Svět a lidé kolem nás Eliška Švihlová. LIDÉ s PŘÍRODOU Lidé občas dělají nezdravé věci které jsou nebezpečné jak pro ně tak i pro přírodu jako třeba KOUŘENÍ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NEPOŘÁDEK V NAŠICH LESÍCH
Advertisements

1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště. Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém.
Vzduch se tetelí při poledním zvonu, s klekáním nás vítá soumrak, znovu a znovu…
P L I T V I C K Á J E Z E R A.
Existují Květiny velmi jednoduché… … i složitějších tvarů.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Vladislav Michl
Natur ohne Grenzen - Příroda bez hranic Nationalpark Thayatal - Národní park Podyjí
Milé děti, díváte se dobře kolem sebe?
Fraktální geometrie Obdivuhodné a krásné vzory - neuvěřiitelné!
Já a příroda.
Téma: PŘÍRODNÍ SPOLEČENSTVA: ZAHRADA I. - Pracovní listy 4. ročník
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Téma.10.Příroda a já.  Přírodu si představují,že všechny rostliny kvetou, zvířata se v přírodě množí.Stromy rostou. A já jsem rád, že máme lesy, že nám.
ŽIVÁ A NEŽIVÁ PŘÍRODA.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Příroda kolem nás Není –li uvedeno jinak, je tento.
Fraktální geometrie Podivné a krásné vzory - nepředstavitelné!
název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd
PONDĚLÍ MALOVÁNÍ Můžeme malovat různými barvami - pastelky, vodovky, tempery.. Můžeme malovat podle knihy, fotky, věcí nebo jen tak podle sebe.
Přírodniny a lidské výtvory 3. ročník
Mentální anorexie.
Pojmenuj domácí zvířata
VY_52_INOVACE_PRV.3.29_Živá příroda _ dřeviny_pracovní list
Nizozemí Aneta Bohdálková Kam na výlet Do hotelu: Delta. Cena: 2069 Kč. Celkem pokojů: 8. Můžete tam mít domácí zvíře. Je tam: cyklistika. Do hotelu:
SLOVENSKO Martin Schwarz.
JAN WERICH CITÁTY S KAPKOU HUMORU A S PÍSNIČKOU.
MÍSTO,KDE ŽIJI JE VSETÍN
EVVO Prvouka 3. ročník ZŠ „ŽIVÁ PŘÍRODA“
Hádejte děti: jaká dobrůtka kde uzraje?
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Jsme vstupu na území "tepuyes" (byt sněhové řetězy). ve Venezuele. Zde je Salto Angel, nejvyšší vodopád na světě (Téměř 1000 m, 18 krát vyšší než Niagara).
Tip na jarní výlet Zell am see.
Exkurze Škoda Auto a Geopark Turnov Projekt „Přírodní vědy pro každého a bez překážek“
Krása Jen skrze Krásu si člověk hledá cestu ke Svobodě.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Poznej volně žijící zvířata
Vsetín Vsetín je město, ve kterém žiji. Na Vsetínu se mi líbí, že je to malé město a všichni se tu v podstatě skoro známe. Město je obehnané lesy a kopcovitými.
Najdi ve větách domácí zvířata
Válečné konflikty I. Petr Machala.
Příroda nebo člověk Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_57_Co lidé umí AUTOR: Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM: 1.,
Volně žijící zvířata – pole, louka, les
Kodexy Výtvarná dílaSochy & plastiky Věda & vynálezy ČLOVĚK - VYNÁLEZCE - GÉNIUS „Mezi malířstvím a sochařstvím neshledávám jiný rozdíl, nežli že sochař.
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Přírodní krása Rakouska...
MÍSTO, KDE ŽIJEME PRVOUKA, 1. TŘÍDA. mapa České republiky.
14 Minulost – současnost - budoucnost
M ĚSTSKÉ JESLE C HOTĚBOŘ. Naše zařízení poskytuje péči o děti ve věku od 0 zpravidla 3 let. Naším úkolem je vést děti ke zdravému, krásnému a čistému.
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 1045 AUTOR: Mgr. Marie Horehleďová NÁZEV: VY_32_INOVACE_9/11_UČÍME SE POMÁHAT TEMA: Učíme se pomáhat.
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Název školy: Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny Autor:
Sladit lze všechno ! (je k tomu však potřeba alespoň troška moudrosti)
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Zpracovala: Mgr. Monika Dvořáková
RODINA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Vzdělávací materiál v rámci projektu EU peníze školám
JABLOŇ.
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144 Název materiálu: VY_52_INOVACE_34_ kvetoucí_stromy_ad1 Číslo projektu: CZ 1.07/1.4.00/ Autor:
Jaro. Jaro JARO jarní rovnodennost měsíce: březen duben květen.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Želva zelenavá.
Mezinárodní spolupráce
Divadlo Alfa a výrobky z plexiskla
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.2.Bal.34_Živá_a_neživá_příroda.
P L I T V I C K Á J E Z E R A.
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
JARO U NÁS VY _32 _ INOVACE _01
Č. DUMu: VY_32_INOVACE_01_jaro
SVÉDSKO 1.
VY_12_INOVACE_167_Ovocné stromy
Jsme vstupu na území "tepuyes" (byt sněhové řetězy). ve Venezuele.
Transkript prezentace:

Svět a lidé kolem nás Eliška Švihlová

LIDÉ s PŘÍRODOU Lidé občas dělají nezdravé věci které jsou nebezpečné jak pro ně tak i pro přírodu jako třeba KOUŘENÍ TO MŮŽE I ZABÍJET A NEHODÍ SE PRO MALÉ DĚTI!!!

PŘÍRODA PRO LIDI Příroda je ale i nebezpečná pro lidi vystavuje nám takové překážky, že je jakýkoliv sportovec nepřekoná. U NÁS NAŠTĚATÍ TAKOVÉ KATASTROfY NEJSOU

Lidé však přírodě pomáhají Lidé pomáhají přírodě tím, že sázejí ovocné stromy a nebo květiny a poté se o ně starají OTRHÁVAJÍ DOKONCE I PLEVEL A ODHÁNĚJÍ NEBEZPEČNÉ BROUKY

Přírodní krásy Příroda má i mnoho krás jako například hory, skály a tak dále některé přírodní krásy byly dokonce zapsány do historie PŘÍRODNÍ KRÁSY JSOU KRÁSNÉ TO DÁVÁ ROZUM : )

Děkuji : )