit cz training, s.r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
OČIMA ŽEN Projekt OČIMA ŽEN je podpořen z programu „Fondu pro nestátní neziskové organizace“. Program „Fond pro nestátní neziskové organizace“, jež je.
Advertisements

Česká asociace organizátorů veřejné dopravy - ČAOVD. S cílem koordinovat úsilí vedoucí ke zlepšení podmínek pro rozvoj integrované dopravy v České republice.
Rozvojový program obce Tisá Úvodní prezentace zpracovatele pro veřejnost
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Kultura a památková péče v Pardubickém kraji v letech
Konference 31.června 2012 „Veřejná správa jako významný faktor rozvoje regionu“ pod záštitou Ing. Jakuba Novotného PhD., rektora VŠP Jihlava, RNDr. Miloše.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Workshop dne prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Spadá se tedy i rovnost mužů.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Kongresová turistika v ČR, podpora jejího rozvoje.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
Městský úřad Šumperk Implementace modelu CAF
Administrativní členění ČR VY_32_Inovace_17KR-1 Mgr.Lenka Krčmářová ZŠ a MŠ Nedašov.
Evropské jazykové portfolio v praxi TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
VENKOVSKÁ TRŽNICE III. Projekt pro 13. kolo výzvy Programu rozvoje venkova Opatření IV.2.1. Realizace projektů spolupráce.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Katedra podnikové strategie Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku.
Rada pro rozvoj lidských zdrojů kraje Vysočina února 2008 Koncepce TVD 2008.
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
„Činnost krajských koordinátorů pro menšiny a krajských manažerů prevence v Kraji Vysočina“ Mgr. Lumír Bartů.
Pojďte s námi uspořádat jednu z největších sportovních akcí tohoto roku v kraji Vysočina..
Ing. Kateřina Lichtenberková
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Postup aktualizace Regionálního akčního plánu Zlínského kraje Ing
Platformy projektu KAP LK
PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ
Úřad práce České republiky
Rozvoj lidských zdrojů, celoživotní vzdělávání a zaměstnanost
Odbor rovnosti žen a mužů Sekce pro lidská práva ÚV ČR
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Ekonomika Finanční řízení neziskových organizací 3.
Vnitropodniková komunikace ve vybraném subjektu
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Hlavní město praha a integrace cizinců
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ČESKÁ LÍPA
Společenská odpovědnost ve školství
Dobrá praxe Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Příspěvek na konferenci
Škola Katolické gymnázium Třebíč, Otmarova 22, Třebíč Název projektu
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma:
Návrh řešení integrovaného dopravního systému kraje Vysočina (IDS KV)
Program celoživotního učení Comenius
Katedra veřejné ekonomie
České školství v mezinárodním srovnání Stručné seznámení s vybranými ukazateli publikace OECD Education at a Glance 2010 Tisková konference 7.
Technologické inovační centrum
EQF a Národní soustava kvalifikací v České republice
Blanka Valdecká, TOO ČMKOS, Seminář pro SIBP
SLUŽBY POSKYTOVANÉ KRAJSKOU SPOLEČNOSTÍ ARR s.r.o.
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Představení projektu.
doc. PhDr. Soňa Jandová, Ph.D. /
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
Sebehodnocení školy z pohledu zřizovatele (obce)
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017
Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů
Zdravý kraj Vysočina Marta Vencovská
Aktuální informace o stavu
Ing. Stanislava Správková
ÚVODEM… PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ ZŘIZOVANÝCH LIBERECKÝM KRAJEM 12. prosince 2018 I Liberec.
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Ochrana osobních údajů ve firmách v době účinnosti Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) - Podpůrné aktivity MPO pro podnikatele Ing. Pavel.
Klíčové aktivity projektu
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Ing. Ivo Hříbek odbor podnikatelského prostředí a obchodního podnikání
Transkript prezentace:

Rada pro rozvoj lidských zdrojů kraje Vysočina ledna 2008 Zhodnocení TVD 2007 – a jak dále Ing. Petr Švíka bit cz training, s.r.o.

Rada pro rozvoj lidských zdrojů kraje Vysočina ledna 2008 TVD v kraji Vysočina Do roku 2004  Aktivity TVD organizuje RLZ při Úřadu práce ve Žďáře nad Sázavou.  Aktivity TVD koordinuje Mgr. Bezchleba – ABS WYDA, s.r.o. Od roku 2004  Koordinaci aktivit TVD přebírá Krajská rada pro rozvoj Lidských zdrojů - aktivity koordinuje Mgr. Bezchleba jako člen rady  Největší počet aktivit proběhl v týdnu – (např. Setkání ÚP Jihlava se starosty obcí okresu Jihlava; Setkání vzdělavatelů se zástupci města Pelhřimov; Den otevřených dveří vzdělávací společnosti CC Systems; Setkání vzdělavatelů a personalistů; Den otevřených dveří vzdělávací společnosti ABS WYDA)  Konference 26. listopadu 2004 na ÚP ve Žďáře nad Sázavou

Rada pro rozvoj lidských zdrojů kraje Vysočina ledna 2008 TVD v kraji Vysočina Rok 2005 a 2006  Koordinaci aktivit TVD realizuje Krajská rada pro rozvoj Lidských zdrojů - aktivity koordinuje Mgr. Bezchleba jako člen rady  Aktivity probíhají v podobném schématu jako v roce Rok 2007  Garantem TVD 2007 je R RLZ kraje Vysočina prostřednictvím koordinačního týmu.  TVD 2007 bude realizován ve dvou rovinách: AKTIVITY POD STANEM  organizačně zabezpečí - bit cz training, s.r.o. AKTIVITY POD STŘECHOU  organizačně zabezpečí - ABS WYDA, s.r.o.

Rada pro rozvoj lidských zdrojů kraje Vysočina ledna 2008 TVD v kraji Vysočina v roce 2007 Motto:  Vzdělávání není pouze doménou mladých Cíl:  Cílem akce bylo představení zástupců významných zaměstnavatelů a institucí zabývajících se vzděláváním dospělých, prohloubení stávajících a navázání nových kontaktů  V neposlední řadě šlo i o zviditelnění regionů jako podnikatelsky zdatných celků na Vysočině. Přístup:  “Vytáhnout“ problematiku dalšího vzdělávání dospělých ven z kanceláří a přednáškových sálů, směrem k běžným obyvatelům kraje  Vzdělání je obdobou zboží a je tedy zapotřebí k jeho prezentaci přistoupit s principy moderního marketingu Záměr:  Během týdne zaměřeného na další vzdělávání dospělých seznámit s touto problematikou širokou veřejnost kraje  Zapojit do aktivit regionální média  Vytvořit sérii reálných akcí probíhajících v okresních městech kraje

Rada pro rozvoj lidských zdrojů kraje Vysočina ledna 2008 Termín konání - od do konference Celkový počet akcí  aktivity pod střechou9 akcí  aktivity pod stanem 5 celodenních prezentací 27 firem ve stanu na náměstích okresích měst JI, HB, PE, TR a ZR  Konference OHLÉDNUTÍ ZA TÝDNEM VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH 2007 V KRAJI VYSOČINA

Rada pro rozvoj lidských zdrojů kraje Vysočina ledna 2008 Celkový počet účastníků TVD  aktivity pod střechou668 osob  aktivity pod stanemcca 2500 osob navštívilo stan z toho 739 osob vyplnilo dotazník  konference38 osob  CELKEM3 206 osob  Aktivit pod stanem se zúčastnilo 27 firem Jaká forma propagace veřejnost nejvíce oslovila  Český rozhlas Region  plakáty  web kraje a bitcz

Rada pro rozvoj lidských zdrojů kraje Vysočina ledna 2008 Formy propagace TVD  Plakáty - 3 týdny  Linkové autobusy ICOM – 300 ks formátu A3  158 plakátu formátu A2 – pět regionálních mutací  168 plakátů formátu A3 v prostředcích MHD  Inzeráty  32 inzerátů v regionálních mutacích Deníku Vysočina  Český rozhlas Region  122 rozhlasových anoncí od 3. do 14. září  5 rozhlasových poraden – celkem 75 min.  Články v různých novinách a zpravodajích  Elektronický zpravodaj + web kraje a bitcz

Rada pro rozvoj lidských zdrojů kraje Vysočina ledna 2008

Celkové vynaložené náklady  aktivity pod střechou Kč  aktivity pod stanem Kč  konference Kč CELKEM Kč Celkové příjmy  Příspěvek kraje Kč  Poplatky vystavovatelů Kč  Ostatní zdroje Kč CELKEM Kč Do nákladů nejsou započítány mzdy organizátorů odhadem dalších cca Kč.

Rada pro rozvoj lidských zdrojů kraje Vysočina ledna 2008 Přehled výstupů zpracovávaných o TVD  Dotazníkové šetření + vyhodnocení prezentované na konferenci  12 min videodokument o TVD bonus konference  Seznam a popis mediální kampaně  Tiskové zprávy  7 powerpointových prezentací z konference Další zajímavosti TVD 2007  Akci navštívil v Havlíčkově Brodě pan prezident Václav Klaus s chotí

Rada pro rozvoj lidských zdrojů kraje Vysočina ledna 2008 TVD v roce 2008 – jak dále Projednat Radou pro rozvoj lidských zdrojů kraje Vysočina záměr pořádat TVD 2008  stanovit pracovní skupinu RRLZ  Připravit na další zasedání RRLZ koncepci na rok 2008  Odsouhlasit záměr v radě kraje – do poloviny března 2008 Zvážit zda kraj Vysočina nabídne zahajovací meeting TVD v ČR Koordinovat přípravu TVD s koncepcí na celostátní úrovni Koho získat pro účast  Zapojit do aktivit vzdělávací instituce a agentury práce  Umožnit participaci významným podnikatelským subjektům v kraji Vysočina  Zapojit do aktivit regionální média  Nezapomenout na obce a města