Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jméno autora: Mgr. Blanka Vanišová

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jméno autora: Mgr. Blanka Vanišová"— Transkript prezentace:

1 Jméno autora: Mgr. Blanka Vanišová
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost  Projekt: Moderní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_2.2.05 Jméno autora: Mgr. Blanka Vanišová Datum, období kdy byl vytvořen:  Název práce: Léčivé rostliny – prezentace Předmět, pro který je VM určen: Člověk a jeho svět  Ročník, pro který je VM určen: Třetí  Časová dotace: 1 hodina  Vzdělávací oblast, tematický okruh, téma: Živá příroda, Léčivé rostliny Metodický list, anotace- výstižný popis způsobu použití VM ve výuce: Prezentace je určena jako pokračující materiál k velké kapitole Živá příroda. Učitel má připravený výklad, žáci mohou doplňovat svými znalostmi a zkušenostmi. Uč. si může připravit ochutnávku bylinkových čajů ze šípku, lípy, mateřídoušky, heřmánku… Pomůcky: prezentace

2 LÉČIVÉ BYLINY

3 LÉČIVÉ ROSTLINY Některé části léčivých rostlin obsahují účinné hojivé látky. Vyrábějí se z nich některá léčiva. Podle obrázku zkus poznat, o jakou rostlinu se jedná, která část je léčivá a k jakým léčebným účelům se používá.

4 POZNÁŠ JE?

5 POZNÁŠ JE?

6 POZNÁŠ JE? http://nd04.jxs.cz/614/960/139a005198_74314514_o2.jpg

7 POZNÁŠ JE?

8 POZNÁŠ JE?

9 Závěr: Neocitované materiály byly použity z knihoven Microsoft Word 2003 – Materiály jsou určeny pro bezplatné užívání pro potřeby výuky a vzdělávání na všech typech škol.


Stáhnout ppt "Jméno autora: Mgr. Blanka Vanišová"

Podobné prezentace


Reklamy Google