VÝROBA S TECHNICKOU PŘÍPRAVOU Ing. Bohuslav Major Skalský Dvůr 2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tabulkový procesor Práce se souborem – otevření, tvorba a použití šablony, tisk, propojení tabulky Excel s Wordem, nastavení Excelu, uložení Autorem materiálu.
Advertisements

Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_252_TÉMA_Daň z přidané hodnoty Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
Inf Používání a tvorba databází. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín Registrační čísloCZ.1.07/1.5.00/ Označení DUMVY_32_INOVACE_E21.15 Ročník2. ročník.
IPad Seminář KA 05 Hana Hoffmannová. iPad Úvodní seminář pro práci s tabletem. 2.
FINANČNÍ GRAMOTNOST CENA. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Jméno autora: Tomáš Utíkal Škola: ZŠ Náklo Datum vytvoření (období): září 2013 Ročník: devátý Tematická oblast: Elektrické a elektromagnetické jevy v 8.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_256_TÉMA_ Rozdělení nákladů Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Zdeňka Bitterová Název materiálu:
Jméno autora: Tomáš Utíkal Škola: ZŠ Náklo Datum vytvoření (období): září 2013 Ročník: devátý Tematická oblast: Elektrické a elektromagnetické jevy v 8.
Úvod k přednáškám o Jištění kvality technologických procesů VŠCHT pd v
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada44 AnotaceFormou.
PowerPoint 2010 Tvorba jednoduché prezentace (nový snímek, návrh snímku, pozadí)
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Digitální učební materiál Název projektu: Inovace vzdělávání na SPŠ a VOŠ PísekČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Střední průmyslová škola a.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Přepočty surovinových norem
Ekonomika provozu a podnikání Ekonomická příprava výroby.
OneNote. Co to je?  OneNote patří k produktům Microsoftu, nyní je ke stažení zdarma  jde o aplikaci pro rychlou, snadnou a přehlednou správu různých.
Life cycle assessment LCA Hodnocení životního cyklu.
Informatika – Úvod do MS Excel Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Microsoft Excel verze 2010 Mgr. Přemysl Kejzlar.
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 5– POWERPOINT - ODRÁŽKY A ČÍSLOVÁNÍ Název školy:
Všechna neocitovaná díla jsou dílem autora.
Přijatá objednávka na lavičku Park ks
Skalský Dvůr 2015 EVIDENČNÍ VÝROBA Ing. Bohuslav Major.
Skalský Dvůr 2015 VÝROBA SMĚSÍ Ing. Bohuslav MAJOR.
Organizace výroby Organizace a řízení výroby
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
Organizace výroby Organizace a řízení výroby
Název SŠ: VOŠ, SPŠ automobilní a technická Autor: Mácha Jaroslav
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Cukrářské technologie – pálená hmota a listové těsto
9. Přenos programu z PC do stroje
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 12– SMARTART V PREZENTACI. Název školy:
Oblasti využití výpočetní techniky
Projekt: Šance pro každého žáka
8. Zpracování technologických postupů tepelného zpracování
Základní formy prodeje
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_567_ Výroba sýrů a jogurtů 1 Název školy: Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
Snížení nákladů na vytápění budov
ÚČTOVÁNÍ MATERIÁLU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Název projektu: Moderní výuka s využitím ICT
Hodnocení efektivnosti řízení zásob
Malování - nástroje grafického editoru
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_EKO_1184 Ročník: 3. Vzdělávací obor:
ŘÍZENÍ ZÁSOB NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a příroda, Fyzika, Dalekohledy Autor: Kamil Bujárek, Bc. Název materiálu:
Popis výukového materiálu Název: PowerPoint
Charakteristika daňové evidence
AUTOR: Mgr. Gabriela Budínská NÁZEV: VY_32_INOVACE_7B_05
Digitální učební materiál
Strojní zařízení - Pracovní proces s výztuží
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Environmentální a zdravotní aspekty EPS izolací
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jaroslav Bartl Číslo
ZÁSOBOVÁNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Transkript prezentace:

VÝROBA S TECHNICKOU PŘÍPRAVOU Ing. Bohuslav Major Skalský Dvůr 2015

BLOKOVÉ SCHÉMA - OBECNĚ PRVOTNÍ NASTAVENÍ SKLADOVÉ KARTY (POLOŽKY) VÝROBNÍ OPERACE TECHNOLOGICKÝ POSTUP TVORBA DOKLADŮ PŘIDÁNÍ POLOŽEK DO VÝROBY REZERVACE MATERIÁLU POVOLENÍ VÝROBY SPOTŘEBA MATERIÁLU EVIDENCE VÝROBY A ZMETKOVITOSTI PŘÍJEM VÝROBKU NA SKLAD UZAVŘENÍ/KONTROLA

BLOKOVÉ SCHÉMA - WinFAS PRVOTNÍ NASTAVENÍ SKLADOVÉ KARTY (POLOŽKY) -- *8718 VÝROBNÍ OPERACE -- *5555V TECHNOLOGICKÝ POSTUP GENERUJE SE AUTOMATICKY PO ULOŽENÍ VO TVORBA DOKLADŮ V APLIKACI *5563 PŘIDÁNÍ POLOŽEK DO VÝROBY - TL. PŘIDEJ REZERVACE MATERIÁLU - TL. REZERV. MAT. POVOLENÍ VÝROBY - TL. POVOLENÍ VÝR. SPOTŘEBA MATERIÁLU - TL. SPOT. MAT. EVIDENCE VÝROBY A ZMETKOVITOSTI - TL. EVIDENCE PŘÍJEM VÝROBKU NA SKLAD - TL. PŘÍJEM VYR. UZAVŘENÍ/KONTROLA - TL. UZAVŘENÍ VYR.

SKLADOVÉ KARTY - *8718 MATERIÁL – VSTUP VÝROBKY - VÝSTUP

VÝROBNÍ OPERACE (RECEPTURY) *5555V DEFINICE VOAUT. GENEROVÁNÍ TP

TVORBA DOKLADŮ *5563_EVIDENCE VÝROBY ŠABLONA APLIKAČNÍ

TVORBA DOKLADŮ *5563_EVIDENCE VÝROBY PŘIDÁNÍ POLOŽEK DO VÝROBY - TLAČÍTKO PŘIDEJ Položky do výroby lze vložit  Ručně – tlačítko Přidej  Import z objednávky, zakázkového listu – tlačítko Import

TVORBA DOKLADŮ *5563_EVIDENCE VÝROBY REZERVACE MATERIÁLU - TLAČÍTKO REZERV. MAT. Ihned po přidání položek do výroby by měla následovat rezervace materiálu

TVORBA DOKLADŮ *5563_EVIDENCE VÝROBY POVOLENÍ VÝROBY - TLAČÍTKO POVOLENÍ VÝR.. Po úspěšné rezervaci materiálu je dalším krokem povolení výroby Povolení se dělá v momentě, kdy se má na výrobku začít fyzicky pracovat

TVORBA DOKLADŮ *5563_EVIDENCE VÝROBY POVOLENÍ VÝROBY - TLAČÍTKO POVOLENÍ VÝR..

TVORBA DOKLADŮ *5563_EVIDENCE VÝROBY SPOTŘEBA MATERIÁLU - TLAČÍTKO. SPOT. MAT.. Po povolení výroby následuje ihned spotřeba materiálu, který by měl být vydán ze skladu a použit pro smontování výrobků

TVORBA DOKLADŮ *5563_EVIDENCE VÝROBY EVIDENCE VÝROBY A ZMETKOVITOSTI - TLAČÍTKO EVIDENCE. Pomocí evidence lze upravovat počet vyrobených kusů Pro zbylé nevyrobené kusy se  Stornují doklady k rezervaci a spotřebě materiálu  Založí se nová rezervace materiálu a nová spotřeba v požadovaném množství  Upraví se množství ve výrobní dávce

TVORBA DOKLADŮ *5563_EVIDENCE VÝROBY PŘÍJEM VÝROBKU NA SKLAD - TLAČÍTKO PŘÍJEM VYR.. Po stisknutí tlačítka PŘÍJEM VYR. se hotový výrobek přijme na sklad

TVORBA DOKLADŮ *5563_EVIDENCE VÝROBY UZAVŘENÍ/KONTROLA - TLAČÍTKO UZAVŘENÍ VYR.. Po stisknutí tlačítka UZAVŘENÍ VYR. se celý proces uzavře