Návod k aplikaci pro účastníky DofE Instalace aplikace a plnění aktivit systém iOS Verze aktuální k:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Buď sám sebou a nikomu se nepodřizuj!
Advertisements

Rezervační systém AK Kladno
Práce s okny.
Veřejné zakázky elektronicky Statutární město Děčín.
 EBSCOhost Collection Manager Patron-Driven Acquisition - Tutoriál 3. července 2013.
Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,
Aplikace DynaMed na zařízeních iPhone, iPod Touch či iPad Tutoriál Last updated 9/28/ února 2013.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Tutoriál EBSCOhost Collection Manager ~ Účet Approver
Vizuální Systém Fotbal
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Návod k registraci CIS (zákaznický informační systém)
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
NEON TV Televizní studio UTB
Obsah: Vytvoření nového souboru Seznámení se šablonou,výběr prázdného dokumentu Vložení krátkého textu, obrázku Uložení souboru Uzavření souboru Kontrola.
Seznam v iPhone Podrobný návod jak mít od seznamu v iPhone Jakub Dlouhý
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
Instalace programu STATISTICA 12 CZ
Zakládání dodavatele 1. i 2. úrovně - obsah 1.Obsah 2.Obecné zásady 3.Seznam dodavatelů – jak rozeznat, jestli má ústav připojený svůj záznam dodavatele.
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Vkládání záznamů do databáze OBD
Návod na složení jména z písmenkových log
Animace v PowerPoint u Ročník: 7 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: PowerPoint - animace Ověřeno ve výuce: 1.
Princip, na jakém pracuje tento p ř ísun financí je jednoduchý. Každý den sa na této stránce objevují reklamy. Po jejich p ř e č tení se registrovaným.
AKCENTA CZ, a.s. Služba SMS OLB – Uživatelský manuál pro klienty.
Poznámkový blok a WWW Mgr. Lenka Švancarová. Poznámkový blok a WWW Spustíme si Poznámkový blok.  Soubor-Uložit jako Uložit jako typ – Všechny soubory.
Úvod do databázových systému B RNDr. Jan Lánský, Ph.D.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Milý Ježíšku, k Vánocům bych si přál/a…
Vytvoření záznamu dodavatele 2. úrovně - obsah 1.Obsah 2.Obecné zásady 3.Seznam dodavatelů – jak rozeznat, jestli má ústav připojený svůj záznam dodavatele.
Provedení autorizované Ověření provedení autorizovanékonverze Úvodní kurz k problematice datových schránek eGON centrum HOLEŠOV provedení autorizované.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Jak mohu kontrolovat své aktuální výpůjčky z Knihovny PA ČR a termíny jejich vrácení.
SOUČET (SUMA) V MS Excel Tvůj úkol K vytvořené tabulce výšek chlapců a dívek (List1) přidej sloupec součtu výšek chlapců a dívek. Graficky uprav.
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
Vítej! Tato prezentace ti ukáže, jak do svého telefonu s Windows Phone 8 nainstalovat aplikaci Třídní novinky. Další.
Začínáme s e-knihami Mgr. Jaroslav Čech Městská knihovna Břeclav.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
Stručný přehled videa Zahájení videohovoru V seznamu kontaktů přejděte na fotku kontaktu a klikněte na ikonu kamery. Na obrazovce kontaktu vyskočí zpráva.
KM svaz stolního tenisu
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Elektronická monitorovací zpráva BENEFIT7.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Elektronická monitorovací zpráva v BENEFIT7 Základní dokument – EMZ v BENEFIT7 platnost k
1 Jak si zabezpečit profil na Facebooku. 2 Zabezpe č ení profilu na Facebooku Na Facebooku klikni na ikonku Účet (vpravo nahoře) a vyber si možnost Nastavení.
Registr ČAST KM svaz stolního tenisu.
Univerzitní informační systém, Svojanov 2005 Novinky pro studenty a učitele Ondřej Gabriš
Aktivita „Návštěvy škol“ ICT podpora Seminář Praha 27. května 2010.
Manuál pro editaci webu PCP
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO „Program na podporu vzdělávání a talentmanagementu v oblasti technických.
ResearcherID a ORCID jednoznačné určení autora
TIPY A RADY PRO PRÁCI S WEB OF SCIENCE – SLUŽBY DOSTUPNÉ PO REGISTRACI
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Novinky Teams v9.
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
MŠMT Program VIII Přímá podpora sportovních klubů a tělovýchovných jednot Podpora zabezpečení sportovní, pohybové, tělovýchovné činnosti dětí a mládeže.
(nabídka kreslících nástrojů)
Aplikace OctopusPro - správa uživatelů
Pixlr Online Editor.
Elektronická pošta.
Ukázka dotazníku Dotazník SOKL JUNIOR pracuje s galerií obrázků, se kterou jsi se právě seznámil.
Tlačítka pro zavírání a změnu velikosti
KA 05 Evaluace CZ /0.0/0.0/15_001/
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Webinars Manuál pro účastníky on-line školení – registrace nových i stávajících účastníků Prague
Základní informace - Ovládání systému
Transkript prezentace:

Návod k aplikaci pro účastníky DofE Instalace aplikace a plnění aktivit systém iOS Verze aktuální k:

© 2016 The Duke of Edinburgh’s International Award Foundation Czech Republic Úvodní Poté, co Ti Tvůj vedoucí založí účet, Ti na kontaktní dorazí obdobná zpráva Kliknutím na odkaz nainstaluj aplikaci do svého mobilu Zároveň je pro další postup důležitý „Ověřovací kód“ z téhož u

© 2016 The Duke of Edinburgh’s International Award Foundation Czech Republic Registrace a login Otevři aplikaci a klikni na „Nejsi registrován?“ Zobrazí se ti nová obrazovka – zadej svůj ověřovací kód z u a klikni na „Pokračovat“

© 2016 The Duke of Edinburgh’s International Award Foundation Czech Republic Úvodní obrazovka Na úvodní obrazovce vidíš přehled svých aktivit, stejně jako % plnění zvolené úrovně DofE Ve spodní části obrazovky se nachází několik ikonek – s jejich pomocí si můžeš prohlížet nová upozornění, upravit si svůj profil nebo se podívat na novinky ze světa DofE

© 2016 The Duke of Edinburgh’s International Award Foundation Czech Republic Zahájení nové aktivity Klikni na aktivitu, kterou chceš zahájit (obr. 1) Vyber si z nabídky aktivitu, kterou chceš plnit; vyplň cíl aktivity; jméno a specializaci svého mentora a potvrď kliknutím na „Uložit“ v pravém horním rohu (obr. 2). Pokud nemáš mentora, vyplňte svého vedoucího Obr. 1Obr. 2

© 2016 The Duke of Edinburgh’s International Award Foundation Czech Republic Schválení aktivity Před samotným zahájením Ti aktivitu musí schválit Tvůj vedoucí O schválení budeš informován notifikací - upozornění se Ti zobrazuje pomocí čísla u ikonky zvonečku - „Upozornění“ v dolní části obrazovky.

© 2016 The Duke of Edinburgh’s International Award Foundation Czech Republic Přidání záznamu plnění aktivity Nezapomeň, že přidávat posty/záznamy o plnění aktivity bys měl podle pravidel DofE každý týden Klikni na danou aktivitu, v našem případě sport (obr. 1), v jehož rámci plníme plavání a klikni na „Přidání postu“ vpravo nahoře (obr. 2) Vyplň název postu, datum, jak dlouho a co jsi dělal(a), případně přidej fotku a potvrď kliknutím na „Uložit“ v pravém horním rohu (obr. 3) Obr. 1Obr. 2 Obr. 3

© 2016 The Duke of Edinburgh’s International Award Foundation Czech Republic Ukončení aktivity Pokud máš splněnou aktivitu (poznáš také podle % v aplikaci), můžeš ji ukončit a poslat na schválení vedoucímu Klikni na „Zhodnotit“ v pravém horním rohu

© 2016 The Duke of Edinburgh’s International Award Foundation Czech Republic Ukončení aktivity Vyplň své zhodnocení aktivity a kliknutím na „Přidej fotku“ vyfoť vyplněnou „Zprávu mentora aktivity“, kterou nalezneš v sekci ke stažení Odešli ke schválení svému vedoucímu kliknutím na „Odeslat“ v pravém horním rohu O schválení ukončení aktivity budeš informován notifikací, kterou nalezneš v sekci „Upozornění“

© 2016 The Duke of Edinburgh’s International Award Foundation Czech Republic Ukončení úrovně Pokud máš ukončené a vedoucím schválené všechny aktivity, můžeš ukončit celou úroveň. Klikni na „Odeslat ke schválení“ V dalším kroku už jen vyplníš své zhodnocení úrovně a klikneš na „Odeslat“ Nyní musíš počkat, než Ti úroveň schválí vedoucí a Národní kancelář

© 2016 The Duke of Edinburgh’s International Award Foundation Czech Republic Ukončení úrovně O schválení úrovně vedoucím a poté Národní kanceláří, budeš informován pomocí notifikace, kterou nalezneš sekci „Upozornění“

© 2016 The Duke of Edinburgh’s International Award Foundation Czech Republic Závěr V případě jakýchkoliv dotazů či nápadů na zlepšení našeho základního návodu se prosím neváhej obrátit na nebo na tel. číslo MÁ TO CENU!