Umístění Věznice Nové Sedlo V současné době realizuje Vězeňská služba ČR ve Věznici Nové Sedlo projekt, který je financován z EHP a Norských fondů 2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jesle Řásnovka Řásnovka 2, č. p. 784, k. ú. Staré Město
Advertisements

Integrace a podpora studentů se specifickými vzdělávacími potřebami na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/
Nadační fond Městské části Praha 1 SOFOS
Rekonstrukce historického areálu FF MU
Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
Stavební úpravy fary a vytvoření otevřeného depozita starých liturgických předmětů Pavel Lazárek – administrátor farnosti Olešnice na Moravě.
Projekty v Jednotném programovém dokumentu pro Cíl 2 (příklady - Priorita 2) Jednotný programový dokument pro Cíl 2
Transformace sociálních služeb pro lidi s postižením
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Neratovice 24. ledna 2014 Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem Stáž pedagogických.
REKONSTRUKCE A ÚPRAVY DOMU. Pastorační dům Velehrad byl postaven v roce 1936 jako kasárna pro celníky. V roce 1968 jej zakoupil kardinál Josef Beran pro.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
Řešení problémů s vlhkostí a radonem s naším systémem IGLŮ
Základní zadání POPR (2009 ZS) 1.základní informace k sestavení modelu objektu 2.pro model použijte stávající projekt z výuky nebo jiný dostupný projekt.
„Vybudování centra vzdělávání pro nové i stávající technické obory“ MIEZB.
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
Rekapitulace obsahu modelu Předmět: Počítačová podpora řízení K126 POPR Obor E ZS, 2011, K126 EKO Přednášky/cvičení : doc.Ing. P. Dlask, Ph.D. Cvičení.
VY_32_INOVACE_TMM21160BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Cloverleaf Limited s.r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky v rámci Operačního.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Ostrava Pilotní projekty v IOP „Integrovaný přístup k řešení romské problematiky v sociálně vyloučených lokalitách“
STUŽKONOSKA ŠTRAMBERSKÉ KOUPELE. MĚSTO ŠTRAMBERK.
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
CENTRUM PRO VZDĚLÁVÁNÍ VENKOVA „ ERUDITO “ Luka nad Jihlavou „ ERUDITO “ Luka nad Jihlavou.
PODPOROVANÉ AKTIVITY PROJEKTŮ Programu švýcarsko-české spolupráce
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
STUŽKONOSKAIII - areál asistenční péče Zadání DP 2005.
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
STUŽKONOSKA 1- internát areál asistenční péče Zadání DP 2005.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Byly jsme jako škola zařazeni do IPRM Děčína. V rámci projektu Modernizace sportovišť ZŠ Kamenická, ZŠ Vrchlického a ZŠ Komenského náměstí, Modernizace.
Lázeňský komplex lázně Hluboká voda. Riziková zpráva se zaměřuje na požární riziko 8 objektů včetně technického zázemí Komplex samostatně stojících objektů,
STAVBy pro obchod a služby
PROVOZNÍ ONIV 2015 Pro rok 2015 byl rozpočet provozních ONIV stanoven ve výši tis. Kč Do příjmů rozpočtu kraje byl stanoven odvod z investičních.
Rekonstrukce historického areálu FF MU Druhá etapa 2013 –
Snížení energetické náročnosti ZŠ Mosty u Jablunkova Škola po opravě.
Projekt byl podpořen částkou ve výši 100% vynaložených uznatelných nákladů Reg. č.: CZ.1.10/4.1.00/
Rozvoj dalšího vzdělávání obyvatel na venkově v Moravskoslezském a Zlínském kraji Cloverleaf spol. s r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován.
Prezentace společnosti. ● Bek s.r.o. - od roku 1996 ZASTŘEŠUJEME VAŠE STAVEBNÍ PLÁNY, letos 15 let úspěšného působení na trhu. ● Bek s.r.o. je obchodní.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Ústí nad Labem Dvořákova 1609/18 Ústí nad Labem-centrum Ústí nad Labem
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
INS projektový a inženýrský atelier Náchod uvádí prezentaci s názvem „SPORTOVNÍ HALA ORLOVNA - RTYNĚ V PODKRKONOŠÍ“
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Proces AREÁL. Uskutečněné kroky Duben / květen 2015 dotazníky Jaké vidíme potřeby na prostory v salesiánském centru? Červen 2015 výběr 4 nosných témat.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Centrum energeticky efektivních budov.  CLB vzniklo jako sdílená infrastruktura, tedy seskupení firem a akademických pracovišť na vývoj systémů technologií,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Polytechnické vzdělávání v rámci šap
Rekonstrukce ZŠ Mosty u Jablunkova -1.PP spojovací krček II
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Vazba na Operační programy
Podnikání na venkově.
Staveniště a zařízení staveniště
Ateliérová tvorba I VB301 Petr MACURA.
Umístění Věznice Nové Sedlo
Ateliérová tvorba I. Název projektu : Dům s pečovatelskou službou
Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 4: Relevance
ZVVZ NEMOVITOSTI, s.r.o. člen skupiny ZVVZ GROUP Ruce podané ekologii.
ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Transkript prezentace:

Umístění Věznice Nové Sedlo

V současné době realizuje Vězeňská služba ČR ve Věznici Nové Sedlo projekt, který je financován z EHP a Norských fondů

Předmětem záměru je rekonstrukce rozestavěného objektu kotelny, která se nachází ve výrobní zóně areálu Věznice Nové Sedlo. Záměrem je vybudovat centrum teoretické a praktické přípravy v oboru dřevovýroba a údržba veřejné zeleně pro vzdělávání odsouzených v dělnických profesích.

Tvrdá část PDP 4 V 1.NP bude vybudována technická místnost, sklad pro uložení materiálu a nářadí, denní místnost pro odsouzené, místnost pro vyučující a dozor, truhlářská dílna dřevovýroby, dílna údržby veřejné zeleně (přípravna rostlinné výsadby) a učebna pro teoretickou výuku odsouzených. Tyto místnosti budou propojeny spojovací chodbou, která bude příčně procházet celým objektem. Dále v 1.NP vznikne vstupní hala, WC pro odsouzené, WC pro vyučující a dozor, úklidová místnost a schodiště do 2.NP.

Vestavbou do stávajícího nedostavěného objektu kotelny vznikne v 1/3 objektu vestavba 2.NP. Přístup bude zajištěn prostřednictvím schodiště. V 2.NP bude vybudována učebna pro teoretickou výuku odsouzených, zázemí pro pedagogy (kabinet), WC pro odsouzené, WC pro dozor a vyučující, úklidová místnost, spojovací chodba a lodžie.

V celém objektu budou vyměněna původní okna za nová plastová. Do vzniklých prostor bude provedena nová skladba podlah s krytinou PVC v kancelářích, učebnách a keramickou dlažbou na chodbách a sociálních zařízeních, betonová podlaha v dílnách a ve skladu. Stávající omítky budou opraveny a celý objekt bude vymalován. Celý objekt bude zateplen kompletním zateplovacím systémem s fasádním nátěrem. Při realizaci akce bude postavena nová dvouplášťová střecha a v celém objektu položeny nové rozvody vody, kanalizace, topení, vzduchotechniky a elektroinstalace včetně slaboproudu.

Měkká část PDP 4 Objekt bude určen pro organizaci kurzů „truhlářské práce” a „údržba veřejné zeleně”. Cílem těchto kurzů organizovaných v uvedeném objektu bude zejména připravit odsouzené k úspěšnějšímu návratu do společnosti, snížit opakování jejich trestné činnosti a zvýšit jejich šance uplatnit se na trhu práce. Kurzy jsou určené pro odsouzené se základním nebo neúplným vzděláním.

Do současné doby úspěšně absolvovalo kurzy,,truhlářské práce a údržba veřejné zeleně“ 20 odsouzených. Z tohoto počtu odsouzených je již 7 pracovně zařazeno u jiných podnikatelských subjektů. V současné době se dokončuje II. kurz,, Údržby veřejné zeleně“, který absolvuje 10 odsouzených ze specializovaného oddělení.

Od bude realizován II. kurz,,truhlářské práce“ který je zároveň i poslední v našem projektu.

V rámci Norských fondů provádíme i pracovní aktivity v hospodářské části věznice. Do dnešního dne provádělo pracovní aktivity 48 odsouzených a 14 odsouzených stále ještě aktivity provádí.

Shrnutím lze konstatovat, že indikátory PDP 4 jsou zatím z velké části splněny, protože do kurzů již bylo zařazeno 30 odsouzených z celkového plánovaného počtu 40. Do zaměstnání nebo pracovních aktivit mělo být zařazeno dle indikátoru 60 odsouzených, ale již dnes se nám podařilo daný indikátor překonat 69 odsouzenými.

Výsledky měkké části – praktické výuky kurzů,,údržba veřejné zeleně a truhlářské práce“.

Realizace tvrdé části projektu