Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vyjmenovaná slova po S Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vyjmenovaná slova po S Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová."— Transkript prezentace:

1 Vyjmenovaná slova po S Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová

2 Anotace: Materiál obsahuje prezentaci k procvičení vyjmenovaných slov po S. Žák bude určovat vyjmenované slovo podle popisu. Po kliknutí se objeví odpověď. Autor: Mgr. Zuzana Švihlová (autor) Datum vytvoření: srpen 2013 Jazyk: čeština Vzdělávací oblast: jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: český jazyk a literatura Tematický okruh: jazyková výchova Očekávaný výstup: odůvodňuje a píše správně: i/y po tvrdých a měkkých souhláskách i po obojetných souhláskách ve vyjmenovaných slovech; dě, tě, ně, ú/ů, bě, pě, vě, mě – mimo morfologický šev; velká písmena na začátku věty a v typických případech vlastních jmen osob, zvířat a místních pojmenování Speciální vzdělávací potřeby: žádné Klíčová slova: vyjmenovaná slova po S Druh učebního materiálu: prezentace Cílová skupina: žák, 1. – 3. ročník Stupeň a typ vzdělávání: základní vzdělávání – první stupeň – první období Typická věková skupina: 7 - 9 let

3 SÝR výrobek z mléka

4 SYTÝ úplně najedený

5 SYROVÝ částečně nezpracovaný, neuvařený

6 SYCHRAVÝ chladný a vlhký

7 USYCHAT schnout následkem nedostatku vody

8 SÝKORA pěkně zbarvený zpěvný pták

9 SYN potomek mužského pohlaví

10 SYČET vydávat zvuk „ss“

11 SYPAT pouštět dolů, nechat padat něco drobného

12 SÝČEK malá sova

13 SYSEL menší stepní hlodavec


Stáhnout ppt "Vyjmenovaná slova po S Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová."

Podobné prezentace


Reklamy Google