Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_05 _Vyjmenovaná slova po s, v, z Autor: Regina Byrtusová Předmět: Český jazyk Třída: 4.,5. ročník Šablona projektu: III/2.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura
Advertisements

HOSTINA U SÝKORY – vyjmenovaná slova po S
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Český jazyk Vyjmenovaná slova po Z Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Český jazyk Vyjmenovaná slova po V Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice
Psaní i,í, y, ý po měkkých a tvrdých souhláskách
Vyjmenovaná slova.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Český jazyk Vyjmenovaná slova po S Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice
ICT ČJ VS po S Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_506_Vyjmenovaná slova po - s - AUTOR: Mgr. Michaela Rychnovská.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_323_3TR_CJ Autor: Mgr. Lenka Nytrová.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Vyjmenovaná.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Jméno autora:Mgr. Jitka Charvátová Třída/ročník:
ICT ČJ VS po V Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Český jazyk a literatura Tematický okruh: Jazyková výchova Anotace:
TÉMA:VYJMENOVANÁ SLOVA PO V Vytvořila: Mgr
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_16 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po V – opakování formou.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Vladislav Michl
O pakování vyjmenovaných slov po S a V Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_215.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_05 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po S – význam vyjmenovaných.
Český jazyk Vyjmenovaná slova souhrnné opakování č. 3
Vyjmenovaná slova po S Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Jméno autora:Mgr. Jitka Charvátová Třída/ročník:
Vyjmenovaná slova.
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_04 _Vyjmenovaná slova po m, p Autor: Regina Byrtusová Předmět: Český jazyk Třída: 4.,5. ročník Šablona projektu: III/2 Inovace.
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_01 _Slova příbuzná, stavba slova I. část Autor: Regina Byrtusová Předmět: Český jazyk Třída: 4.,5. ročník Šablona projektu:
VYJMENOVANÁ SLOVA PO S Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marcela Zemanová. Dostupné z Metodického portálu
AUTOREM MATERIÁLU A VŠECH JEHO ČÁSTÍ, NENÍ-LI UVEDENO JINAK, JE MGR. VERONIKA ČERNÁ. NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Zbečno 23, okres Rakovník AUTOR: Mgr.
VYJMENOVANÁ SLOVA PO V Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marcela Zemanová. Dostupné z Metodického portálu
Procvičování Jazyk a jazyková komunikace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název: VY_32_INOVACE_16_PROCVIČOVÁNÍ.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_ Vyjmenovaná slova – P, S, V, Z Název sady: Český jazyk 4. ročník.
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_14 _Slovesa II. část - časování
Vzdělávací Jméno autora Mgr. Blanka Pišvejcová Datum vytvoření
VYJMENOVANÁ SLOVA PRO TŘEŤÁKY S KÁŤOU A PETREM
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_02 _Slova příbuzná, stavba slova II. část Autor: Regina Byrtusová Předmět: Český jazyk Třída: 4.,5. ročník Šablona projektu:
Číslo přílohy: VY_32_INOVACE_11_JEDNOTKY DÉLKY – KM
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_17 _Vzory podstatných jmen rodu ženského, žena, růže Autor: Regina Byrtusová Předmět: Český jazyk Třída: 4., 5. ročník Šablona.
Mgr. Zbyněk Zeman, ZŠ a MŠ Staré Hobzí
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Číslo přílohy: VY_32_INOVACE_12_POROVNÁVÁNÍ ČÍSEL, ČÍSELNÁ ŘADA
VY_ 32_INOVACE_06_OPAKOVÁNÍ BAREV Mgr. Libuše Stonawská Anglický jazyk
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_18 _NÁSOBENÍ A DĚLENÍ ČÍSEL
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_17 _POČÍTÁNÍ DO 20
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_16 _Obsah obdélníku, obsah čtverce
Autor: Mgr. Marie Hrbková
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: PhDr.
Metodický list: Vyjmenovaná slova po „S“ 2. část
Autor: Mgr. Jana Kuhnová Datum: Název: VY_32_INOVACE_12_ČESKÝ JAZYK
Vyjmenovaná slova po V Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Přesmyčky s VS po V Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Číslo přílohy: VY_ 52_INOVACE_06_Vynálezy mění svět Regina Byrtusová
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_06 _Význam slov I. část Regina Byrtusová
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA KOLÍN V.,
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_18 _VYJMENOVANÁ SLOVA
Číslo přílohy: Autor: Předmět: Třída: Šablona projektu:
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_15 _Vzory podstatných jmen rodu středního, město, moře Autor: Regina Byrtusová Předmět: Český jazyk Třída: 4.,5. ročník.
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_08 _PŘIROZENÁ ČÍSLA DO 1 000
Vyjmenovaná slova po S,V,Z
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Bečváry, okres Kolín Autor: Mgr. Simona Zalabáková Datum tvorby: Název materiálu: VY_32_INOVACE_16_VYJMENOVANÁ.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA KOLÍN V., MNICHOVICKÁ 62
Vzdělávací Jméno autora Mgr. Blanka Pišvejcová Datum vytvoření
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_04 _NÁSOBENÍ A DĚLENÍ DO 50
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_20 _PÁROVÉ SOUHLÁSKY
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_07 _SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ DO 1 000
VYJMENOVANÁ SLOVA.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_09 _Slovní druhy II. část
Transkript prezentace:

Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_05 _Vyjmenovaná slova po s, v, z Autor: Regina Byrtusová Předmět: Český jazyk Třída: 4.,5. ročník Šablona projektu: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Datum zařazení do výuky a zapsání do třídní knihy Jazyk: Český jazyk Název a anotace: Vyjmenovaná slova po s, v, z, opakování Druh učebního materiálu: DUM – Prezentace Power Point Očekávaný výstup Píše správně i/y ve slovech po obojetných souhláskách Využité materiály: Obrázky byly použity z klipartu, materiály z MÜHLHAUSEROVÁ, Hana. Vyjmenovaná slova pro pokročilé : Pracovní sešit pro 4. a 5. ročník ZŠ. druhé. Znojmo : Tiskárna Sládek Znojmo, s.

VYJMENOVANÁ SLOVA po s, v, z

Vyjmenovaná slova po s syn, sytý, sýr, syrový, sychravý, usychat, sýkora, sýček, sysel, syčet, sypat

Cvičení s nápovědou. Řešení je ve čtyřsměrce. S_chravý, s_r, s_ť, s_korky, s_rotek, zas_tit, zás_lka, zas_rova, s_loměr, s_n, us_chající, s_ň, nenas_tný, s_ček, s_korčin, s_čí, s_slík, zás_p, nes_čkuj, s_rka S Y K R O K Ý S S I R O T E K Y Z Á S I L K A R Ě M O L I S CH S U S Y CH A J Í C Í S Y Č Í R Ý Z Á S Y P Z A S Y T I T S A Č S Ť Z A S Y R O V A S Ň I V E Ý Í N I Č R O K Ý S Y Í R Ý K R S Ý N T Y S A N E N S K S Y S L Í K J U K Č Ý S E N A

Vyjmenovaná slova po v vy, vysoký, výt, výskat, zvykat, žvýkat, vydra, výr, vyžle, povyk, výheň, slova s předponou vy-, vý-

Procvič si pravopis dvojic slov s různými významy. Cv_čenec v_ sel sv_sle. Co jsi v_sel na záhon? Za úsv_tu v_ří v_ly v tanci. Vlci v_li blízko naší v_ly. Větrný v_r zdv_hl do v_šky prach. Starý v_r i malí v_ři houkají.

Vyjmenovaná slova po z brzy jazyk nazývat se Ruzyně

Doplň i/y a spoj dvojice, které patří k sobě. Má smrt na jazyku Mít ostrý jazyk Jazyk na vestě Zlámat si jazyk Rozvázat jazyk Mít to na jazyku M_t to na m_sli B_t v_řečný Brz_ zemře Je v_s_len Rozpov_dat se Těžko v_slovovat