Co je to Facebook? Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně: k tvorbě sociálních sítí komunikaci mezi uživateli sdílení multimediálních.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bezpečnost na internetu
Advertisements

K čemu slouží facebook? Díky Facebooku můžete navázat kontakty s lidmi a sdílet s nimi své zážitky.
Sociální sítě.
 Facebook. Facebook vlétl na č eský internet doslova jako uragán. B ě hem velice krátké doby si tato komunitní sí ť vytvo ř ila statisíce fanoušk ů,
Helena Vorlová Kamasová silvie.
Bára Ond ř ejová 9.C.  1. co je sociální sí ť  2. Facebook  3. Lidé  4. Spolu ž áci  5. Myspace  6. Bebo  7. Hi5  8. Orkut  9. Naymz.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
FIL MISTROVSTVÍ SVĚTA V BOX LAKROSU PRAHA ČESKÁ REPUBLIKA 21.—28. května 2011.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Střední odborné učiliště nábytkářské a.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Školení pro uživatele portálu.
ICT ve výuce jazyků Mgr. Jana Sochorová Základní škola a Mateřská škola Česká Bělá.
Digitální učební materiál Název projektu: Inovace vzdělávání na SPŠ a VOŠ PísekČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Střední průmyslová škola a.
Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní.
Senioři a sociální sítě. Kolik je ale na sociální síti vlastně českých seniorů? Je to asi 5% z 3,5 mil.
Český internet.  Současnou podobu českého internetu vytvořili z 99 % Češi, i když je dodnes většinou považován za něco mezinárodního nebo globálního.
Milan Doležal Michal Oujezdský Michael Petřík. Reality - úvod Cokoliv, co je připevněné k zemi (nemovité) Významné „úložiště” peněz Druhy ekonomických.
Vize propojení zdravotního a sociálního pojištění RNDr. Jiří Schlanger náměstek pro informatiku a mezinárodní věci.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Irena Čiháková Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
Název materiálu: Služba Edu Live Anotace: Výklad nového učiva Autor: Iveta Pasterňáková, 2013 Ověření ve výuce , 4.třída Vyučovací předmět: Informatika.
Jak vydělat na placeném obsahu motejlek.com. Vize Vybudovat internetový mediální dům postavený na nepostradatelných, nezávislých a naprosto seriozních.
Evropské jazykové portfolio v praxi TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Proč Školní statistická ročenka?  Podle letošních anket tvoří studenti 16 % a učitelé/profesoři.
Mark Zuckerberg. Životopis Mark Elliot Zuckerberg se narodil 14. května 1984 a své dětství strávil v New Yorku. Vyrůstal v židovské rodině lékařů – otec.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ Úvod do práva.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
PŘIHLÁŠENÍ K ELEKTRONICKÉ EVIDENCI TRŽEB
2OP484 Manažerská informatika 4 Zoner Photo Studio
Obchodní akademie Náchod
Pojďte s námi uspořádat jednu z největších sportovních akcí tohoto roku v kraji Vysočina..
První informativní setkání
Internet.
Josef Středula, předseda ČMKOS
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
Facebook.
Státní maturita Jindřich Kitzberger.
Analýza nových forem marketingu
Vnitropodniková komunikace ve vybraném subjektu
Hlavní město praha a integrace cizinců
Sociální sítě a jejich rizika
InfoMIL Rob Bakx InfoMil – twinningový poradce
INTERNET Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu
Účetnictví – význam informací
ZEMĚPIS - SVĚT Severní Amerika
Elektronické informační zdroje (VIKBA25)
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Ernest Seifert Název materiálu:
Když slova nestačí Prezentace.
V roce 1991 založil vedoucí českou společnost zabývající se odbavovacími systémy pro veřejnou dopravu a výrobou elektroniky na zakázku. Dnes zaměstnává.
Knihovna společenských věd TGM v Jinonicích
Dvacáté století – vznik Československa a jeho meziválečný vývoj
Spoluzakladatel Googlu
NATO.
PŘÍJMY – NEROVNOST, DISKRIMINACE, CHUDOBA
Marketingová komunikace ve vybrané společnosti
Evropský rok výchovy prostřednictvím sportu – EYES 2004
Žákovský parlament Vypracovali: Vojtěch Halík, Anna Adámková, IX.A
Název projektu: Moderní škola
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
Základy práce s informačními zdroji ZUR163
ŘÍZENÁ PORTFOLIA– PRO KLIENTY ČR CAPITAL MARKETS, o.c.p., a.s.
Máte zájem o více informací?
Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska - druhé největší sdružení v ČR ( ) členů - založeno 1990 Základní poslání a cíle Sdružení:
Dějepisné soutěže pro SŠ
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
Oficiální internetový portál českého předsednictví EU EU.2009.CZ
KNIHOVNA UNIVERZITY PALACKÉHO V OLOMOUCI
Online databáze pro ohrožené rodiny a děti v ORP Chrudim SÍŤ POMOCI A PODPORY na Chrudimsku V RÁMCI PROJEKTU EFEKTIVNÍ ŘÍZENÍ SÍTĚ SLUŽEB PRO OHROŽENÉ.
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Obrat V literatuře často užívaný výraz pro růst firem – jak roste obrat Obrat je širší pojem než tržby Obrat uvedený ve Výsledovce – poslední řádek.
Transkript prezentace:

Co je to Facebook? Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně: k tvorbě sociálních sítí komunikaci mezi uživateli sdílení multimediálních dat, udržování vztahů a zábavě Se svojí miliardou aktivních uživatelů (říjen 2012) je jednou z největších společenských sítí na světě. Je plně přeložen do šedesáti osmi jazyků.

Typ akciová společnost Založeno Cambridge, Massachusetts (1. února 2004) Ústředí Palo Alto, Kalifornie Dublin, Irsko (mezinárodní ústředí pro Evropu, Afriku a Střední východ) Klíčoví lidé Mark Zuckerberg, zakladatel a CEO Dustin Moskovitz, spoluzakladatel Sheryl Sandbergová, COO Matt Cohler, Manažer pro strategii a obchod Chris Hughes, spoluzakladatel Hodnota $104 miliard USD Zaměstnanci Webová stránka Typ stránky sociální síť Registrace povinná Dostupné jazyky 68 jazyků včetně češtiny Spuštěno Únor 2004 Současný stav aktivní

statistiky Aktivních uživatelů: 1 miliarda Průměr nových uživatelů za den: Zhlédnuté stránky: Přes 65 miliard za měsíc Vyhledávání: Přes 500 miliónů za měsíc Velikost indexu vyhledávání: 200 GB Největší země: USA, Kanada, Spojené království Pořadí v návštěvnosti všech webových aplikací na světě: 3. Fotografií: 140 miliard fotografií (denně se nahraje na Facebook 200 milionů fotografií)

Zakladatel Mark Zuckerberg (* 14. května 1984, Dobbs Ferry, New York, USA) je americký programátor a podnikatel. Ještě jako student na Harvardově univerzitě založil online sociální webový systém Facebook za pomoci kolegů z Harvardu: informatika Andrew McCollumna, spolubydlícího Dustina Moskovitze, Chrise Hughese a Eduarda Saverina. Nyní pracuje jako CEO Facebooku. Časopis Time jej v roce 2010 vyhlásil Osobostí roku.

Děkujeme za pozornost.

Zpracovali: Michal Burdikov Michal Karban Marek Štěpán Jakub Rosinský