Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:"— Transkript prezentace:

1 METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Moderní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_ Jméno autora: Mgr. Blanka Vanišová Datum, období kdy byl vytvořen: Název práce: Kvetoucí rostliny - prezentace Předmět, pro který je VM určen: Člověk a jeho svět Ročník, pro který je VM určen: Třetí Časová dotace: 1 hodina Vzdělávací oblast, tematický okruh, téma: Živá příroda, Kvetoucí rostliny Metodický list, anotace- výstižný popis způsobu použití VM ve výuce: Prezentace je určena jako pokračující materiál k velké kapitole Živá příroda. Učitel má připravený výklad, žáci mohou doplňovat svými znalostmi a zkušenostmi. Pomůcky: prezentace

2 KVETOUCÍ ROSTLINY

3 1. Pojmenuj rostliny 2. Pojmenuj stromy 3. Pojmenuj keře 4. Pojmenuj zemědělské plodiny 5. Urči způsob rozmnožování rostlin 6. Vysvětli využití zemědělských plodin

4 KVĚTINY

5 KVĚTINY

6 KVĚTINY

7 KVĚTINY

8 STROMY

9 KEŘE

10 ZEMĚDĚLSKÉ PLODINY

11 Závěr: Barevné materiály byly použity z knihoven Microsoft Word Materiály jsou určeny pro bezplatné užívání, pro potřeby výuky a vzdělávání na všech typech škol.


Stáhnout ppt "METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:"

Podobné prezentace


Reklamy Google