Grafické portfolio Anežka Churaňová. KDO JSEM Anežka Churaňová grafička a externí lektorka v oboru grafiky, vizuální komunikace a digitální fotografie.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_04_01 Autor: Mgr. Ivana Matyášková
Advertisements

Inovace předmětu Grafika na PC
Grafické programy Zoner: využití na ZŠ
Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím
Projekt č. 4 Mediální a osvětové nástroje kultivace lidských zdrojů
Multimédia – digitální animace Bohumil Bareš.  animovaný GIF  princip: sekvence obrázků s určitou změnou  omezený počet barev -> kvalita  omezené.
Obchodní akademie a Střední odborná škola,
Vypracoval:Lukáš Matěja Vedoucí: Ing. Lenka Suchánková Konzultanti: Mgr. Martina Adámková Karel Chomout Jiří Málek.
Počítačová grafika - úvod
PUBLICITA Informační a propagační aktivity v rámci OP VK Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů.
Obsah a organizace Počítačová grafika POG 2
Základy práce v aplikaci Adobe Illustrator 1. část
PUBLIC RELATIONS PRO ÚČELY KNIHOVNY. SVĚT JE DÁÁÁÁÁVNO PŘED NÁMI - Mezopotámie, Asýrie, Persie a Egypt tiskový mluvčí britského ministerstva financí.
Pravidla publicity projektu
Mediální komunikace ČD
TRNKOVÁ STEZKA Představení projektu. Trnková stezka obecně Předmětem projektu je rozvoj a propagace „Trnkové stezky“, specifického turistického produktu,
Propagace informačního systému pro mládež. Proč propagovat ISM? Mobilita studentů – cílová skupina Síť informačních center jako celek Jasný společný vizuální.
OBLAST 5: KULTURNÍ CESTOVNÍ RUCH A UDRŽITELNÝ ROZVOJ KULTURY Ing. Zdeněk Urbanovský Centrála cestovního ruchu Východní Moravy EVROPSKÁ KULTURNÍ STEZKA.
U3V Počítačová grafika Organizace kurzu doc. Ing. Stanislav Horný, CSc. gml.vse.cz Vysoká škola ekonomická fakulta.
Počítačová grafika a digitální fotografie ve škole
Nástroje komunikačního mixu. Komunikační politika v územním marketingu Podstatou komunikační politiky je: prosazování produktu obce na trhu a vůči cílovým.
PROPAGACE PRÁCE SEKTOROVÉ RADY, JEJÍCH VÝSTUPŮ A CELÉ ZAKÁZKY NSK2.
PUBLICITA PROJEKTU Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj.
U3V Počítačová grafika Organizace kurzu doc. Ing. Stanislav Horný, CSc. gml.vse.cz Kristýna Horná, Libor Krsek, Martin Seko a další z GML.
návštěvníků 300 více než 300 akcí na území celé České republiky 4316 dny otevřených dveří v Praze na 43 místech, v Brně na 16 místech, v mnoha.
Programy pro zpracování grafiky
Získáváme fotografie pro práci Odkud a jak…. Kde se používá počítačová grafika tiskoviny – časopisy, noviny, knihy, letáky reklama – billboardy, propagační.
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
Všechno v mém životě souvisí
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G
Praktické aspekty příprav českého předsednictví 2009 Odbor komunikace Webový portál CZ PRES České Budějovice,
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
(2) Doporučení odboru prevence kriminality Ministerstva vnitra k realizaci vybraných projektů prevence kriminality na místní úrovni.
VY_32_INOVACE_FOTF11960ŠVA Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Expertní panel pro GS JPD Propagace rovnosti šancí mužů a žen prostřednictvím médií - prezentace - Šance pro společnost, občanské sdružení.
”Národní tým expertů ” Dům zahraniční spolupráce Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.
RNDr. Jana Matesová Obsluha počítače, tvůrce počítačové grafiky, videa a tvůrce webových stránek Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Struktura kurzu Počítačová grafika 4SA339
PUBLICITA PROJEKTU Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj.
Kreslíme vektorovou grafiku (1) v programu Zoner Callisto
U3V Počítačová grafika Organizace kurzu doc. Ing. Stanislav Horný, CSc. gml.vse.cz Kristýna Horná, Libor Krsek, Martin Seko a další z GML.
Jak založit tiskový útvar Cvičení od 14:00 do 15: PaedDr.Emil Hanousek,CSc., :: Ing. Martin Švehla
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autor: Pavel Gabrhel ak. soch. Název prezentace (DUMu): 15) Užitá grafika Název sady: Výtvarná příprava Ročník: 1. Číslo.
Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz PUBLICITA PROJEKTŮ OP LZZ.
Pestrá přehlídka tvořivého a chytrého hraní pro rodiny s dětmi od 1 roku do 12 let.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
Služby pro členy Regionu Pošembeří Plénum 15. října 2009 Český Brod.
NOVÁ KOMUNIKAČNÍ PLATFORMA JIHOMORAVSKÝCH PAMĚŤOVÝCH INSTITUCÍ Brněnská pobočka České archivní společnosti Jiří Dufka.
Implementace moderní "technické" počítačové grafiky do ŠVP s důrazem na tvorbu zpracovaných výstupů, zpracování návrhů dodatků do ŠVP v TV.
Publicita v projektech. Povinná součást všech projektů spolufinancovaných z fondů EU –je předmětem kontrol Nařízení Komise č. 1828/2006 –kdo dává peníze.
BÝT ČLENEM PROFESNÍ ORGANIZACE. BÝT ČLENEM PROFESNÍ ORGANIZACE Být členem asociace znamená: nestát "mimo" profesní dění, mít možnost se potkávat a vyměňovat.
Publicita v projektech spolufinancovaných z ESF/OP LZZ.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A
Publicita v projektech spolufinancovaných z ESF/OP LZZ.
Grafické programy - opakování
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Absolventská síť Cíle Cesta Situace a problémy
Publicita v projektech
Potřebují knihovny LOGO?
Název projektu: „NEBOJME SE TECHNIKY" výukové programy pro rozvoj technické gramotnosti žáků ostravských.
Počítačová grafika.
SEMINÁŘ PR-FR DIAKONIE, OLOMOUC + PRAHA, KVĚTEN 2018
Transkript prezentace:

Grafické portfolio Anežka Churaňová

KDO JSEM Anežka Churaňová grafička a externí lektorka v oboru grafiky, vizuální komunikace a digitální fotografie Má práce mě nejen baví, ale i naplňuje a snažím se pro ni ze sebe dávat to nejlepší. Mimo grafický design se zajímám o design a výtvarné umění všeobecně, ráda chodím na výstavy a do přírody. Dalším mým velkým zájmem je film. Ve volném čase se věnuji tvorbě titulků nebo psaní recenzí pro filmové databáze. Nejraději relaxuji u psaní na svůj blog nebo fotografuji. Zajímám se také o poezii, francouzský šanson, parfémy a italské jídlo. Kontakt naleznete na mém webovém portfoliu

CO NABÍZÍM TVORBU bannerů a velkoformátové grafiky designu a redesignu periodik, zlom knižní grafiky, vč. zlomu kompletní corporate identity, popř. rozvíjení a aplikace stávajícího osobních a příležitostných tiskovin podkladů pro tištěnou inzerci potisků CD a DVD propagační grafiky a předmětů vánočních, velikonočních aj. přání výročních zpráv a publikací ZKUŠENOSTI Od roku 2006 pracuji jako samostatný grafik ve velké společnosti. Mám zkušenosti s tvorbou nejrůznějších druhů tiskovin a grafických aplikací vč. předtiskové přípravy. Samostatně zajišťuji komunikaci s externími stranami – tiskárnami, fotografy, korektory, nakladatelstvími, programátory, výrobci ad. Podílela jsem se na designu a redesignu několika webových stránek, ovládám částečně práci s Flashem a programy na tvorbu videí. Jsem schopná pracovat samostatně a hledat kreativní řešení problémů a nenadálých situací.

OVLÁDÁM TYTO PROGRAMY Adobe InDesign Adobe Illustrator Adobe Photoshop Adobe ImageReady QuarkXPress Zoner Callisto Zoner Photo Studio mám zkušenosti Macromedia Dreamweaver Macromedia Flash PRACUJI převážně s programy Adobe Creative Suite 6, praxe mě ale přiměla naučit se velmi rychle ovládat jakýkoli grafický editor, který je právě potřeba.

PORTFOLIO Výběr z realizovaných projektů Za mou dosavadní praxi jsem vytvořila desítky plakátů, letáků, pozvánek, oznámení, bannerů, brožur, publikací a mnoho dalších tiskovin. Zde je ukázka některých z nich.

PROPAGACE AKCÍ Jsem schopna zajistit přípravu všech tiskovin pro akce, určené na jedné straně pro širokou veřejnost a zároveň i pro užší skupinu lidí. pozvánky pro členy diplomatického sboru (podle protokolu) pozvánky klasické plakáty pro MHD různých formátů Metrovision venkovní bannery, CLV podklady pro inzerci v periodikách vstupenky jmenovky pro pořadatele (vč. hologramů) brožury pro zúčastněné upomínkové předměty

PROPAGACE AKCÍ

Kromě uvedených příkladů jsem byla mj. autorkou tiskovin k: Národnímu festivalu neprofesionálních komorních a symfonických těles a 80. narozeninám kardinála Miloslava Vlka intronizaci Dominika Duky 450. výročí obnovení Arcibiskupství pražského akci Betlémy 2013 a 2014 a dalších

BANNERY A PANELY Jsem autorkou velkoformátových bannerů ve slepém okně fasády Arci- biskupského paláce v Praze 2012/2013 Rok víry 2013/2014 Katedrála sv. Víta a informačních panelů pro několik veletrhů.

BANNERY A PANELY Jsem autorkou velkoformátových bannerů ve slepém okně fasády Arci- biskupského paláce v Praze 2012/2013 Rok víry 2013/2014 Katedrála sv. Víta a informačních panelů pro několik veletrhů.

BANNERY A PANELY Jsem autorkou velkoformátových bannerů ve slepém okně fasády Arci- biskupského paláce v Praze a informačních panelů pro několik veletrhů památek.

BANNERY A PANELY

PLAKÁTY Zajišťuji jsem přípravu plakátů pro tisk i zveřejnění na webu pro akce určené různým, i velmi specifickým cílovým skupinám. pro mladé lidi pro zasnoubené nebo manžele pro rodiny s dětmi pro veřejnost pro dobročinné účely pro milovníky vážné hudby pro návštěvníky památek pro zájemce o studium, semináře a přednášky pro návštěvníky výstav, koncertů

PLAKÁTY

VÝROČNÍ ZPRÁVY Jsem dlouholetou autorkou výročních zpráv pro: Arcibiskupství pražské Centrum pro manželství a rodinu, o. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVY Jsem dlouholetou autorkou výročních zpráv pro: Arcibiskupství pražské Centrum pro manželství a rodinu, o. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVY Jsem dlouholetou autorkou výročních zpráv pro: Arcibiskupství pražské Centrum pro manželství a rodinu, o. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVY Jsem dlouholetou autorkou výročních zpráv pro: Arcibiskupství pražské Centrum pro manželství a rodinu, o. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVY Jsem dlouholetou autorkou výročních zpráv pro: Arcibiskupství pražské Centrum pro manželství a rodinu, o. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVY Jsem dlouholetou autorkou výročních zpráv pro: Arcibiskupství pražské Centrum pro manželství a rodinu, o. s.

DROBNÉ TISKOVINY Jsem autorkou re-designu dvou stolních kalendářů z produkce Karmelitánského nakladatelství s. r. o.Karmelitánského nakladatelství s. r. o.

DROBNÉ TISKOVINY Za svou dosavadní praxi jsem již vytvářela i různé druhy drobných osobních i propagačních tiskovin: letáky pozvánky vizitky pohlednice svatební a promoční oznámení gratulace a blahopřání certifikáty pamětní listy komplimentky pexesa kalendáře obaly a potisky CD a DVD

DROBNÉ TISKOVINY Za svou dosavadní praxi jsem již vytvářela i různé druhy drobných osobních i propagačních tiskovin: letáky pozvánky vizitky pohlednice svatební a promoční oznámení gratulace a blahopřání certifikáty pamětní listy komplimentky pexesa kalendáře obaly a potisky CD a DVD

DROBNÉ TISKOVINY Za svou dosavadní praxi jsem již vytvářela i různé druhy drobných osobních i propagačních tiskovin: letáky pozvánky vizitky pohlednice svatební a promoční oznámení gratulace a blahopřání certifikáty pamětní listy komplimentky pexesa kalendáře obaly a potisky CD a DVD

DROBNÉ TISKOVINY Za svou dosavadní praxi jsem již vytvářela i různé druhy drobných osobních i propagačních tiskovin: letáky pozvánky vizitky pohlednice svatební a promoční oznámení gratulace a blahopřání certifikáty pamětní listy komplimentky pexesa kalendáře obaly a potisky CD a DVD

PROPAGAČNÍ PŘEDMĚTY Mám zkušenosti s návrhy a zajištěním výroby různých propagačních nebo upomínkových předmětů: dárkových tašek magnetek placek samolepek razítek

PROPAGAČNÍ PŘEDMĚTY Mám zkušenosti s návrhy a zajištěním výroby různých propagačních nebo upomínkových předmětů: dárkových tašek magnetek placek samolepek razítek

KNIHY A PUBLIKACE Podílela jsem se na vzniku několika publikací od grafického návrhu (obálka + vnitřek) po sazbu, zlom a komunikaci s nakladatelstvími.

KNIHY A PUBLIKACE Podílela jsem se na vzniku několika publikací od grafického návrhu (obálka + vnitřek) po sazbu, zlom a komunikaci s nakladatelstvími.

KNIHY A PUBLIKACE Podílela jsem se na vzniku několika publikací od grafického návrhu (obálka + vnitřek) po sazbu, zlom a komunikaci s nakladatelstvími.

CORPORATE IDENTITY Průběžně pracuji na rozšiřování corporate identity Arcibiskupství pražského: aplikace nového logotypu jeho nové varianty tvorba šablon pro merkantilní tiskoviny aktualizace logomanuálu Jsem autorkou šablony pro tiskoviny propagující kulturní akce v kostele sv. Mikuláše na Malé Straně a logotypu a vizuálního stylu připravovaných Dnů víry 2015.

CORPORATE IDENTITY Jsem autorkou loga a corporate identity, bannerů, propagačních a merkantilních tiskovin Centra pro manželství a rodinu, o. s.Centra pro manželství a rodinu, o. s.

KOLÁŽE Již druhým rokem vytvářím velkoformátovou instalaci (koláž) pro fotografickou výstavu „Katedrála a živá setkání“ na Pražském hradě.„Katedrála a živá setkání“

OSTATNÍ

PŘEDNÁŠKY V letech 2011–2014 jsem vyučovala na Vyšší odborné škole publicistiky v Praze jako externí lektorka. Nabízím přednášky s prezentacemi a workshopy na témata: Grafika: Základní pojmy a prvky grafického designu Úvod do vizuální komunikace a propagační grafiky Vývoj grafiky, písma a značek, grafický design v praxi Aplikovaná grafika, prezentace projektu Street art – uvedení do problematiky Fotografie: Technické základy digitální fotografie Výrazové prostředky fotografie Základy kompozice a postprodukce fotografií

FOTOGRAFIE Ve volném čase se mj. zabývám fotografováním a vytvářením abstraktních montáží.