1. 2 Výčet několika t ržních trendů… Produkty –Nu Colour® Advanced Tinted Moisturizer –Nu Colour® Advanced Liquid Finish Obsah.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ageLOC® BODY TRIO Příležitost nové generace podpořená vědou a produkty
Advertisements

“Joie de Vivre”* JVi 2014 PLÁN NA UVEDENÍ * Získejte chuť do života.
1.Význam kosmetického účinku šamponu
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
The Beauty Collection Nové produkty Podzim 2011.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
ageLOC® Galvanic Body Trio
Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Anotace Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Péče o pleť Kód VM:VY_52_INOVACE_08 Vzdělávací předmět:Výchova ke zdraví Tematická oblast:Zdraví.
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Md:peelsTM Široká řada farmaceutických a lékařských chemických peelingů se složením pro nápravu hlavních projevů stárnutí, které trápí pacienty stárnutí.
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
PRODUKTY FLP NA PODZIMNÍ MĚSÍCE
Ukažte rozzářenou, hladší, mladě vypadající pleť za 7 dní*
TÓN V TÓNU Inovace 2007.
Gelové nehty.
Tork BusinessSchool Produktové školení Tork Posílení díky znalostem.
Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy...
Ročníková práce Péče o kůži 2013/14 Honza Sokolář 6. Třída Obr. 1.
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
1 Příležitosti s novou řadou Munken Design. 2 2 Munken Design řada rozšířena o Munken Rough Co je silnou stránkou Munken Rough? Nejhrubší povrch mezi.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Nové masky Pro Comfort z výtažky z květin Daruji naše pokožce kvetoucí vzhled.
Být rodičem je úžasné … Každý rodič vždy dá to NEJLEPŠÍ svému dítěti … WINALITE BabyCare
Digitální projektory. LCD (Liquid Crystal Display) DLP (Digital Light Processing)
Nápoj na bázi koktejlu z ovocných šťáv..
Kosmetika.
Tužka na vyhlazení vrásek
ŽIVOT JAKO LEPORELO, REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.4.00/ Kůže Autor: Mgr. Kateřina Čermáková Datum: Cílový ročník: 8.
Přírodní mycí houba «KONNYAKU» 100% se skládá z hlíz exotické květiny Amorphophallus Konjak Jemná jako bílý mráček, Účinná i bez čisticích prostředků.
Autor: PaedDr. Hana Hrubcová Název: VY_32_INOVACE_3B_05_Lidské rasy
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
VY_52_INOVACE_ZB03_1064TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
LIDSKÉ RASY (PLEMENA) 8. ročník.
KOSMETIKA.
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Strategický partner & Arkopharma má na francouzském farmaceutickém trhu klíčovou pozici Arkopharma – jeden z hlavních evropských farmaceutických koncernů.
VY_52_INOVACE_ZB03_1364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
50 ZAMĚSTNANCŮ VE VÝROBĚ 200 SPOLUPRACUJÍCÍCH SPOLEČNOSTÍ V ITÁLII 70 ZEMÍ CELOSVĚTOVĚ 15 MILIONŮ TUB V ROCE 2013.
FOREVER Vit♀lize™ Women’s FOREVER Vit♀lize™ Women’s Jak ženy stárnou, mohou využít další pomoc v boji proti volným radikálům, na zvládnutí stresu, zvýšení.
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
KRÉMOVÝ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM VIACOLORE ODSTRANĚNÍ UMĚLÝCH PIGMENTŮ PRODUKTY KOMPAKTNÍ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM.
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
JAFRA COSMETICS představuje NOVINKY Revitalizační čistící prášek Rozjasňující pleťové tonikum Rozjasňující denní emulze SPF 15 Rozjasňující.
AgeLOC™ Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II Přináší lázně přímo k vám ageLOC™ Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
GHESER Síla přírody pro silné na duchu. Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou.
Číslo projektu MŠMT: CZ / / Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská.
Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV50 Název školy.
(Nabídka platí od 1. září do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.) Babí léto s kosmetikou SOTHYS Paris.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
Krém anti-âge + oční krém créme anti-rides za ½ ceny PROGRAM ANTI-ÂGE PÉČE V EXKLUZIVNÍM BALENÍ EXKLUZIVNÍ KOSMETICKÁ TAŠTIČKA (V nabídce jsou krémy č.1,
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
Kontext MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 VINTAGE SPORT. Otevřete dokořán dveře a svou mysl lehkosti a jednoduchosti! V jemné atmosféře se objevuje.
Rozklad světla Investice do rozvoje vzdělávání.
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
5 věcí, za které vás váš dermatolog nepochválí
MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM
NAJDĚTE TO, CO VÁM VYHOVUJE
VY_32_INOVACE_15_32_STŘÍDÁNÍ ČTYŘ ROČNÍCH OBDOBÍ
Marketingové strategie
NOVINKA ALOE LIGHT ALOE VERA JE TRENDEM VE VÝŽIVĚ I KOSMETICE
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
PRO MELÍROVANÉ HNĚDÉ, BLOND & STŘÍBRNÉ VLASY
Transkript prezentace:

1

2 Výčet několika t ržních trendů… Produkty –Nu Colour® Advanced Tinted Moisturizer –Nu Colour® Advanced Liquid Finish Obsah

3 Výčet několika tržních trendů… Odvětví anti-agingu má hodnotu 5,3 miliard eur a Nu Skin® má na tomto poli vedoucí pozici BB krémy (Beauty Balms, zkrášlující balzámy) a CC krémy (Colour Correcting, pro bezchybnou barvu pleti) mají v oblasti produktů péče o pleť a make-upů* rostoucí trend CC krémy každý den používá 52 % pracujících žen a 38 % nepracujících žen Produkty péče o pleť tvoří 71 % celosvětového prodeje značky Nu Colour® a tyto top produkty jsou nyní „vylepšeny“ Odvětví produktů zaměřených na ochranu před sluncem má hodnotu 3,6 miliard eur a v roce 2018 vzroste na 3,9 miliard eur

4 PRODUKTY

5 Nu Colour® Advanced Tinted Moisturizer SPF 15

6 Ženy hledající odstín, který jim poskytne perfektní krytí a zároveň rozšíří režim péče o jejich pleť o anti-agingovou složku a výhody bezchybné barvy pleti Ženy hledající perfektní doplněk pro svůj anti-agingový režim péče o pleť v naší produktové řadě Nu Colour® Pro koho je určen?

7 7 Jaké jsou výhody? -Pomáhá chránit hydratační bariéru vaší pokožky -Jemné, lehké krytí, které odráží přirozený tón vaší pleti -Široké spektrum ochrany proti UVA/UVB paprskům -Anti-agingové složky – pomáhají snižovat výskyt jemných linek a vrásek – pomáhají napnout vzhled povislé kůže -Složky CC – vyrovnávají tón pleti – rozjasňují pleť

8 8 Klíčové složky? Dipalmitoyl hydroxyproline - bylo prokázáno, že pomáhá snižovat výskyt jemných linek a vrásek a pomáhá napnout vzhled povislé kůže Prášková směs rozptylující světlo - odráží viditelné světlo, čímž snižuje viditelnost nedokonalostí pleti a poskytuje korekci její barvy Fenyltrimethikon - poskytuje nemastnou, snadnou roztíratelnost a zvláčnění pleti a umožňuje přirozenou transpiraci pokožky

9 9 Použití? K nanášení produktu na vaši pokožku použijte houbičku nebo své prsty. Začněte ve středu obličeje a postupujte směrem ven. Naneste produkt až k vlasové linii k dosažení přirozeného vzhledu. Zakončete lehkým poklepáním pudru.

10 Doplňkové produkty: ageLOC® Transformation – zaměřuje se na viditelné známky stárnutí pokožky u jeho zdroje. Tyto čtyři produkty pracují společně s cílem odhalit mladistvěji vzhlížející pokožku osmi různými způsoby Nu Colour® Concealer - tuhý krémovitý korektor, který je lehké konzistence a který nabízí dlouho trvající krytí a doplňuje pleti prospěšné vitamíny a rostlinné výtažky Nu Colour® Finishing Powder - tento ultra jemný, sypký pudr vám pomáhá zafixovat make-up a růž k získání bezchybného, přirozeného vzhledu, který nebude ani vrásčitý, ani šupinatý. Nu Colour® Moistureshade Wet/dry Pressed Powder - tento odolný pudr je přes den hedvábným fixačním pudrem a v noci úžasným matujícím make-upem.

11 Informace o uvedení: Dostupné na všech trzích kromě CH, IL, PT, TR, UA Kdy? 20. března Cena: Velkoobchodní: 25,95 euro bez DPH - PV: ADR/internetová cena: 24,65 euro - PV: Barevná škála: Medium Beige, Honey, Fair, Sand Balení: 40 ml neprůhledná, bílá lahvička z plastu se stříbrným zdobením

12 Nu Colour® Advanced Liquid Finish SPF 15

13 Ženy hledající ve svém podkladovém líčení dobré krytí, které zároveň rozšíří péči o jejich pleť o anti-agingové přínosy. Ženy hledající perfektní doplněk pro svůj anti-agingový režim péče o pleť v naší produktové řadě Nu Colour® Pro koho je určen?

14 Jaké jsou výhody? Poskytuje střední stupeň krytí pro dosažení matného, bezchybného vzhledu a snížení nevýrazného vzhledu a začervenání pleti. Obsahuje antioxidanty, které přispívají k ochraně kožních buněk před oxidativním stresem Anti-agingové složky – pomáhají snižovat výskyt jemných linek a vrásek - pomáhají napnout vzhled povislé kůže Poskytuje široké spektrum ochrany proti UVA/UVB paprskům

15 Klíčové složky? Dipalmitoyl Hydroxyproline - bylo prokázáno, že pomáhá snižovat výskyt jemných linek, vrásek a rozšířených pórů a pomáhá napnout vzhled povislé kůže. Prášková směs rozptylující světlo - odráží viditelné světlo, čímž snižuje vzhled nevýrazné pleti a její začervenání Sodík PCA a hyaluronát sodný – zvlhčovadla, která hydratují a pomáhají pokožce udržovat její přirozenou úroveň vlhkosti

16 Použití? K nanášení produktu na vaši pokožku použijte houbičku nebo své prsty. Začněte ve středu obličeje a postupujte směrem ven. Naneste produkt až k vlasové linii k dosažení přirozeného vzhledu. Zakončete lehkým poklepáním pudru Nu Colour® Finishing Powder.

17 Doplňkové produkty: ageLOC® Transformation – zaměřuje se na viditelné znaky stárnutí pokožky u jeho zdroje. Tyto čtyři produkty pracují společně s cílem odhalit mladistvěji vzhlížející pokožku osmi různými způsoby age LOC® Tru Face Essence Ultra – obsahuje Ethocyn®, přísadu proti stárnutí, která pomáhá zlepšit pevnost obličeje. Nu Colour® Concealer - tuhý, krémovitý korektor, který vám přináší lehké, dlouhodobé krytí, které může být použito jako základ pro další produkty Nu Colour® Finishing Powder - tento ultra jemný, sypký pudr vám pomůže zafixovat make-up a růž k získání bezchybného, přirozeného vzhledu, který nebude ani vrásčitý, ani šupinatý

18 Informace o uvedení Dostupné na všech trzích kromě ZA, PT, CH, UA, IL, TR Kdy? 20. března Cena: Velkoobchodní: 25,95 eur bez DPH - PV: ADR/internetová cena: 24,65 eur - PV: 31.6 Barevná škála: Mocha, Tawny, Medium Ochre, Honey Beige, Sunset Beige, Almond, Pink Ochre Balení: 30 ml matná, skleněná lahvička s bílým zdobením

19 Nu Colour Advanced Tinted Moisturizer & Nu Colour Advanced Liquid Finish Nyní přichází perfektní doplněk pro váš anti-agingový režim péče o pleť