I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Publicita projektu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pravidla publicity projektu
Advertisements

PODSTATNÉ A NEPODSTATNÉ ZMĚNY Seminář pro příjemce 10. ledna 2012.
PODSTATNÉ A NEPODSTATNÉ ZMĚNY 6. října Podstatné a nepodstatné změny Změny v projektu – v průběhu realizace projektu může dojít k odchylkám od schválené.
Vendula Hanzalová Publicita grantových projektů OP VK ORR, Krajský úřad Kraje Vysočina.
1 Změny financování regionálního školství Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.:
Dotační fond LK Soutěže MŠMT Program a podprogramy - školství  Program č. 4 resortu školství, mládeže a zaměstnanosti  4.1 Podpora volnočasových.
Zoner Photo Studio, Histogram (7). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Výzkumné infrastruktury Mgr. Inka Vaverková Praha, 8. února 2016.
Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Kotlíkové dotace - úvod Mgr. Vanda Pánková. Obecné informace V programovacím období možnost výměny kotlů v domácnostech v rámci operačního programu.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
1 Lesná - Workshop pro příjemce Administrace projektu ( projektová část ) Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Dopracování projektu etapa změny, hlavní problémy, rizika Kroměříž
This lecture is co-financed by the European Social Fund and the state budget of the Czech Republic.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování Krajské projekty Konference k oblasti primární prevence Praha
Jak na projekt? Ing. Iva Gavendová Inovace výuky regionálního rozvoje, CZ.1.07/2.2.00/
09/04/2015 Rizika při realizaci projektů v závěrečném období ROP SČ.
Jan Jež Problematika veřejné podpory v oblasti podpory 3.2 OP VK ORR, Krajský úřad kraje Vysočina.
Září 2008Mgr. Lenka Schwarzová INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Výzva k předkládání žádostí o finanční podporu.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Romana Bendová Globální granty kraje Vysočina jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Kontrola prvního stupně Seminář pro projektové partnery ze 4. výzvy
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 5. dubna 2017 Tato akce je financována.
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
Národní program podpory cestovního ruchu
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Seminář pro příjemce věcná část řízení projektu TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA EVROPSKÝM.
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
Odbor rovnosti žen a mužů Sekce pro lidská práva ÚV ČR
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů
Ekonomika Finanční řízení neziskových organizací 3.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Ing. Aneta Hornychová Vedoucí realizačního týmu
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Seminář pro příjemce OPVK
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 1: Jablíčko
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Zapojení nestátních neziskových organizací do NRP a NSRR
Odbor školství mládeže a sportu Oddělení školské ekonomiky
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 7: Jednotažky
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 5: Spojování zvířat
MONITOROVACÍ INDIKÁTORY
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 1. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-18 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Příprava Libereckého kraje na období 2014 – 2020 Setkání členů Rady Libereckého kraje s primátory a starosty měst a obcí  15. prosince 2014 Krajský úřad.
Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů
Praktické aspekty příprav českého předsednictví 2009
ADAPTACE NA ŽIVOT VE ŠKOLE
Standardy činností sociální práce ve veřejné správě příspěvek Hradec Králové Praha Systémová podpora sociální práce v obcích reg. č. CZ /0.0/0.0/15_017/ ,
Propagace a publicita malého projektu
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2. května 2018 Tato akce je.
Cyklus malého projektu
Klíčové aktivity projektu
Aktuální informace z Evropských strukturálních a investičních fondů
Transkript prezentace:

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Publicita projektu

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Příjemce je povinen informovat cílové skupiny i širokou veřejnost o tom, že projekt realizovaný v rámci OP VK je financovaný ze Strukturálních fondů EU (ESF) a ze státního rozpočtu ČR a uvádět tuto informaci na všech informačních a propagačních materiálech projektu, během všech činností realizace projektu.

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Formy zajištění publicity projektu realizace informačních a propagačních aktivit předkládání monitorovacích zpráv o průběhu realizace projektu uvedení zdrojů financování na všech dokumentech souvisejících s projektem poskytnutí souhlasu se začleněním na veřejně dostupný seznam příjemců

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Nástroje propagačních aktivit webové stránky projektu publikace, školicí a informační materiály tiskové zprávy, články, rozhovory a další formy propagace v regionálních sdělovacích prostředcích letáky a plakáty propagační předměty

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Pravidla pro zajištění publicity každý dokument označit v souladu s pravidly vizuální identity logo EU, ESF a logo OP VKlogo EU, ESF a logo OP VK umístit na všech materiálech vztahujících se k realizaci projektu vlajky EU, loga ESF a OP VKvlajky EU, loga ESF a OP VK umístit v prostorách, kde probíhá realizace projektu loga ESF a OP VKloga ESF a OP VK umístit na materiál a zařízení zakoupené z prostředků ESF

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Povinné sdělení „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky“ (případně doplnit vlajku ČR) Pokud je to možné, doplnit: „OP VK – Investice do rozvoje vzdělávání“

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Pravidla vizuální identity 1. Vlajka EU + odkaz na Evropskou unii 2. Logo ESF 3. Logo MŠMT 4. Logo OP VK 5. Logo ČR 6. Prohlášení „Investice do rozvoje vzdělávání“

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Pravidla vizuální identity Barevná x černobílá verze log Ochranná zóna Minimální velikost

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Zdroje informací Příručka pro příjemce Manuál vizuální identity OP VK Manuál vizuální identity ESF v ČR

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Děkuji Vám za pozornost! Ing. Lucie Bořková projektový manažer Krajský úřad Pardubického kraje Odbor školství, mládeže a sportu Oddělení programové pomoci EU ve školství